Düşük

Randevulu gitmesin sabah 8de gidip sira alsin hanimefendi. Niyeti ne anlayamadim ama tam bir cahillik tam bir sorumsuzluk bu

Öyle valla. Geçmişte olsun sizede. Düşük yapınca yine kürtaj yapılıyor mu iğne falan bi mğdahake varmı

Hanımefendi doktorlar bunun için var
Ne gerekiyorsa yapmak için
Daha düşük mü belli değil
3 hafta bekleyeceksiniz

Ben düşük yapmıştım aynen dediğiniz gibiydi doktorum da düşük yaptığının farkında bile olmayan kadınlar olabiliyor dedi sonrasında kanamam olmadı ama ağrım sancim oldu belim kopacak gibi ağrıyordu

Kanamasizda düşük olabiliyormus
Doktora görünsün kanda çıkar
Düşük olmussa da.
Düşürdüğü parcada olabilir.

Doktor nasıl anladı peki. Yada anladı mı

Kimyasal gebelik olabilir, bir cok kadin haberi bile olmadan kimyasal gebelik yasiyor zaten, doktora giderse ogrenir ama gitmezse de sagligindan bisey kaybrtmis olmaz.

?

Bence bir doktora gitsin. Adet olmadan kan gelmişse bir problem var demek ki. Bebel dışında başka bir neden de olabilir. Geçmiş olsun

Durup dururken mi oldu kanaması,eğer öyleyse büyük ihtimal düşük yapmıştır.
Hastaneye gitsin betasına birde progestana baktırsın belli olur

Durup dururken mi oldu kanaması,eğer öyleyse büyük ihtimal düşük yapmıştır.
Hastaneye gitsin betasına birde progestana baktırsın belli olur
Dün aşırı iş yapmış

Doktor nasıl anladı peki. Yada anladı mı
ultrasonda baktıgında daha yenı bellıkı bır sorun gorunmuyor kanaman olursa su ılacı al dınlen bırsey olmaz dedı
yenı gebelıklerde oyle olurmus hanı bır ıslem kurtaj gıbı bırseye gerek yokmus
dusmeseymıs ılacla dusurme veya kurtajla alma gıbı gırısımler olurmus

saglıklı olsa dusmezdı zaten saglıksız olunca vucut otomatık atıyor dısarı dedı
bırcok kadında olur cogu kısı pıhtı zanneder farketmez bıle dedı
kucuk bır parcaydı bende dusen

Kürtaj falan olmaktan korkuyormuş . Böyle giderse olan sana olur diyorum anlamıyor ama sonunda gidecek tabi mecbur
kanaması yoksa ptesı kendı kadın dogum doktoruna gıdebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…