Düşük

Beyazzambak9

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2022
43
5
1
32
Cok acil yardım. 9 haftalık hamileyim bos gebelik denildi. Emin olmak için baska doktorlara gitmek istedim fakat 2 gündür lekelenme bugünde kan ve içinde bir sürü parça çıktı hala kanamam var ve parça çıkmaya devam ediyor merkezden çok uzağım neden böyle oluyor ne kadar sürecek düşük mu yapıyorum?

Cok acil yardım. 9 haftalık hamileyim bos gebelik denildi. Emin olmak için baska doktorlara gitmek istedim fakat 2 gündür lekelenme bugünde kan ve içinde bir sürü parça çıktı hala kanamam var ve parça çıkmaya devam ediyor merkezden çok uzağım neden böyle oluyor ne kadar sürecek düşük mu yapıyorum?
Düşük yapıyorsan da yapmıyorsan da Dr gozetımınde olman gerekir. Beni ilacla dusuk yaptırmaya calıstılar cok sıddetlı agrım ve kanamam oldu 9+4 yada 9+5 ti . Bos gebelikte ılacla bıle dusmedıler kurtaja alındım. O yüzden biri Dr a goturuversın mumkunse. Sadece kanaman da olabılır. 9 a kadar gorunmedıyse ıhtımal kalmıyor aslında. İcımız rahatlasın dıye beklıyoruz. GeC dollenme olanlar ayrı. eskı zaman usg si kullanan Dr yuzunden gorulmeyenler falan eskıde kaldı. Ya da kucuk yerlerde vardır. Yanı olasılık pek yok anlıycagın ve su an saglıgın o onemlı olan hıc mı goturebılcek bırı yok? Evde dusuk yapan da cok ama uzun suruyor yazık gunah sana belki parca kalır yıne Dr kontrol etmesi gerekir

Back
X