Merhaba teşekkürler size de çok geçmiş olsun ama belki de kalp atışı duyarsınız haftaya , kanamanız çok mu? Beta değerleriniz sağlıklı artış gösterdi mi ?
Çok teşekkür ederim regl kanaması gibi yedi haftalık kalp atışı gozukmemisti boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi bugün de kanamam başladı carsambayaydi randevum çarşambayı beklemek mantıklı mi
Çok teşekkür ederim regl kanaması gibi yedi haftalık kalp atışı gozukmemisti boş gebelik olabilir haftaya tekrar bakalım dedi bugün de kanamam başladı carsambayaydi randevum çarşambayı beklemek mantıklı mi
Bekle canım çarşambada kalp atışı görülmezse o zaman kürtaj düşün, bana ilaç verip eve gönderdiler evde düşürdüm ben kürtaj olmadım kontrole gittim 3 gün sonra temizlenmiş dediler beta en son cuma baktırdım 90 çıktı
Bekle canım çarşambada kalp atışı görülmezse o zaman kürtaj düşün, bana ilaç verip eve gönderdiler evde düşürdüm ben kürtaj olmadım kontrole gittim 3 gün sonra temizlenmiş dediler beta en son cuma baktırdım 90 çıktı
Ağrınız var mı kanamanız pıhtılı mı ? Tabi eğer düşük başlamışsa çarşamba durumunuz netleşir , isterseniz yarın kadın doğum acile gözükün durumunuz belli olur düşğk başlamışsa
Ağrınız var mı kanamanız pıhtılı mı ? Tabi eğer düşük başlamışsa çarşamba durumunuz netleşir , isterseniz yarın kadın doğum acile gözükün durumunuz bellimolur
Ağrınız var mı kanamanız pıhtılı mı ? Tabi eğer düşük başlamışsa çarşamba durumunuz netleşir , isterseniz yarın kadın doğum acile gözükün durumunuz belli olur düşğk başlamışsa
Ben kanama şikayetiyle acile gittiğimde bana bebeğin kalbi durmuş hemen yatış yapmamız lazım dediler , ben o an şok olduğum için kendimi hazır hissetmediğimden bana kağıt şmzalatmışlardı , tüm riskleri kabul ettiğime dair . Senin durumun için riskli ya da riskli değil demem doğru olmaz canım