Düşükten sonra hamilelik hakkında...

mrsmom22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2016
59
66
3
Kızlar herkese iyi geceler diliyorum,
Geçen ay hamile kaldığımda sizlerle sevincimi paylaşmıştım malesef ki düşük yaptım bugün tam bir ay oldu ilk adetimi oldum bugün.. bebeğim 5+6 idi doktor tutunamamış dedi kürtaj oldum temizlenmesi için..2 ay bekleyin dedi doktor ama ben adet biter bitmez başlamak istiyorum öyle istiyorum ki Rabbim kimseye aratmasın kimseye düşüğü de yaşatmasın inşallah.. başına gelen arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.. kontrollerde herşey düZgün çıktı bi de.. şimdiden teşekkürler ❤

Hiç bekleyip zaman kaybetme. Sen isteyende istemesen de rahim kendini ne zaman toparlar, hazır hissederse o zaman hamile kalıyosun. Ben 10 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim.ölmüştü, doktor 6 ay bişey bekleme dedi. Gerçektende tam 6. Ayda hamile kaldım. Yani rahimine hormonların düzelmesine bağlı muhtemelen ilk aylar olmaz, olursa da meleğin sana hemen gelmek istemiş demektir :)

Çoook teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahh evet bende beklemek istemiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda herşeyin. :) Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor herşey gerçekten ☺
Hiç bekleyip zaman kaybetme. Sen isteyende istemesen de rahim kendini ne zaman toparlar, hazır hissederse o zaman hamile kalıyosun. Ben 10 haftalıkken kürtaj oldum bebeğim.ölmüştü, doktor 6 ay bişey bekleme dedi. Gerçektende tam 6. Ayda hamile kaldım. Yani rahimine hormonların düzelmesine bağlı muhtemelen ilk aylar olmaz, olursa da meleğin sana hemen gelmek istemiş demektir :)

Çoook teşekkür ederim canım ne güzel yazmışsın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahh evet bende beklemek istemiyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda herşeyin. :) Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor herşey gerçekten ☺
Amin canım benim, rabbim sana da tez zamanda tekrar yaşatsın bu duyguyu. Kayıp yaşamak çok zor bilirim. Rabbimin imtihanındayız rabbm isyandan korusun. Çok şükür hamd olsun ki tekrar nasip oldu. İnşallah isteyen herkede biran önce nasip olur..

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben ilk düşük sonrası 3 ay korundum ama 5. ayda hamile kaldım. Fakat Onuda kaybettim şimdi testler araştırma falan yapılacak dr um yine en az 3 ay korunma önerdi bakalım ne zaman nasip olcak. Sen kendini hazır hissediyorsan inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Canım. Ben 3 ay kadar beklicem biraz kendimi de toparlamalıyım :KK64:

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben ilk düşük sonrası 3 ay korundum ama 5. ayda hamile kaldım. Fakat Onuda kaybettim şimdi testler araştırma falan yapılacak dr um yine en az 3 ay korunma önerdi bakalım ne zaman nasip olcak. Sen kendini hazır hissediyorsan inşallah sağlıcakla kucağına alırsın Canım. Ben 3 ay kadar beklicem biraz kendimi de toparlamalıyım :KK64:
Canım sanada çok geçmiş olsun zor gerçekten yaşayan bilir :( inşallah testlerinde bişey çıkmaz hayırlısı böyleymiş Allahım en kısa zamanda sağlıklı şekilde nasip eder bebeklerimizi daha me isteriz ki... sen içini ferah tut Mevlam neylerse güzel eyler tıp çok ilerledi bi çok şeyin tedavisi var Biz stres yapmayalım kasmayalım gerisi gelir Allahın izniyle sağlıcakla kal☺☺

Canım sanada çok geçmiş olsun zor gerçekten yaşayan bilir :KK43: inşallah testlerinde bişey çıkmaz hayırlısı böyleymiş Allahım en kısa zamanda sağlıklı şekilde nasip eder bebeklerimizi daha me isteriz ki... sen içini ferah tut Mevlam neylerse güzel eyler tıp çok ilerledi bi çok şeyin tedavisi var Biz stres yapmayalım kasmayalım gerisi gelir Allahın izniyle sağlıcakla kal☺☺

Amin Canımm inşallah aynen öyle Rabbim hayırlısını versin 11 ocağa randevu aldım Ünv hastanesine tek merak ettiğim sebebi nedir kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum aklımda o var şuan tek dr eşim içinde sperm kalitesini ölçtürün dedi düşüğe o da sebep olabiliyormuş bakalım sonuçta ne çıkcak.

Amin Canımm inşallah aynen öyle Rabbim hayırlısını versin 11 ocağa randevu aldım Ünv hastanesine tek merak ettiğim sebebi nedir kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum aklımda o var şuan tek dr eşim içinde sperm kalitesini ölçtürün dedi düşüğe o da sebep olabiliyormuş bakalım sonuçta ne çıkcak.
Evet canım bende merak ediyorum neden düşük oldu diye doktor tam açıklama yapamadı çünkü pataloji sonucundanda bişe çıkmadı sadece tek dediği 4 kişiden birinde olabiliyor vücudun kabul etmemiş dedi... irtibat halinde olalım canım yazar mısın yine buraya sonuçlarını inşallah herşeyin temiz çıkar ve bebeğine kavuşursun sağlıkla

Evet canım bende merak ediyorum neden düşük oldu diye doktor tam açıklama yapamadı çünkü pataloji sonucundanda bişe çıkmadı sadece tek dediği 4 kişiden birinde olabiliyor vücudun kabul etmemiş dedi... irtibat halinde olalım canım yazar mısın yine buraya sonuçlarını inşallah herşeyin temiz çıkar ve bebeğine kavuşursun sağlıkla

Tabi Canım yazarım inşallah ama benim 2. oldu işte bişey var ama ne sonuçlar iyi çıkarda birşey yok derlerse ben hep şüphe ve korkuyla geçiririm hamileliği tekrar yaşama korkusu gitmez. O sebepten tedavi iğne ilaç neyse kullanayım diyorum yani sorun çıkmaması beni rahatlatmıcak maalesef :( İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza :anne:

6 kasım 2017 de 2 aylıkken kalbi durdu bebeğimin ve kürtaj oldum. 1 adetten sonra tekrar hamile kaldım. Şimdi ultrasona gitmeye korkuyorum yine kalbi atmıyosa diyr korkuyorum sadece testte pozitif çıktı. 2 hafta içinfr kanamam olmazsa 7 haftalıkken gideceğim. Bu arada coraspin ve fplic kullanıyorum.

Back
X