Düşük

• Konu Sahibi Konu Sahibi murta
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

murta

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
111
13
13
33
Kızlar 5 haftada düşük yapanlarınız oldu mu ağır kanama ve pıhtı şeklinde. Kan uyuşmazlığı buna engelmidir sizce

Kızlar 5 haftada düşük yapanlarınız oldu mu ağır kanama ve pıhtı şeklinde. Kan uyuşmazlığı buna engelmidir sizce
7 haftalık idim ilk hafif sonrasında yavaş yavaş artarak adet gibi olmaya başladı benim
kalp atışları çok aşırı yavaştı sonra kanamam arttığı gibi 2 gün sonra düşük oldu ve kalbi durdu kürtaj oldum

6 haftalıkken düşük yaptım cok hafif lekelenme gibi kanamam oldu sonra kürtaj yapıldı kan uyuşmazlığı için sanırım hamile kalındığında iğne yapılması gerekiyor ama net bilmiyorum

Tüp bebekliydi peki 7 haftalıkta parç mı kaldı

6 haftalıkken düşük yaptım cok hafif lekelenme gibi kanamam oldu sonra kürtaj yapıldı kan uyuşmazlığı için sanırım hamile kalındığında iğne yapılması gerekiyor ama net bilmiyorum
Tüp bebekliydi peki

yok hayır parça kalmadı çok şükür yani kendi kendine düşmesini beklemedim evet kanamam artti ama neyse ki hemen kurtaja aldılar kendi düşmedi
Ne dediler peki bunun için benim kürtajlık birşeyim kalmadı kendi kendine hepsi düştü

açıkçasının ilk net bir şey söylemiyorlar genel düşük olarak bakıyorlar ve çok yüksek sebeple bebekteki kromozlarla anormallikten ötürü olabileceğini söylüyorlar patolojiye gittiğinde de patoloji dedi hiçbir şey çıkmadı çünkü

Şiddetli genetik faktöründen kaynaklı dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…