• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamilelik

melekmek

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
384
63
18
21
4 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay korunmadık ama olmadı bu ay yumurtlama gününü degerlendirdim düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız düşük yaptığından dolayı tekrar hamile kalamam diye korkuyorum düşükten sonra hamile kalmak zorlasıyomu hamile kalamayan oldumu aranızda

4 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay korunmadık ama olmadı bu ay yumurtlama gününü degerlendirdim düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız düşük yaptığından dolayı tekrar hamile kalamam diye korkuyorum düşükten sonra hamile kalmak zorlasıyomu hamile kalamayan oldumu aranızda
Düşük yaptıktan sonra 1 ay adet olmadım adet olduktan hemen sonra hamile kaldım şuan 16 haftalık olduk

Allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin bende 1 ay sonra adet oldum 3 üncü adetimj oldum bu ay da olmazsa 4ncu adetim oluyo 2 ay korunduk rahim toparlansin diye
Kurtaj oldunuz mu ben olmadım düşük sonrası rahim temizlendigi için hamile kalma şansınız yüksek oluyor

Yok canm kürtaj olmadım kendiliğinden düştü doktor rahmin temizlenmiş hala çok güzel dedi düştügü gün
Keşke beklemesydiniz bana doktorum bekle fln da demedi ben direk degerlendrimek istedim çünkü düşük sonrası gebelik olsa şansı yüksek oluyor

Keşke beklemesydiniz bana doktorum bekle fln da demedi ben direk degerlendrimek istedim çünkü düşük sonrası gebelik olsa şansı yüksek oluyor
Biraz pskolojik olarak da bekledik bide rahim az dinlensim dedimde keşke beklemeseydim belkide hemen olucaktı nasip bakalm bu ay tutucakmı

Ben de bu hafta düşük yaptım betamın sınırlanmasını bekliyorum 15 gün ara sonra devam dedi doktorum korunmak gerek diyenler hurafe demişti doktorum hemen ilişkiye girmek şansı arttırıyormuş inşallah benimki de sizinki gibi olur sağlıkla ilerler

Ben de bu hafta düşük yaptım betamın sınırlanmasını bekliyorum 15 gün ara sonra devam dedi doktorum korunmak gerek diyenler hurafe demişti doktorum hemen ilişkiye girmek şansı arttırıyormuş inşallah benimki de sizinki gibi olur sağlıkla ilerler
Bende 19 aralıkta düşün yaptım henüz adet olmadım bugün test yaptım ama emin değilim benim Dr da korunma kesinlikle demişti test silik ama bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_0265.webp
    IMG_0265.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 188
Düşük yaptıktan sonra 1 ay adet olmadım adet olduktan hemen sonra hamile kaldım şuan 16 haftalık olduk
Bir şey sorabilir miyim bende ilk düşüğümü 6 haftalıkken kendiliğinden yaptım sonrasında çok şükür ki hiç adet görmeden gebe kaldım ama doktor bana hiç bi ilaç iğne vermedi siz şuanda kullanıyor musunuz herhangi bir ilaç vs folik asit dışında

Bende düşük yaptım korunmasız ilişki olduğu halde hamile kalamadım herşeyde vardır bir hayır Allah gönlüne göre versin canım

Bende düşük yaptım korunmasız ilişki olduğu halde hamile kalamadım herşeyde vardır bir hayır Allah gönlüne göre versin canım
Ben hamileyim şuan canm bu konuyu açtığım zaman hamileymisim hemen ilkde olack diye bisy yok bende 2 inci denememde kaldım hakkında hayırlısı olsn🥰☺️

Kızlar ben 12 Aralık'ta düşük yaptım kürtaj olmadım doktorum rahim tertemiz olmuş dedi. Sonrasında 10 ocakta adet oldum adetim düzenli bu ay 7 de bat di fakat olmadım şiddetli bel ve baş ağrım var göğüs ıcumda birden bi karıncalanma oluyor hamile olabilir miyim kan testi yapsam mı

Kızlar ben 12 Aralık'ta düşük yaptım kürtaj olmadım doktorum rahim tertemiz olmuş dedi. Sonrasında 10 ocakta adet oldum adetim düzenli bu ay 7 de bat di fakat olmadım şiddetli bel ve baş ağrım var göğüs ıcumda birden bi karıncalanma oluyor hamile olabilir miyim kan testi yapsam mı
Adetiniz gecikmiş galiba idrar testide yapabilirsiniz kesin sonuç istiyorsanız kan verin

Evet gecikti çok istiyoruz çok merak ediyorum düzenli iken adetim neden olmadım off

Evet gecikti çok istiyoruz çok merak ediyorum düzenli iken adetim neden olmadım off
Belkide yumurtlama gününü kacirdiniz belli olmaz bende yumurtlamayı kacirdm o ay hamile kalamadm yumurtlamayı denk getirdm ve hamile kaldm bence stres yapmayn bende çok sitres yapiyodm olmucakmi acaba diye ama onunda bı zamano vardır buna emin ol

Back
X