Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm kanamn varmı senin bide hamilemis,n eger hamileysen tadını cıkarsana kanamn olursa düsünürsün onları taktıgın seye bak bole kanama faln düsünürsen aklına gelen basına gelir
Benim bebegim karnimda bir hafta önce ölmüs, yani agri ve kanama bir hafta sonra basladi.Zaten hamilelik belirtileride hafiflemeye basliyor.Tabiki tüm belirtiler birbirine benzemeye biliyor.Sen icini ferah tut,kendini böyle seyleri kafana takarak üzme.Allah herzaman hakkimizda hayirlisini verir.a.s
cnm kanamn varmı senin bide hamilemis,n eger hamileysen tadını cıkarsana kanamn olursa düsünürsün onları taktıgın seye bak bole kanama faln düsünürsen aklına gelen basına gelir
benim gecen hafta kanamam oldu çok korktum hemen hastaneye gittik.ama çok şükür ultrasyonda meleğimi hareketli görünce çok sevinmiştim.arada çok az oluyo kanamam oda kesenin etrafı kan olmus ondandır demişti doktorum.çok kötü oluyo insan ya rabbim kımseye yasatmasın.
6.hafta koyu kahverengi 1-2 damla
olarak başladı
dr ilaç verdi progesteron
yaklaşık 4 hafta hiç kalkmadan yattım kanama arttı
ve düşük oldu
çok acı o günler kabus gibiydi
hayırlısı hala bebek yok kısmetse olur