düşükten sonra hamile kalanlar YARDIM

kimyasal gebelik 7 hafta sürmez ki emin misiniz kimyasal olduğuna başka bir doktora göründünüz mü

Geçmiş olsun. Mecburi küretaj ile gebeliğin sonlandırıldı. 1 regl sonrası gebe kaldım. Önemli olan sizin doktorunuzun ne dediği.

Konu çok eski olduğu için belki görmezler canım ben düşük yapmadım kürtaj oldum ama düşükte de 1hafta-10 gün sürebilir kanama. Benim de lekelenmelerle birlikte 1 hafta sürdü. Geçmiş olsun
Merhabalar geçmiş olsun siz neden kürtaj oldunuz

Yaaaa bana teselli oldunuz benimde gelişimi duran bir gebeliğim vardı direk hamile kalmanız bana teselli verdi

Benimde kesem gelişmedi 7 mm kaldı bebek yoktu içinde
Boş gebelik olmuş seninki. Bende bebek oluştu ama küçüktü gelişmedi. Geçmiş olsun inşallah yeniden olur burda düşükten sonra yeniden hamile kalanlar çok var endişelenme ben de 3 ay korundum sonra 2.denemede kaldım. kendine iyi bak doktora gidip bi muayene olursun doktor onay verirse sen de hazır hissedersen yeniden denemeye başlarsınız boş gebelikte çok korunma vermiyorlar sanırım çok küçük olduğu için. Geçmiş olsun

3 gün önce kontrole gittim doktor gayet rahmin yumurtalıkların güzel dedi korunmayı bırakabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…