Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim , Adete göre 9 ama ultrasonda bi hafta küçük çıkıyordu , eşimde gömelim dedi ama hayvan falan eşeler diye istemiyorum gömmekÇok geçmiş olsun yerini bildiğiniz bir yere gömseniz çok iyi olur sanki. Kaç haftalıktı?
Ama böyle de afedersiniz ama çöp oluyor yazık yavrunuza , haftası da çokta küçük değilmiş yinede gömmek çok mantıklı geliyor bildiğiniz tenha bir alanaÇok teşekkür ederim , Adete göre 9 ama ultrasonda bi hafta küçük çıkıyordu , eşimde gömelim dedi ama hayvan falan eşeler diye istemiyorum gömmek![]()
Hastaneye götürürüm patolojiye gönderirler belkiAma böyle de afedersiniz ama çöp oluyor yazık yavrunuza , haftası da çokta küçük değilmiş yinede gömmek çok mantıklı geliyor bildiğiniz tenha bir alana![]()
Sorunlu bir gebelik miydi ?Hastaneye götürürüm patolojiye gönderirler belki
Bi sorun yoktu kalp atışını falan duymuştuk , kanama alanı da yoktu ama kanamam başlayınca doktora gittik kalp atışı yoktu sonrası düşük işteSorunlu bir gebelik miydi ?
Amin inşallahAnladım zor bir durum olmuş birden şok gibi inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebekleriniz olurvefat eden bebeği de eziyet ettirmek yerine gömerek huzura erdirseniz çok daha iyi olur gibi annesi
![]()
Çok geçmiş olsun, hemen nasip etsin tekrar size sağlımlıca. Peki düşün başlamadan önceki belirtileriniz nelerdi?Bi sorun yoktu kalp atışını falan duymuştuk , kanama alanı da yoktu ama kanamam başlayınca doktora gittik kalp atışı yoktu sonrası düşük işte![]()
Benim 4 aylık bebeğim patolojiye gitti sizde gönderin en azından neden olduğu çıkarEvde düşük yaptım bebeğim pede düştü cenini ne yapmalı mıyım ?
Kanamam vardı hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı hastaneye gittim sonuç aynıydı yatış verildi ilaçla düşük yaptırıldı , hastanede muayene sırasında bi kaç pıhtı kalmış bebeği atmışsın dediler taburcu ettiler ama dün evde düştü bebeğim doktorlarda bişey anlamıyor artıkÇok geçmiş olsun, hemen nasip etsin tekrar size sağlımlıca. Peki düşün başlamadan önceki belirtileriniz nelerdi?
Kontrole gittiğimde götüreceğim benden bebek olduğunu zannettikleri başka bi pıhtıyı götürdüler patolojiye ama bebeğim dün evde düştüBenim 4 aylık bebeğim patolojiye gitti sizde gönderin en azından neden olduğu çıkar
Doktorlar cidden çok önemsemiyor. Siz nasılsınız? Öncesinde yoğun meme ağrısı filan ya da göğüs hassasiyeti oldu mu?Kanamam vardı hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı hastaneye gittim sonuç aynıydı yatış verildi ilaçla düşük yaptırıldı , hastanede muayene sırasında bi kaç pıhtı kalmış bebeği atmışsın dediler taburcu ettiler ama dün evde düştü bebeğim doktorlarda bişey anlamıyor artık
Yok olmadı sadece kanamam vardıDoktorlar cidden çok önemsemiyor. Siz nasılsınız? Öncesinde yoğun meme ağrısı filan ya da göğüs hassasiyeti oldu mu?
Bugün sancım yok denecek kadar az fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak kötüyümDoktorlar cidden çok önemsemiyor. Siz nasılsınız? Öncesinde yoğun meme ağrısı filan ya da göğüs hassasiyeti oldu mu?
Biliyorum ne söylesek sizi rahatlatmaz ama inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile müjdeleninBugün sancım yok denecek kadar az fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak kötüyüm
Düşükten birkaç gün ya da hafta önce meme ağrısı artıyor mu onu sormak istemiştimYok olmadı sadece kanamam vardı
İyi dilediğiniz için çok teşekkür ederimBiliyorum ne söylesek sizi rahatlatmaz ama inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile müjdelenin![]()
Düşükten birkaç gün ya da hafta önce meme ağrısı artıyor mu onu sormak istemiştimumarım size sorularım rahatsızlık vermez tekrar çok çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsunn benim de kese gözüktü kalp atışı gözükmedi boş gebelik büyük ihtimal dedi bir hafta sonra yine gel dedi doktor randevum Çarşamba günü kürtajdan da korkuyorum evde geçirebilir miyim bu süreci çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum kanamam basladiKanamam vardı hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı hastaneye gittim sonuç aynıydı yatış verildi ilaçla düşük yaptırıldı , hastanede muayene sırasında bi kaç pıhtı kalmış bebeği atmışsın dediler taburcu ettiler ama dün evde düştü bebeğim doktorlarda bişey anlamıyor artık
Merhaba teşekkürler size de çok geçmiş olsun ama belki de kalp atışı duyarsınız haftaya , kanamanız çok mu? Beta değerleriniz sağlıklı artış gösterdi mi ?Çok geçmiş olsunn benim de kese gözüktü kalp atışı gözükmedi boş gebelik büyük ihtimal dedi bir hafta sonra yine gel dedi doktor randevum Çarşamba günü kürtajdan da korkuyorum evde geçirebilir miyim bu süreci çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum kanamam basladi