Kürtaj falan olmaktan korkuyormuş . Böyle giderse olan sana olur diyorum anlamıyor ama sonunda gidecek tabi mecburAcile gitmek istememesinin sebebi nedir
korkunun ecele faydası var mı acaba ?Kürtaj falan olmaktan korkuyormuş . Böyle giderse olan sana olur diyorum anlamıyor ama sonunda gidecek tabi mecbur
YokAcile gitmek istememesinin sebebi nedir
korkunun ecele faydası var mı acaba ?
Hahaha bunu birde ona söyle hadi
Çok söyledim anlatamıyorum. Ümidimi kestim Kocası gelsin ikna etsin :))Hahaha bunu birde ona söyle hadi
Öyle valla. Geçmişte olsun sizede. Düşük yapınca yine kürtaj yapılıyor mu iğne falan bi mğdahake varmı
Keyfi bilir bebe değil ya kendi kararını versinÇok söyledim anlatamıyorum. Ümidimi kestim Kocası gelsin ikna etsin :))
Kanamasizda düşük olabiliyormusMerhaba kızlar eltim için açtım konuyu eltimin 11 aylık bi bebeği var. 1 aydır sırt ve baş ağrısı çekiyordu. Bugün tuvalette ufak kırmız bişeyin düştüğünü görmüş. Hamile olup düşük yaptığından şüpheleniyor. Hamile olup olmadığından haberi yok sadece şüpheleniyor Hastaneye giderse doktor düşük olduğunu anlar mı kan testinden VS.
Doktor nasıl anladı peki. Yada anladı mıBen düşük yapmıştım aynen dediğiniz gibiydi doktorum da düşük yaptığının farkında bile olmayan kadınlar olabiliyor dedi sonrasında kanamam olmadı ama ağrım sancim oldu belim kopacak gibi ağrıyordu
?Ben düşük yapmıştım aynen dediğiniz gibiydi doktorum da düşük yaptığının farkında bile olmayan kadınlar olabiliyor dedi sonrasında kanamam olmadı ama ağrım sancim oldu belim kopacak gibi ağrıyordu
Dün aşırı iş yapmışDurup dururken mi oldu kanaması,eğer öyleyse büyük ihtimal düşük yapmıştır.
Hastaneye gitsin betasına birde progestana baktırsın belli olur
ultrasonda baktıgında daha yenı bellıkı bır sorun gorunmuyor kanaman olursa su ılacı al dınlen bırsey olmaz dedıDoktor nasıl anladı peki. Yada anladı mı
kanaması yoksa ptesı kendı kadın dogum doktoruna gıdebılırKürtaj falan olmaktan korkuyormuş . Böyle giderse olan sana olur diyorum anlamıyor ama sonunda gidecek tabi mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?