- 20 Ekim 2014
- 1.690
- 2.847
- 133
Artık ümidim kalmadı canm. Ama sonuç ne olursa olsun yazarımHımm anladım canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın mucize olur :) buraya da yaz mutlaka :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık ümidim kalmadı canm. Ama sonuç ne olursa olsun yazarımHımm anladım canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın mucize olur :) buraya da yaz mutlaka :)
Sonuç 94 çıktıHımm anladım canım inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsın mucize olur :) buraya da yaz mutlaka :)
Hadi ya acaba sonradan oluşan gebelik miydi canım eğer öyleyse kendiliğinden de gebe kalabildin bunu da gördün üzülme diyeceğim de biliyorum zorSonuç 94 çıktı
Doktorum yeni bir gebelik dedi canm. Önceki sıfırlanmıştır dediHadi ya acaba sonradan oluşan gebelik miydi canım eğer öyleyse kendiliğinden de gebe kalabildin bunu da gördün üzülme diyeceğim de biliyorum zor
Kendiliğinden gebe kalman da çok güzel değil mi canım bakarsın diğer ay sağlıklı olur :)Kimyasal gebelik yaşıyormuşum. Bir hafta sonra tekrar test yap dedi
İnşallahh canmm. Şuan bu benm için mucize aslında. İnsallahhh bundan sonra kendi kendine olurKendiliğinden gebe kalman da çok güzel değil mi canım bakarsın diğer ay sağlıklı olur :)
Sonuç 94 çıktı
İnşallah canımİnşallahh canmm. Şuan bu benm için mucize aslında. İnsallahhh bundan sonra kendi kendine olur
Bende aynı durumdayım şuan..İnşallahh canmm. Şuan bu benm için mucize aslında. İnsallahhh bundan sonra kendi kendine olur
Canım hatırladığım kadarıyla kullandıktan sonra hemen gelmişti kanama...Bende aynı durumdayım şuan..
Tüp Bebek ile hamile kaldım ama sağlıksız gebelik..
6haftalik şuan, ilaçları kestik kanama olmaz ise cytotec kullanicam..
Sen kullandin sanirim nasıl etki etti mi canım?
Kaç günde kanaman geldi