Canim gecms olsun.ben kanamali bi gebelik gecirdigim icin kendimi hazirlamistim biraz dusuge.bana genetik test yaptirin demedi ama ablamda senin durumun aynisi oldu 4yasinda bi kizi var 2.gebeliginde kalbi durdu kurtaj oldu genetik test yaptirdi pihtilasma dediler.o sebepten ben de yaptirdim onda varsa bende de vardr diye ki oyle cikti.biz pihtilasmaya baktrdik.genetik dedigin cok genis cozumu yillar alan bisi senin neye baktirdigin onemli neye baktircaksinz pihtilasmaya mi
Istanbuldamsn hngi dr a gdiyrsn canim bide ne kdr ucret odedinz genetik icin ?ikinizde kan verdnzmicanım tam olarak doktor neye baktırcak onu da bilmiyorum açıkçası, sadece patoloji temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi, normalde 2 ya da 3. düşükten sonra araştırıyormuş doktorlar ama benim doktorum ilk düşükte araştırmaya başladı tabi insan böyle bişey yaşayınca ne olur ne olmaz diye herşeyi bilmek ona göre davranmak istiyor, Allah herkesin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Genetik test yaptrdnzmi cnm ilk dusukmu?bnm dusukten snra istemedi mesela dr
canım ben izmir'deyim özel hastaneya gidiyorum, 670 tl ödedik bebeğin patoloji sonucu için, onun içinde genetik test te varmış ama ayrıca bunun dışında bir de kan tahlilleri istedi doktor, onların ücreti 1750 tl tutuyormuş, fakat üniversite hastanelerinde ücertsizmiş sanınırım, ben şimdi ilk adet tarihimi bekliyorum canım, ondan sonra yapılcak testlerIstanbuldamsn hngi dr a gdiyrsn canim bide ne kdr ucret odedinz genetik icin ?ikinizde kan verdnzmi
Cnm bide genetik prblem cikarsa ne gbi bir cozumu tedavisi var 1 fikrin varmi
canım tam olarak doktor neye baktırcak onu da bilmiyorum açıkçası, sadece patoloji temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi, normalde 2 ya da 3. düşükten sonra araştırıyormuş doktorlar ama benim doktorum ilk düşükte araştırmaya başladı tabi insan böyle bişey yaşayınca ne olur ne olmaz diye herşeyi bilmek ona göre davranmak istiyor, Allah herkesin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok iyi yapmışsın canım, çünkü kan pıhtılaşması varsa doktor coraspin öneriyor ve hamilelik boyunca göbekten iğne yapılıyor,Benim de ilk dusukte baktirdk.normalde bakilmiyor evet.dusukten aylar sonra karar verdk biz baktirmaya ablamda genlerde cikinca.amin canim insaallah
çok iyi yapmışsın canım, çünkü kan pıhtılaşması varsa doktor coraspin öneriyor ve hamilelik boyunca göbekten iğne yapılıyor,
Genetik testi nerde yaptrdin cnm esinde sende kan verdnzmi sonuc ne kdrda ciktiBenim kalbi atmamisti daha onunla alakasi yok canm pihtilasmanin.her kalbi duranada pihtilasma diyemedigimz gbi kalbi atmadan dusenede pihtilasma yok diyemeyiz.ablamla bende genlerde varms anne veya babadan gelen.ablamda farkli gosterdi kendini bende farkli.tedavi olarak ilac kullaniyorum doktor tavsiyesiyle tabiki kan sulandirici.gebe kaldiktan sonrada igneye baslicakmisim.baska tur bi genetk problem cikarsa ne yapilir tedavisi nasildr bilmiyorum
2.5 aylık düşük yaptım tatlı kaşığı kadar normal kırmızı regli olur gibi gelmişti. Kanamanın başladığı gün Dr. Kalp atışı almadı ertesi gün kürtaj olacaktım ama kendi o akşam düştüCanım düşük yaptığında kanaman nasıldı kırmızı ve yoğunluğu nasıldı.kaçıncı haftada başladı kanaman öok şey sordum kusura bakma:))
Canim.merhaba nasilsn varmi gelie
Canım iyiyim çok şükür şu an bi gelişme yok regli oldum reglim bitince Dr. A gidicemCanim.merhaba nasilsn varmi gelie
Genetik testi nerde yaptrdin cnm esinde sende kan verdnzmi sonuc ne kdrda cikti
tatlım kan vermedim, bebek patolojiye gitti sadece, doktor patoloji sonucu temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi,
onun için de ayrıca kan falan vermemiştim, sonucu yarın öğreneceğim inşallah
canım benimde 6 haftalık sonlandı gebeliğim şu an kanayarak atılıyor dedi doktorum pazartesi kontrol edecek. acaba kürtaj olmak zorunda kalmam inşallah sen böyle yazınca korktum açıkçası. bize 2 ay korunun dedi.Yaklaşık 6 haftalık hamileydim 9 güne yakın kanamam sürdü. Sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra kaç gün kanama sürer ve kaç ay korunmam gerekiyor.
Merhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önceBu arada benim Dr. M her düşük bir sonraki gebeliği %2 artırır demişti
Merhaba canim oncelikle geçmiş olsun Allah sabir versin.ben 5 haftalikken dusuk yaptim ama normalden iki hafta geriden geliyordu gelisim.dusuk basladi kurtaj yaptilar 10 gun kadar kanamam surdu az az da olsa.icin temizleniyordur kanama olmasi kotu bisey degil.zaten uc hafta kadar sonra kontrole git bi baksinlar temizlenmis mi diye.3 ay bebis dusunmedik ama devlet hastanesndeki dr ilk adetten sonra dusunebilirsnz demsti.profa gttik 2-3 ay dusunmeyin dedi.insan bikez hamile kalinca hemen tekrar kalmak istiyor benm de ilk sorum bida ne zaman deneyebiliriz olmuştu
Bende sizin gibi 5. Haftada düşük Yaptım ama Dr kürtaja gerek yok dedi.keşke yapmasalardı 3 ay beklemeniz gerekecek . Bana hemen başla dedi ılk adetınden sonra dedi.. Inşallah Allah sağlıklı sıhhati bebekler nasip eder hepimize
Canım öncelikle çokMerhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce
Canım öncelikle çokMerhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?