Dusuklerden sonra araştırma süreci geçirenler?

Evet sonuç değil ama yaptırma süreci daha sıkıntı baktım şimdi yok genetik bölümde vermiyor allah bilir ne zaman offf

Ben batı bahata gidiyorum biliyomusun bilmiyorum ama orası 1200 istemişti tahlillere bi teste 400 diğrine 380 böyle fiyatlar vermişlerdi

Yok hiç duymadım benim ailem tekirdag da oturuyor şimdi orda mı araştırmaya baktım namik kemal universitesi. Araştırma pazartesine veriyor randevu tıbbi genetiğe yarın bakarım olmazsa ordan alirim

Ben ozele hematoloji girmiştim çok fazla fiyat verdi sonra ben pahalı bulunca benim adımı ver üniversitede yaptır demişti.a ma senin içindi düşük olduğu için üniversitede yaparlar zaten.tanidik bulursan bekletmeden alıyorlar kani.sonuc bir ayda çıkıyor.e sine de bakarlar ikinci düşükten sonra eşe de bakiliyor

Benim 3 oldu da yarın zaten muayene de etsin istiyorum içimde birşey kalmış mı baksın çünkü midem agriyo bulandı cabasi

Bende bu pazartesi 11 haftalik bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldm arastirmak için patolojiye parca gonderdiler 15 gün sonra çıkacak sorun çok merak ediyorum bebegimin kalbi neden durdu hic bi sorun yokken bi yandanda çok korkuyorum bisey çıkacak bidaha anne olamayacam diye

tıbbi genetik bölümü randevu almak biraz zor o bölüme ben 1 ay beklemiştm eşim için
Canim merhaba bende bu ay rahim filmi çekilicem 2 çocuģu istiyorum 1 yıldir fakat bu yazilari okuyunca merak ettim genetik testi nedir?hangi durumlarda istiyor bu testi doktorlar? Birde klomen kullandım hamile kalamadim rahim filminden sonra belki aşılama olacak..

Rica ederim ne demek seni çok iyi anlıyorum:) Allahım inşallah en kısa sürede Mutlu haberi almayı nasip etsin sağlıkla. Ben Küçükçekmece Kanuni sultan Süleyman hastanesinde yaptırdım testleri
Merhaba çok uzun süre olmuş ama ben de bu testleri yaptırmak istiyorum. Acaba bu testler için kadın doğumdan mı randevu alıyoruz yoksa tıbbı genetik bölümünden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…