• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.027
Puanlar
53
Kızlar düşük yapıyorum galiba ama çok cahilim napcam yarın acile gitsem mi pazartesi günü doktor a git cektim kürtaj için ama o doktor paragöz kimyasal gebelik se boşuna kürtaj yapar diye korkuyorum yardım eder isiniz

Acile gitmelisiniz ne kadarlıkti

Kızlar düşük yapıyorum galiba ama çok cahilim napcam yarın acile gitsem mi pazartesi günü doktor a git cektim kürtaj için ama o doktor paragöz kimyasal gebelik se boşuna kürtaj yapar diye korkuyorum yardım eder isiniz
Hamilelik kaç haftalikti kese görünmüşmuydu regl ne kadar gecikti ve beta hcg sonucları hakkinda bilgi verirsen yardim edebilirim

Canım sana zararı olabılır acil doktora gıt

Kendiliğinden düşmuyor mu kurtaja gerek varmiymis
Geçen hafta kese gözükmedi doktor bozulmuş gebelik dedi 100 TL de hemen aldı benden haftaya bozulmuş sada alıcaz dedi kafam çok karışık

Bir taksi tutup gidin hemen canınızdan kiymetli mi yol parası

Hemen bi acile gitseniz iyi olur icinizde parca kalabilir ya da hic dusmeden kalbi durmus olabilir
Sanırım bir hafta önce düştü hamilelik belirtileri kesilmişti beta da 500 dü çarşamba günü

Hamilelik kaç haftalikti kese görünmüşmuydu regl ne kadar gecikti ve beta hcg sonucları hakkinda bilgi verirsen yardim edebilirim
5 hafta 6 günlük pazartesi günü kese gözükmedi çarşamba da gözükmedi beta üç gün önce 500 dü

Kimyasal gebelikte kürtaj yapılmıyor canım 2 defa kimyasal yaşadım kürtaj olmadı 1 defa 12 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum...hmn acilen gitmen lazım düşük yapmak hafife alınacak bişey değil sağlıpın için önemli kanaman artabilir halsizleşip baygınlık geçirebilirsin..vakit kaybetmeden gitmen lazım

Kimyasal gebelikte kürtaj yapılmıyor canım 2 defa kimyasal yaşadım kürtaj olmadı 1 defa 12 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum...hmn acilen gitmen lazım düşük yapmak hafife alınacak bişey değil sağlıpın için önemli kanaman artabilir halsizleşip baygınlık geçirebilirsin..vakit kaybetmeden gitmen lazım
Kanama şuan çok az adet gibi sancım var babam lar evde şimdi gidemem

Back
X