Düşük

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.442
11.324
248
Merhaba kızlar eltim için açtım konuyu eltimin 11 aylık bi bebeği var. 1 aydır sırt ve baş ağrısı çekiyordu. Bugün tuvalette ufak kırmız bişeyin düştüğünü görmüş. Hamile olup düşük yaptığından şüpheleniyor. Hamile olup olmadığından haberi yok sadece şüpheleniyor Hastaneye giderse doktor düşük olduğunu anlar mı kan testinden VS.

Kızlar cevap lütfen .

Bhcg yaptırsın belli olur
Aşırı kanaması var mı

Adetine 1 hafta varmş

Düşük öyle kolay birşey değil
Ağrı oluyor felaket kanama
Doktora gitsin derim
İnternette kanamasız düşük olduğu yazıyor . Ondan endişelnedik. Yoksa ağrısı da baya var

doktor anlar ultrasonla vs.
Kendisi gebelik testi yaptıgındada hala pozitif çıkar. Yani düşük yapılsada kan değerleri zmnla düzeliyor.
Her şartta doktora gitmesi daha iyi olur. İçinde parça kaldımı diye bakar. Hamile değilsede sebebini öğrenmiş olur

doktor anlar ultrasonla vs.
Kendisi gebelik testi yaptıgındada hala pozitif çıkar. Yani düşük yapılsada kan değerleri zmnla düzeliyor.
Her şartta doktora gitmesi daha iyi olur. İçinde parça kaldımı diye bakar. Hamile değilsede sebebini öğrenmiş olur
Peki bi kaç gün yada bş kaç haftaısomra gitse anlaşılır mı. Randevu aldı 3 hafta sonraya

Evin yakınında herhangi bi poliklinik yokmu. Erken gitse iyi olur. Yeni olduysa bi gebelik testi yapın bi.

Ben düşük yaparken günde 3 defa gittim acile
Bu ne rahatlık pes diyorum
Öyle valla. Geçmişte olsun sizede. Düşük yapınca yine kürtaj yapılıyor mu iğne falan bi mğdahake varmı

Back
X