• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük

Çok geçmiş olsun yerini bildiğiniz bir yere gömseniz çok iyi olur sanki. Kaç haftalıktı?

Çok teşekkür ederim , Adete göre 9 ama ultrasonda bi hafta küçük çıkıyordu , eşimde gömelim dedi ama hayvan falan eşeler diye istemiyorum gömmek :(
Ama böyle de afedersiniz ama çöp oluyor yazık yavrunuza , haftası da çokta küçük değilmiş yinede gömmek çok mantıklı geliyor bildiğiniz tenha bir alana ❤️

Anladım zor bir durum olmuş birden şok gibi inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı uzun ömürlü bebekleriniz olur ❤️ vefat eden bebeği de eziyet ettirmek yerine gömerek huzura erdirseniz çok daha iyi olur gibi annesi 😔

Bi sorun yoktu kalp atışını falan duymuştuk , kanama alanı da yoktu ama kanamam başlayınca doktora gittik kalp atışı yoktu sonrası düşük işte 😥
Çok geçmiş olsun, hemen nasip etsin tekrar size sağlımlıca. Peki düşün başlamadan önceki belirtileriniz nelerdi?

Çok geçmiş olsun, hemen nasip etsin tekrar size sağlımlıca. Peki düşün başlamadan önceki belirtileriniz nelerdi?
Kanamam vardı hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı hastaneye gittim sonuç aynıydı yatış verildi ilaçla düşük yaptırıldı , hastanede muayene sırasında bi kaç pıhtı kalmış bebeği atmışsın dediler taburcu ettiler ama dün evde düştü bebeğim doktorlarda bişey anlamıyor artık

Benim 4 aylık bebeğim patolojiye gitti sizde gönderin en azından neden olduğu çıkar
Kontrole gittiğimde götüreceğim benden bebek olduğunu zannettikleri başka bi pıhtıyı götürdüler patolojiye ama bebeğim dün evde düştü

Kanamam vardı hastaneye gittim bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim 3 farklı hastaneye gittim sonuç aynıydı yatış verildi ilaçla düşük yaptırıldı , hastanede muayene sırasında bi kaç pıhtı kalmış bebeği atmışsın dediler taburcu ettiler ama dün evde düştü bebeğim doktorlarda bişey anlamıyor artık
Doktorlar cidden çok önemsemiyor. Siz nasılsınız? Öncesinde yoğun meme ağrısı filan ya da göğüs hassasiyeti oldu mu?

Bugün sancım yok denecek kadar az fiziksel olarak iyiyim ruhsal olarak kötüyüm
Biliyorum ne söylesek sizi rahatlatmaz ama inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile müjdelenin 🙏
Yok olmadı sadece kanamam vardı
Düşükten birkaç gün ya da hafta önce meme ağrısı artıyor mu onu sormak istemiştim :( umarım size sorularım rahatsızlık vermez tekrar çok çok geçmiş olsun

Biliyorum ne söylesek sizi rahatlatmaz ama inşallah yakın zamanda sağlıklı bir gebelik ile müjdelenin 🙏

Düşükten birkaç gün ya da hafta önce meme ağrısı artıyor mu onu sormak istemiştim :( umarım size sorularım rahatsızlık vermez tekrar çok çok geçmiş olsun
İyi dilediğiniz için çok teşekkür ederim🙏🏻

Çok geçmiş olsunn benim de kese gözüktü kalp atışı gözükmedi boş gebelik büyük ihtimal dedi bir hafta sonra yine gel dedi doktor randevum Çarşamba günü kürtajdan da korkuyorum evde geçirebilir miyim bu süreci çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum kanamam basladi

Çok geçmiş olsunn benim de kese gözüktü kalp atışı gözükmedi boş gebelik büyük ihtimal dedi bir hafta sonra yine gel dedi doktor randevum Çarşamba günü kürtajdan da korkuyorum evde geçirebilir miyim bu süreci çarşambaya kadar bekleyeyim diyorum kanamam basladi
Merhaba teşekkürler size de çok geçmiş olsun ama belki de kalp atışı duyarsınız haftaya , kanamanız çok mu? Beta değerleriniz sağlıklı artış gösterdi mi ?

Back
X