Bir aydan fazla oluyor düşük yapalı canm. Düşük yaptığım gün 9700 ertesi gün 3500e düşmüştü. Çok hızlı düştü yani. Bu kadar sürede sıfırlanmadı mı diyosunAnca düsüyor cnm sen tekrar bidaha
Ozaman düsük yapıosunBir aydan fazla oluyor düşük yapalı canm. Düşük yaptığım gün 9700 ertesi gün 3500e düşmüştü. Çok hızlı düştü yani. Bu kadar sürede sıfırlanmadı mı diyosun
Ayyy insalalhhh canmm. Doktorum da pazartesi tekrarla dedi. Umarım dediğin gibi olurCanım iki yumurta birden döllenmiş ama bir tanesi devam ediyor olabilir tekrar test yap bence pazartesi
Canm seninki büyük olmasına rağmen bir ay sonra değerin bayağı bir düşmüş benimki çok küçüktü. Açıkçası ben de yeni bir gebelik oluştuğunu düşünüyorumBende 10 haftalık kürtaj olmuştum 1 ay sonra bakıldığında bthcg 300 lerdeydi anca düşmüştü bi 10 güne sıfırlanır denmişti öylede oldu. Ama sizin bebek ve değer daha küçükmüş şimdiye çoktan sınırlanması gerekiyordu, mıiuhtemelen tekrar bi döllenme olmuş kimyasal gebeliğe dönüşüyor
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir cnmCanm seninki büyük olmasına rağmen bir ay sonra değerin bayağı bir düşmüş benimki çok küçüktü. Açıkçası ben de yeni bir gebelik oluştuğunu düşünüyorum
İnşallahh canmmmİnşallah sağlıklı bir gebeliktir cnm
Yaa canım sen düşük mü yapıyorsun aceba senin durum iyice kafa karışıklığı yapmaya başladıDünden beri çok çok hafif kahverengi lekelenme başladı. Bu niye oluyor acaba
Bilemiyorum ki canm. Yarını bekliyorum. Nasıl bir durumdaysam kimse yorum yapamıyor anlamıyorumYaa canım sen düşük mü yapıyorsun aceba senin durum iyice kafa karışıklığı yapmaya başladı
Kan verdin mi canım?Bilemiyorum ki canm. Yarını bekliyorum. Nasıl bir durumdaysam kimse yorum yapamıyor anlamıyorum
Verdim canm sonucu bekliyorumKan verdin mi canım?
Ne oldu sonucun canım bir şey yazmamışsın merak ettimVerdim canm sonucu bekliyorum
Sonuç e nabıza düşmedi canm maalesef yarına kaldı.Ne oldu sonucun canım bir şey yazmamışsın merak ettim
Hımm anladım canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın mucize olur :) buraya da yaz mutlaka :)Sonuç e nabıza düşmedi canm maalesef yarına kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?