Düşük

3 hafta sonra doktor bir sey anlayamaz.

normal kimyasal dusuk yapiyorsa pek sorun olmaz.

ancak farkli tur kadin hastaliklari problemi yasiyor olabilecegi gibi dis gebelik gibi riskli bir durum da yasiyor olabilir.

en iyisi acile gitmesi olur veya eski dogum yaptigi doktorunu arayip danissa belki telefonda da yardimci olabilir.

Düşük öyle kolay birşey değil
Ağrı oluyor felaket kanama
Doktora gitsin derim
İki defa düşük yaptım ne ağrım öyle çok şiddetli oldu ne de kanamam hatta kanama hiç olmadı lekelenme oldu sadece lütfen bu konularda genelleme yapmayın herkesin vücudunun verdiği tepki farklı oluyor
Nisa’n ayında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum nette bakınmıştım kürtajla ilgili okuduğum şeylerden ötürü benimde öyle olucak sandım ama olmadı ne ağrı ne kanama hastahaneden çıkıp gezmeye bile gittim kısacası gerçekten herkesin bünyesi farklı

3 hafta sonra doktor bir sey anlayamaz.

normal kimyasal dusuk yapiyorsa pek sorun olmaz.

ancak farkli tur kadin hastaliklari problemi yasiyor olabilecegi gibi dis gebelik gibi riskli bir durum da yasiyor olabilir.

en iyisi acile gitmesi olur veya eski dogum yaptigi doktorunu arayip danissa belki telefonda da yardimci olabilir.
Korktum .. :(

İki defa düşük yaptım ne ağrım öyle çok şiddetli oldu ne de kanamam hatta kanama hiç olmadı lekelenme oldu sadece lütfen bu konularda genelleme yapmayın herkesin vücudunun verdiği tepki farklı oluyor
Nisa’n ayında bebeğin kalp atışları durduğu için kürtaj oldum nette bakınmıştım kürtajla ilgili okuduğum şeylerden ötürü benimde öyle olucak sandım ama olmadı ne ağrı ne kanama hastahaneden çıkıp gezmeye bile gittim kısacası gerçekten herkesin bünyesi farklı

Ben 3 düşük yaşadım
1 aylık bebeklerdi hepsi de
Kanama yoğundu ve doktor olabilir dedi
Kürtaj olmadım demekki herkesin farklı
Ben sadece tecrübemi yazdım

Bugun bi yerde okudum hamile kalmak icin ari sutu kullanan olmus 4. Bebegi imis insallah birilerinin okumasina vesile olurum burdan. Umarim saglikli sihhatli hayirli bebislerin olur seninde canim
İnşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.teşekkür ederim.araştırayım bir

Kan tahlili yaptirsin.

Benimde bebegimin kalbi durmustu ve dusmesini beklemek zorundaydim, ve o kadar kolay olmad. Felaket karin ve bel agrimasi ve dusuk sonrasi feci kanama gecirdim.

Ben 3 düşük yaşadım
1 aylık bebeklerdi hepsi de
Kanama yoğundu ve doktor olabilir dedi
Kürtaj olmadım demekki herkesin farklı
Ben sadece tecrübemi yazdım
Neden düşmüşler peki öğrenebildiniz mi

Burada kimse sizi inandirma cabasinda degil. Basimiza gelen kotu tecrubelerden benzetmeler yapip korkup fikir edinme amacli hepimiz yaziyoruz. Kotu dusuncelerinizi kendinize saklayin. 'Bu ne rahatlik vs' . Kesin hamile oldugumuzu bilsek bizimde kafamiz o kadar calisiyor doktora gidecek kadar. Kotu tecrube yasayan tum arkadaslarim gecmis olsun hepinize Allah bidaha yasatmasin insallah.

Son düzenleme:
Back
X