- 10 Mart 2019
- 12
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi yunaysarac
Merhaba ayın 7 sinde doktora gittim test yaptırdım değerlerimin 387 cıktı hamile olduğumu söylediler. Ayın 9 unda tekrar bakalım dedi karnıma baktı bebek çok küçük gözükmüyor kesende yok dedi neyse test yaptırdım tekrar 364 e düştü. Doktor normal bi gebelik değil dedi. 11 inde tekrar gel bakalım dedi gittim test yaptırdım degerlrim tekrar düşmüş 316 ya açıkçası çok korktum gitmek istemedim kendimi toparlayip gittim doktor dedi o bebekten hayır bekleme onun işi bitti daha bi iğne var onu yapalım eriyip gitsin dedi ben düşünücem biraz dedim bu bebek benim çocukluğumdan bu yana hayalimdi bi anda vazgeçemem ki sonra dedim ben bu cumaya kadar beklesem olur mu bekle ama boşuna sonuç vermez dedi çünkü bende hala umut vardı sana bi zararı olmaz çünkü çok ufak adet sancısı gibi akar gider dedi bu sabah kalktım kan geldi adet kanı rengi değildi açık kırmızı bi rengi vardı hastaneye bile gitmek istemiyorum düştü diyecekler diye onun içimde olmadığını bilmem çok acı verir. Peki bebeğim düştüyse eğer ertesi gün tekrardan çocuk için devam etsem bisey olur mu ?