oldu canım bi sorun mu varArkadaslar merhaba banada yardimci olurmusunuz lutfen.
Hastaneye gitmedin daha anladığım kadarıyla öyle mi. İnşallah bişey yoktur. Bende hamileyken kanama olmuştu. Bi kaç haftalıkken ama bişey olmadı çok şükür bazen olabiliyor. Sen yine bi görün doktoraEvet azram merhaba. Ya ben adet donemim gelmeden hamilelikten suphelendm ve test yaptm cift cizgi cikmsti ikincisi silikti. Sonra ayni gun kan tahlili verdim beta hcg 8 cikti. Dr. Hamilemisin degilmisin anlayamadm orta degerde dedi aile hekimi bu. bende kese suan netlesmemistr dye cumaya gun alaym dedm kadin doguma. Adetime daha 4 gun var ve kanamam var adet sancisindan daha sddetli kasik agrim oldu ilk bebegimide 6+4 iken aldilar kalbi durdugu icin. Dusuk agrisi gbi geldi bana acaba kimyasal gebelikmi bu?
Hastaneye gitmedin daha anladığım kadarıyla öyle mi. İnşallah bişey yoktur. Bende hamileyken kanama olmuştu. Bi kaç haftalıkken ama bişey olmadı çok şükür bazen olabiliyor. Sen yine bi görün doktora
Kanama durmadı mı adet şeklinde devamlı mıEvet canm henuz gitmedim yarin yada dger gune gdecegm insallah eger dusukse parca kaldi mi dye. Suan kanama seklinde ve sancim var. Bana aile hekimi ortalarda bi deger anlayamadm dedigi icin acaba basta deger yuksektide dustu mu kimyasal gebelik olduda adetle mi atiliyo dye merak ettim
Öyle kanamaysa korkma derim. Benimde öyleydi çık korkmuştum hastaneye gittim bişey yoktu. Şuan sırtımda zıplıyor :)) hayırlısı inşallahBeta degeri zaten 8 di daha cok erken tahminimce yada basta arttida dusmuste olabilir. Sat 17 agustos idi cunku. Daha aylik bile degildi. Kanama surekli degil lavaboya gidince geliyor ilk bebegimi aldirdgmdaki agri gbi hemde adetim boyle degil benm agri olur ama cok degil kasilmam fazla
Kimyasal gebelik olabilir.aynısı benim de başıma geldi.13 çıktı degerim.ama lekelenmem de devam ettiği için düşer dedi doktorum.öyle de olduBeta degeri zaten 8 di daha cok erken tahminimce yada basta arttida dusmuste olabilir. Sat 17 agustos idi cunku. Daha aylik bile degildi. Kanama surekli degil lavaboya gidince geliyor ilk bebegimi aldirdgmdaki agri gbi hemde adetim boyle degil benm agri olur ama cok degil kasilmam fazla
Size de geçmiş olsun. Belki böylesi hayırlıymş bilemeyizKimyasal gebelik olabilir.aynısı benim de başıma geldi.13 çıktı degerim.ama lekelenmem de devam ettiği için düşer dedi doktorum.öyle de oldu
Gecmis olsunKimyasal gebelik olabilir.aynısı benim de başıma geldi.13 çıktı degerim.ama lekelenmem de devam ettiği için düşer dedi doktorum.öyle de oldu
Teşekkür ederim.sagliksiz oldugu icin mutlaka düşecekti diyorlar.hayırlısı diyorum bende her zamanSize de geçmiş olsun. Belki böylesi hayırlıymş bilemeyiz
Allah bagislasin azram :))Öyle kanamaysa korkma derim. Benimde öyleydi çık korkmuştum hastaneye gittim bişey yoktu. Şuan sırtımda zıplıyor :)) hayırlısı inşallah
Saol canım Allah sana da bağışlasın inşallah bişey yoktır. Senden haber bekleyecem burda duacınmAllah bagislasin azram :))
Allah nasip eder inşallah kucağına almayi.benim ondan sonra olmadı da.böylesi hayırlısıymışGecmis olsunAllah bidaha yasatmasin benimde bu ikinci oluyor dgeri yasasaydi 8. Ayimizdi
Ewet öyle oluyormşTeşekkür ederim.sagliksiz oldugu icin mutlaka düşecekti diyorlar.hayırlısı diyorum bende her zaman
Allah razi olsun canim tesekkur ederim ama bu dusuk kesin eminim. Doktorla gorusup artik tedaviye baslayacagim benim icin dua et bir sonraki kayip gitmesin ..Saol canım Allah sana da bağışlasın inşallah bişey yoktır. Senden haber bekleyecem burda duacınm
Olur olur hemen ümidş kesmeuinlütfen. Demek daha zamanı varmşAllah nasip eder inşallah kucağına almayi.benim ondan sonra olmadı da.böylesi hayırlısıymış
Bugun bi yerde okudum hamile kalmak icin ari sutu kullanan olmus 4. Bebegi imis insallah birilerinin okumasina vesile olurum burdan. Umarim saglikli sihhatli hayirli bebislerin olur seninde canimAllah nasip eder inşallah kucağına almayi.benim ondan sonra olmadı da.böylesi hayırlısıymış
İnşallah sorunsuz bş hamilelik geçirirsin :)) üzme kendiniAllah razi olsun canim tesekkur ederim ama bu dusuk kesin eminim. Doktorla gorusup artik tedaviye baslayacagim benim icin dua et bir sonraki kayip gitmesin ..
İnsallah.... :))))İnşallah sorunsuz bş hamilelik geçirirsin :)) üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?