Düşük

Kontrole gittiginde doktor cevap verir bunlara ama kendi basima geleni solim:

9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum 12 gun kanamam oldu 10 gun agri sanci yoktu sonra bel agrisi basladi 1 ay birlikte olmadik sonra55 gun gecince ilk adetim geldi. Doktorum 3 ay korunma verdi

canım tam olarak doktor neye baktırcak onu da bilmiyorum açıkçası, sadece patoloji temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi, normalde 2 ya da 3. düşükten sonra araştırıyormuş doktorlar ama benim doktorum ilk düşükte araştırmaya başladı tabi insan böyle bişey yaşayınca ne olur ne olmaz diye herşeyi bilmek ona göre davranmak istiyor, Allah herkesin evlatlarını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Istanbuldamsn hngi dr a gdiyrsn canim bide ne kdr ucret odedinz genetik icin ?ikinizde kan verdnzmi

Genetik test yaptrdnzmi cnm ilk dusukmu?bnm dusukten snra istemedi mesela dr

tatlım genetik test yapıldı sonucu bekliyorum, ilk hamileliğim ve ilk düşük, normalde zaten doktorlar 2. veya 3. düşükten sonra araştrıyorlarmış , ilklerde kayıp çoğu kadında oluyormuş ve normal diyor doktorlar, inşallah ikinciyi sağlıkla alırsın canım kucağına

Istanbuldamsn hngi dr a gdiyrsn canim bide ne kdr ucret odedinz genetik icin ?ikinizde kan verdnzmi
canım ben izmir'deyim özel hastaneya gidiyorum, 670 tl ödedik bebeğin patoloji sonucu için, onun içinde genetik test te varmış ama ayrıca bunun dışında bir de kan tahlilleri istedi doktor, onların ücreti 1750 tl tutuyormuş, fakat üniversite hastanelerinde ücertsizmiş sanınırım, ben şimdi ilk adet tarihimi bekliyorum canım, ondan sonra yapılcak testler

Cnm bide genetik prblem cikarsa ne gbi bir cozumu tedavisi var 1 fikrin varmi

Benim kalbi atmamisti daha onunla alakasi yok canm pihtilasmanin.her kalbi duranada pihtilasma diyemedigimz gbi kalbi atmadan dusenede pihtilasma yok diyemeyiz.ablamla bende genlerde varms anne veya babadan gelen.ablamda farkli gosterdi kendini bende farkli.tedavi olarak ilac kullaniyorum doktor tavsiyesiyle tabiki kan sulandirici.gebe kaldiktan sonrada igneye baslicakmisim.baska tur bi genetk problem cikarsa ne yapilir tedavisi nasildr bilmiyorum

Benim de ilk dusukte baktirdk.normalde bakilmiyor evet.dusukten aylar sonra karar verdk biz baktirmaya ablamda genlerde cikinca.amin canim insaallah

Benim de ilk dusukte baktirdk.normalde bakilmiyor evet.dusukten aylar sonra karar verdk biz baktirmaya ablamda genlerde cikinca.amin canim insaallah
çok iyi yapmışsın canım, çünkü kan pıhtılaşması varsa doktor coraspin öneriyor ve hamilelik boyunca göbekten iğne yapılıyor,

çok iyi yapmışsın canım, çünkü kan pıhtılaşması varsa doktor coraspin öneriyor ve hamilelik boyunca göbekten iğne yapılıyor,

Evet canm iste varms bende pihtilasma kullaniyrom hap.gebelik olursada igneye baslicam bakalim

Genetik testi nerde yaptrdin cnm esinde sende kan verdnzmi sonuc ne kdrda cikti

Canım düşük yaptığında kanaman nasıldı kırmızı ve yoğunluğu nasıldı.kaçıncı haftada başladı kanaman öok şey sordum kusura bakma:))
2.5 aylık düşük yaptım tatlı kaşığı kadar normal kırmızı regli olur gibi gelmişti. Kanamanın başladığı gün Dr. Kalp atışı almadı ertesi gün kürtaj olacaktım ama kendi o akşam düştü

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Genetik testi nerde yaptrdin cnm esinde sende kan verdnzmi sonuc ne kdrda cikti

tatlım kan vermedim, bebek patolojiye gitti sadece, doktor patoloji sonucu temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi,
onun için de ayrıca kan falan vermemiştim, sonucu yarın öğreneceğim inşallah

tatlım kan vermedim, bebek patolojiye gitti sadece, doktor patoloji sonucu temiz çıktı ama önemli olan genetik sonucu dedi,
onun için de ayrıca kan falan vermemiştim, sonucu yarın öğreneceğim inşallah

valla canım ben 19 Kasım'da kürtaj olmuştum, sonuç daha yeni çıktı, bir de bunun dışında bazı kan testleri istedi ama onları ilk adetten sonra yaptıracağım çünkü gebelik hormonlarının düşmesi gerekiyormuş, bir de ünv. hastaneleri yapıyormuş, adetimi bekliyorum bakalım onlar için, onlardan sonra da kontrole gidicem tekrar bakalım sanırım o zaman da vajinal ultrasonla rahime bakar diye tahmin ediyorum

Yaklaşık 6 haftalık hamileydim 9 güne yakın kanamam sürdü. Sonunda kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtajdan sonra kaç gün kanama sürer ve kaç ay korunmam gerekiyor.
canım benimde 6 haftalık sonlandı gebeliğim şu an kanayarak atılıyor dedi doktorum pazartesi kontrol edecek. acaba kürtaj olmak zorunda kalmam inşallah sen böyle yazınca korktum açıkçası. bize 2 ay korunun dedi.

Bu arada benim Dr. M her düşük bir sonraki gebeliği %2 artırır demişti
Merhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce

Bende sizin gibi 5. Haftada düşük Yaptım ama Dr kürtaja gerek yok dedi.keşke yapmasalardı 3 ay beklemeniz gerekecek . Bana hemen başla dedi ılk adetınden sonra dedi.. Inşallah Allah sağlıklı sıhhati bebekler nasip eder hepimize

Yok canm ben zaten subat ayinda yaptim düşügu.bana da beklemene gerek yok dedi bi dr ama biz iki ay bekledik.sanada gecmis olsun zaman her seyin ilaci

Merhaba bana Dr yazarmısınız? Iyi bir Dr ihtiyacım var. Anladığım kadarıyla sizinki moral acısındanda iyi gelmiş. 5 haftalık bebeğimi kaybettim 2 gün önce
Canım öncelikle çok
Canım öncelikle çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…