Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım Amin inanıyorum annelik duygusunu yasicaz Bu bir imtihan..başarıyla çıkarsak kazanıcaz..kolay şeyler yaşamamışsın batıda mısın şuan?

Bal cörek otu cok faydalı dıye blyorum cok zor imtıhan ama rabbım iyi insanları sınıyor elhamdurallah meryem suresı okuyun bol bol

Busondu evet ama çok da batıda sayilmam . Yine hastahane imkanım çok kısıtlı . Yozgat in bir ilçesinde yaşıyorum . Yozgat merkez dahil burda tüp bebek imkanım yok . Tüp bebek icin ankaraya gidip geldim ama çalışıyorum o da yine sıkıntı . Sen nerdesin doğuda

Canım eşime geçen yil dan beri keçi boynuzu enerji hapı ve geçen ay aldığım macun var ve fındık fıstık adam kilo alıyo anca yine yok :) bn incir kuru soğan kuru filn yapmıştım ama hep birer ay sonra bırakıodm.. bide hayıt tohumu demiz bi arkadaşı eşime ısrarla iç diyo bna bn de iki aydr aklıma geldikçe kaynatıp iciyorum

Evet kuzum çok zor doğunun imkanları kısıtlı bn kars daym ..memleketim de çok uzak da ..iyi bir dr bulmak çok çok zor

Evet kuzum çok zor doğunun imkanları kısıtlı bn kars daym ..memleketim de çok uzak da ..iyi bir dr bulmak çok çok zor
Ben de mus malazgirt te idim bir zamanlar. En önemli si de işte hastahane imkanları .iyi bir doktor dan gectim doktor bulmak bile zordu ..

Ben de mus malazgirt te idim bir zamanlar. En önemli si de işte hastahane imkanları .iyi bir doktor dan gectim doktor bulmak bile zordu ..
Evet malesef.. doğal yolla eşinin sperm sayısı ve hareketsizlik yüzünden mi kalamıyorsun?

Evet malesef.. doğal yolla eşinin sperm sayısı ve hareketsizlik yüzünden mi kalamıyorsun?
Evet canım şimdilik görünen sebep buydu . Doğal yolla bu sebeple gebe kalamıyorum . Tüp bebekle de gebe kaldım düştü . Bakalım sömestr da artık ankaraya geçince onun da sebebi arastirilacak.

Emne77 bnde dusuktdn sonra 70 kiloyu geçmiştim bi türlü veremedim zar zor verdim şuan 65 kiloyum kasımda ozel dr gittim tam kan istedi insulin direnckm varmis cok sasrdim son sinirin iki katından fazla dedi 3 ay kullanmam için glucophage yazdı.. kilo vermene de yardımcı olur dedi ama hala 65 64 kilodayım etkisi çok olmadi ama tatlı isteğim cidden azaldı.. gerçekten de çok iyi oldu bu ilaçla tanışmam çünkü bn önceden sniddn idrarın geliyodu afedersiniz wc gidiyorum oturana kadr kıvranıyorum kabus gibiydi kaç ay gebelik belirtisi sanıp mutlu olurdum bide:) şuan geçti Allahtan

Evet canım şimdilik görünen sebep buydu . Doğal yolla bu sebeple gebe kalamıyorum . Tüp bebekle de gebe kaldım düştü . Bakalım sömestr da artık ankaraya geçince onun da sebebi arastirilacak.
Anladım peki tüp bebek ten önce 3 kez asılan diyorlar siz direk mi denediniz? Bnm arkadaşımda r aylık bebeğini kaybetti kromozom fazlasımi eksiğimi öyle bişey cıktı sonuç bir ay sonra filn

Anladım peki tüp bebek ten önce 3 kez asılan diyorlar siz direk mi denediniz? Bnm arkadaşımda r aylık bebeğini kaybetti kromozom fazlasımi eksiğimi öyle bişey cıktı sonuç bir ay sonra filn

Direkt tüp bebege geçildi . Devlet hastahanesinde yaptırdım .özel bir hastahane olsa hani para almak için belki direkt tüp bebek yapar ama benimki devlettı. Asilama bizde zaman kaybı olacaktı .

Gercekten aynıs sylerı yasıyoruz aynı bende wcden gelemıyordm bu ay daha ıyı sekerden oluyor ama ben asırı duskunum siz baya vermssnz o ilaç kestı brz sanırım yuruuyus ıyı gelıcek şeker direncide yumurtlamaya engel bence bızım problemımız tam olarak bu

Devlet hastanesi yeteri kadar ilgi göstermedi mi yoksa herşeyden işkillenir oldum..tekrar tüp bebek denemeniz ne zamn yapılacak

Evet verdim ama 5 kiloyu 8 ayda filan ama spor filn yapmadım yediklerine dikkat ettim..bugun karar verdim ama daha çok dikkat edicem ve ufak tefek de olsa spor yapicam bulunduğum il ve iş dolayısıyla hiç vaktim olmuyor ama olduğu kadar..hazir tatliya duskunlugum biraz durmuskdn firsata çevircem..mecburuz da bi yandan aslında irade mız inşallah yarı yolda koymaz

İnsallah ne guzel işiniz meslegnz var kıloda vermişsnz kılo vernce cok fark eder insallah olurda bu uzulduklermıze uzülurz gercekten büyük sınav

Devlet hastanesi yeteri kadar ilgi göstermedi mi yoksa herşeyden işkillenir oldum..tekrar tüp bebek denemeniz ne zamn yapılacak
Ilgilendiler ama bir devlet hastahanesinin yapabileceği en iyi şekilde ılgilendiler ..sadece kalabalık olduğu için bilgi alma konusunda ve doktora ulaşma konusunda sıkıntı yaşadım . İkinci denemem yine devlette olacak çünkü dondurulmus embriyolar im var devlette . Ve ilgiden de memnun d um . Devlette 3 hakkım var zaten . İlk hakkımı kullandım son iki hakkımi da kullanıp olmazsa özele geçeceğim bakalım hayırlısı herşey in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…