Bana yapildi trombofoli panelinde mthfr1298A heterezigot mutant cikti pihtilasmam var yani8 haftalık bi gebeliğim oldu bebeğimin kalbi gelişmediği için kürtajla alındı 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim o da düştü.Bunun sonucunda
Doktorun benden istedikleri
Lupus antikorları
Anti fosfolipid
Anti kordiyolipin
Trombofili paneli
Bu şekilde testler yapan oldu mu bilgisi olan varsa yazabilir mi ?
ben kadın doğum doktoruma sebebini araştırmak istiyorum dedim bana bunları yaptır dedi özelde 1380 tl dediler sonra devlet hastanesinde bedavaya yaptırdım yani neresi olduğunu bilmiyorum ama kadın Doğum doktorum yönlendirdiGeçmiş olsun ben de aynı şekilde kaybettim. Bunlar hematolojide mi yapılıyor tıbbı genetikte mi?
Arkadaşım 9 aylık bebeğini lupus yüzünden kaybetti onada yaptılar bütün testleri geçmiş olsun bir problem çıkmaz inşallah kalbini ferah tutben kadın doğum doktoruma sebebini araştırmak istiyorum dedim bana bunları yaptır dedi özelde 1380 tl dediler sonra devlet hastanesinde bedavaya yaptırdım yani neresi olduğunu bilmiyorum ama kadın Doğum doktorum yönlendirdi
Çok kötü bişey ya Allah yardımcımız olsun sendeki sıkıntı pıhtılaşmamıymışArkadaşım 9 aylık bebeğini lupus yüzünden kaybetti onada yaptılar bütün testleri geçmiş olsun bir problem çıkmaz inşallah kalbini ferah tut
Bende 10 haftalık mecburi kürtaj oldum mol gebelikten canım 9 aylık karnında kaybeden arkadaşım lupus hastası oldu bir çeşit romatizma ama baya ağır bir romatizma iç organları etkiliyor o hala tedavi görüyor benim tedavi yok 1 yıl korundum 1 yıldır korunmadim henüz bebeğim yokÇok kötü bişey ya Allah yardımcımız olsun sendeki sıkıntı pıhtılaşmamıymış
Tedavi olarak ne yapıyorlar
Anladım canım Allah hepimize nasip etsin inşallahBende 10 haftalık mecburi kürtaj oldum mol gebelikten canım 9 aylık karnında kaybeden arkadaşım lupus hastası oldu bir çeşit romatizma ama baya ağır bir romatizma iç organları etkiliyor o hala tedavi görüyor benim tedavi yok 1 yıl korundum 1 yıldır korunmadim henüz bebeğim yok
Hiç bilmiyorum bana gerek görmedi doktor canım ilk olduğu için inşallah herkese nasip etsinAnladım canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
Bende trambofili paneli sonucumu aldım ama burda daha çok kolesterole bakmışlar sanırım buda pıhtılaşmaya bakmıyorlar
Kolestrole bakmislar derken? Trombofili panelinde ne isi var kolestrolun anlamadimAnladım canım Allah hepimize nasip etsin inşallah
Bende trambofili paneli sonucumu aldım ama burda daha çok kolesterole bakmışlar sanırım buda pıhtılaşmaya bakmıyorlar
Bende anlamadım burda okuyorum pıhtılaşma onda çıkar yazmışlar benimkinde kolesterol sonucu var ondan sordum acaba diyeKolestrole bakmislar derken? Trombofili panelinde ne isi var kolestrolun anlamadim
Demekki trombofili yapmamis...Bende anlamadım burda okuyorum pıhtılaşma onda çıkar yazmışlar benimkinde kolesterol sonucu var ondan sordum acaba diye
Özel hastanede yaptıracaktım bu testi bi de bi kaç test daha var 1380 dediler bende devlete gittim ama o da ne alakaysa kolesterol sonucu verdi bana
Bedavaya mı yapıyorlar bilgin var mı devletteDemekki trombofili yapmamis...
Devlette trombofiliyi zaten 3 dusuk olmasan asla yapmazlar gectim yapmayi yuzune bile bakmazlar...
Araştırma hastanesinde ücretsiz yapıyorlar. Doktoruna göre değişiyor arkadaşım ilk düşükten sonra yaptırdı, ben de ilk düşükten sonra bir takım testler yaptırdım. Ücret ödemedim. Biraz konuşup ikna etmek gerekiyor doktoru.Bedavaya mı yapıyorlar bilgin var mı devlette
Ve de özelde ne kadar yapıyorlar biliyomusun
Bedavaya mı yapıyorlar bilgin var mı devlette
Ve de özelde ne kadar yapıyorlar biliyomusun
Bursada arkadaşım yaptırdı. Çanakkaledeki doktor bayram sonrası gel yapalım, yaptırmadan hamile kalma dedi. Tatile girdiğim için yaptıramadım. Doktoruna göre değişiyor.Devlette uc defa dusuk yapmadan kimse trombofili yapmaz.
Ozelde ben 650 lira trombofili paneli, 200 lira genetik inceleme, 80 lira muayene ucreti verdim. Yaklasik binlira civari... 2017 ocak ayinda
Vala ne mutlu o zaman. İstanbulda kimse yuzume bakmadi devlette. Ozelde bile yalvar yakar yaptirdim bu testleri.Bursada arkadaşım yaptırdı. Çanakkaledeki doktor bayram sonrası gel yapalım, yaptırmadan hamile kalma dedi. Tatile girdiğim için yaptıramadım. Doktoruna göre değişiyor.
Vala ne mutlu o zaman. İstanbulda kimse yuzume bakmadi devlette. Ozelde bile yalvar yakar yaptirdim bu testleri.
Özeldekilerin nazlanarak yapması da garipmiş. İst.da benim de yüzüme bakmadı. Vajinusmus belgemi gösterdim. Çok stresliyim bu şekilde hamile kalmak istemiyorum dedim. Zoraki yaptı ama trombofili istememiş. En çok onu istiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?