Düşük

Bugun gtttm bir dr a sordum kurtajdan sne kolay hamile kaliniyor diyorlar die yok oyle bsey dedi:/

Kizlar bu arada doktoru dusuk sebebi olarak kalitesiz sperm olabilir diyen varmi aranizda

Aynen onu bana da dedilr bu co k onemli bsey dediler ama son zamanlarda bi kac dr kalitesz sperm olabilir deynce bira kafam karsti sana da dedilermi

Bende 5 eylulde dusuk yaptim hala adet gormedim sadece dusuk yaptiktan 3 gun az ader gordum

kızlar herkese günaydın, benim sat 28 Ağustostu, herşey çok güzel rüra gibiydi, bebişimizin kalp atışlarını da duyduk, kan tahlilleri de güzel çıktı, sonra 12.haftada kontrole gittiğimizde hayatımızın şokunu yaşadık diyebilirim, bebeğimin kalbi durmuş 9. haftada sonra patolojiye gönderildi, sonuçlar temiz dedi doktor ama genetik sonucu önemli dedi, ondan nasıl sonuçlar çıkabiliyor bilginiz var mı acaba, bir de benden birkaç kan tahlili daha istedi, ilk regliden sonra yaptırmamı söyledi gebelik hormonlarının düşmesi için , 19 Kasım'da kürtaj oldum ama hala regl olmadım, acaba ne zaman olurum

Merhaba canim oncelikle geçmiş olsun Allah sabir versin.ben 5 haftalikken dusuk yaptim ama normalden iki hafta geriden geliyordu gelisim.dusuk basladi kurtaj yaptilar 10 gun kadar kanamam surdu az az da olsa.icin temizleniyordur kanama olmasi kotu bisey degil.zaten uc hafta kadar sonra kontrole git bi baksinlar temizlenmis mi diye.3 ay bebis dusunmedik ama devlet hastanesndeki dr ilk adetten sonra dusunebilirsnz demsti.profa gttik 2-3 ay dusunmeyin dedi.insan bikez hamile kalinca hemen tekrar kalmak istiyor benm de ilk sorum bida ne zaman deneyebiliriz olmuştu

Genetik test yaptrdnzmi cnm ilk dusukmu?bnm dusukten snra istemedi mesela dr

Benim düşük sonrası 1.5cmlik bi parçayı vakum operasyonla aldılar ama hiç kanamam olmadı. 2 ay korun dediler şu an 2 aylık süre içindeyim bende 11.haftamda düşük yaptım
Canım düşük yaptığında kanaman nasıldı kırmızı ve yoğunluğu nasıldı.kaçıncı haftada başladı kanaman öok şey sordum kusura bakma:))

Canim gecms olsun.ben kanamali bi gebelik gecirdigim icin kendimi hazirlamistim biraz dusuge.bana genetik test yaptirin demedi ama ablamda senin durumun aynisi oldu 4yasinda bi kizi var 2.gebeliginde kalbi durdu kurtaj oldu genetik test yaptirdi pihtilasma dediler.o sebepten ben de yaptirdim onda varsa bende de vardr diye ki oyle cikti.biz pihtilasmaya baktrdik.genetik dedigin cok genis cozumu yillar alan bisi senin neye baktirdigin onemli neye baktircaksinz pihtilasmaya mi

Canim kan pihtilasmasi durumu kalp durmasindamo oluyor yani kalbi hic atamadysa kan pihtilasmasi yokmudur

Cnm bide genetik prblem cikarsa ne gbi bir cozumu tedavisi var 1 fikrin varmi

Evet canim bnde izmirde prf a gtmistm.oda aslinda 5 /6 ayda rahim anca toparlanir demisti.bizde 1 ay korunduk sadece ama 4 ay oldu hala olmadi neden oyle diyorlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…