Düşüklerden sonra tekrar deneme...

Sevimsiz01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
420
236
103
35
Merhabalar herkese. Daha önce çok yazdım buralara. Çok çare aradım. Daha önce 2 düşük yaptım. 10 ve 12 haftalık.
Sebep yok gibi bişe. Sadece bir genimde pıhtılaşma var o da heterozigot.
Doktorlara da soruyorum ama net cvp alamıyorm. Pıhtılaşma olduğunda aniden düşük olur mu ? Mesela benim bebeğimin kalbi durmadı,gelişimi normaldi. 4 te kontrolde kalp atışını duyduğum bebeği akşam 8 gibi düşürmüştüm.
Bu arada dün tekrar test yaptım hamileyim ama çok korkuyorum. Bir de rahim ağzı yetmezliğinden bahsediyorlar ama benim 1 oğlum var onda böyle bişe yaşamadım. Rahim ağzı yetmezliği olsa ilk çocukta da olmaz mıydı

1 oğlunuz olduğuna göre demek ki doğum yapabiliyorsunuz. Kendinizi strese sokmayın. Sağlıkla devam eder inşallah. Kucağınıza boş değil anne olmuşsunuz. Burada defalarca düşük yaşamış ve çocuğu olmayan insanlar var bir yığın. Birisi de benim. Allah oğlunuza uzun sağlıklı ömürler versin

Evet çok şükür. Ama evladın biri de aynı beşi de derler büyükler. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. İnşallah siz de en kısa zamanda sağlıkla bir evlat sahibi olursunuz.

Genelde rahim dikiyorlar bebek düşmesin diye ama tabi bir çocugunz var maşallah benim ilk gebelik boş gebelikti kürtajla aldılar gecen ayda kimyasal gebelik yaşadım ver düştü emin olun nasip vakti zamanı var demekki

İşte ben de onu merak ediyorum. İlk gebelikte rahim ağzı yetmezliiği yoktu acaba daha sonrakilerde olabiliyor mu ? Aynen öyle maalesef. İnşallah siz de en kısa zamanda sağlıkla bir bebek sahibi olursunz

Amin inşallah inanın bilmiyorum ama illa bir sebebi vardır ve düşüyorsa düşük önleyici kullanabilirsnz doktor kontrolunde tekrar hamile kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…