Düşük

sibelatesss29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
3
0
1
29
İyi günler adet olmamdan 5 gün önce ilişkiye girdik adetim 12 gün geçikti 12. Güb kan testi yaptırdık negatif çıktı bu süreçte tarlusal kullandım hap bittikten 1 güb sonra açık kahve akıtım oldu sonra parça düşürdüm yaklaşık erik büyüklügünde yarısı kan yarısı beyaz et biçiminde o esnada canlı kırmızı bir kanamam oldu ondan sonrada pembe akıntı halinde kanamam var acaba düşük mü yapıyorum

Konu sahibi gecmis olsun. Hemen doktora gidin bencede .bide adet.olmayinca doktor tavsiye etmeden tarlusal ilacini kullanmayin.doktor mu vermisti ?

Evet sanki canlı bir şeymiş gibi bence doktora gidin acaba adet söktürücü mü sebep oldu ki düşüğe

İyi günler adet olmamdan 5 gün önce ilişkiye girdik adetim 12 gün geçikti 12. Güb kan testi yaptırdık negatif çıktı bu süreçte tarlusal kullandım hap bittikten 1 güb sonra açık kahve akıtım oldu sonra parça düşürdüm yaklaşık erik büyüklügünde yarısı kan yarısı beyaz et biçiminde o esnada canlı kırmızı bir kanamam oldu ondan sonrada pembe akıntı halinde kanamam var acaba düşük mü yapıyorum
Bildigin fetus buu:(

Ben de düşük yaptım iki ay önce .
Yuvarlar bi liradan daha büyük zar şeklinde ve ucubda baya büyük bi et parcası vardı.
Kanda da çıkmamış sizinki acaba küçük olduğundan mı böyle.
Kese olabilir.

İnanamıyorum bu bayağı bir büyük 12 günlük falan değil :KK57: 2 tane ayak gördüm sanki ya, ben anlamadım tarlusalı niçin kullandınız gebelik döneminde kullanılmaz:olamaz:aklım almıyor

İnanamıyorum bu bayağı bir büyük 12 günlük falan değil :KK57: 2 tane ayak gördüm sanki ya, ben anlamadım tarlusalı niçin kullandınız gebelik döneminde kullanılmaz:olamaz:aklım almıyor
Ben de ayaga benzettim yan sekilde kıvrılarak yatmış gibi cenin gibi durmuyor mu sanki 30 40 gunluk hani yavastan olusmaya baslamis cok üzgünüm :(

Bu bebek yeni degil buyuk ihtimalle bende iki kez dusuk yaptim biri 5 haftalik digeri iki aylikti bu kadar net belli degildi cok gecmis olsun hemen doktora gidin icerde parca kalmismi kontrol etsin suan lohusa gibi sayilirsinjz dikkat edin bebek dusunuyormuydunuz

Ben de benzettim :KK43:
ayyy çok üzüldüm bir an
:(
Doktorlar a guvenmez olduk artık
Gidiyorsun kan testi veriyorsun evde idrar testi yapıyorsun
Hamile değilsin al su adet söktürücü yu git diyorlar
Agizlarindan zorla laf alıyorsun
Aslinda var ya hic kullanmamak gerek
Kimisi 3.ayda kimisi 2.ayda öğreniyor hamile olduğunu :( :( :(
Ama mecbur kullaniyoruz söktürücü

Konu sahibi umarım iyisindir?????
Konu sahibi insallah saglikli sihhatli bir bebegin olur Allah gonlune gore versin
Bir daha tarlusal,maydanoz suyu,sogan suyu icme lütfen :(
Doktora gittin mi

Back
X