• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük

Söylediğiniz de çok haklısınız ilk iş doktora gitmek olmalı ki ben öyle yaptım bir sürü doktor gezdim bu konuyu deli gibi araştırdım ..ama burada ben suan evden çıkamam diyen biri var ve git desenizde çıkamayacak evden çünkü ailesi var .. ben ilaç tavsiye etmedim ona su durumda kimyasal gebelikse sıkıntıolmadığını söyledim daha fazla korkutmaya gerek var mı sizce ? Ama kese görünmemişti dedi ..daha önce kese var dediği için bu yorumları yaptım.. Ha yine gidemeyecek hastaneye ama dış gebelik tehlikesi var ve evet yorum yapamam su saatten sonra
Iste bak bilmiyor daha. Gercekten dedigi gibi bu konuda cahil. Kendini daha tam anlatamiyor. O yuzden siz bu konuda tavsiye vermekten kacinin bence. Bunu anlatmak istedik aslinda diger arkadas da ben de.

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim iyi geceler

Sakın maydanoz suyu falan içmeyin. Benim de 5. Haftada kese görünmemişti, 7. Haftada kalp atışını bile duydum. Sağlıklı bir gebeliğiniz de olabilir, boşuna düşüğe neden olmayın.
Böyle saçma formüller veren arkadaşlara inanamıyorum. Bunun vebalini nasıl alıyorlar?
Bu gece dinlenin. Yarın erkenden doktora gözükün. En doğrusunu o söyler size.

Kızlar size bir sorum olacaktı benim 5+4 ken muayeneye gittiğimde keseyi ve yolk sac görmüştük 2 gün sonra kanamam oldu bebek düşmüş kese görünmüyor dediler aradan 1 hafta geçti keseye benzeyen bir şey var dedi doktor kanama alanına benzemiyordu sonra kanım kahverengiye döndü derken 2 gündür yine kanamam var doktor bebek kesin düşmüş de diyemiyor içimdekinin ne olduğunu da anlayamıyor keseye benzeyen bir şey var ama içi gözükmüyor yardımcı olabilecek birisi var mı

Kızlar dün düşük yaptım ve kürtaj oldum karnım agrıyo mide bulantısı var zaten 1 aydır agır gribim korkuyorum parça mı kaldı acaba

Kızlar dün düşük yaptım ve kürtaj oldum karnım agrıyo mide bulantısı var zaten 1 aydır agır gribim korkuyorum parça mı kaldı acaba
Cnm gecmıs olsun oncelıkle
Kurtaj sonrası mıde bulantısı normal muhtemelen sana ılac verdı dr o ılac cok bulantı yapıyor
Kanaman cok degılse sorun yok zaten 1 hafta sonraya randevu vermıstır mutlaka gıt kontrol edıcek
Yıne kendını kotu hıssedersen erkengıt

Cnm gecmıs olsun oncelıkle
Kurtaj sonrası mıde bulantısı normal muhtemelen sana ılac verdı dr o ılac cok bulantı yapıyor
Kanaman cok degılse sorun yok zaten 1 hafta sonraya randevu vermıstır mutlaka gıt kontrol edıcek
Yıne kendını kotu hıssedersen erkengıt
Çok sagol ilaç vermedi 3 gündür midem bulanıyor

Doktorunu arasan? Yada kontrole çağırmadımı?
Ben düşük yaptığımda sık sık kontrole gitmiştim. Parça kaldımı, enfeksiyon var mı vs diye. İhmal etmeyin geçmiş olsun.

Back
X