İyi dileklerin için teşeklürler bu benim ilk hamilelik deneyimim di çok acemiydim geri dönüp düşününce buna rağmen çok dikkatli davrandım zaten istediğim ve beklediğim için 3 haftadır sadece yemek için kalktım yemek yapıp geri yattım mutfakta bütün bulaşıklar tezgahta raflara bile uzanmadım tek sorun olucak şeyin yediğim ananas ve vişne suları kanı sulandırıp kanamaya sebep olmuşumdur diye düşünüyorum ama zaten doktor 254 betanın normal haftama göre düşük olduğunu ve normalde daha yüksek olmadı gerektiğini söyleyince herşeyi bıraktım dış gebelik olabilir dediler ve kanamalarım artınca vazgeçtim belki hiç yataktan kalkmamalıydım ama yok kromozom mu eksiktir yok tüpümdemi tutunmuştur derken gerçekten en çok istediğim şey kabusum oldu bugün 9 günüm bitti kanamamda betamın 2 ye düştüğünü bugün öğrendim hamile olduğumuda zaten kanamadan 1 gün önce öğrendim o kadar zor bir hafta geçirdim o kadar canım yandıki şuan hayatta en korktuğum şey tekrar hamile kalmak.117 254 diye yükselmesini sayarken 2 yi görmek de düşük yaptım diye üzülsem mi dış gebelik değil diye sevinsemmi bilememek.ne hissettiğimi bende bilmiyorum