• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamilelik

Belkide yumurtlama gününü kacirdiniz belli olmaz bende yumurtlamayı kacirdm o ay hamile kalamadm yumurtlamayı denk getirdm ve hamile kaldm bence stres yapmayn bende çok sitres yapiyodm olmucakmi acaba diye ama onunda bı zamano vardır buna emin ol
Yok ben yumurtlama günümede ayrıca denk getirdim. Yani eşim hep evde olduğu için o açıdan şanslıyım ama bilemiyorum ya yarın kan testi yapacağım sonuç aynı gün çıkar mı

Cikabiliyoda cikmiyabiliyoda canm en geç ertesi gün cikiyo
Hala adet olmadım. Şöyle birşey düşünüyorum düşük olduğu için adet düzensizliği olur mu. Ama ben düşükten sonra düzenli adetim oldu bat birlikte bugün 3 gün oldu kafam çok karışık dün kaset test yaptım fakat birşey çıkmadı

Hala adet olmadım. Şöyle birşey düşünüyorum düşük olduğu için adet düzensizliği olur mu. Ama ben düşükten sonra düzenli adetim oldu bat birlikte bugün 3 gün oldu kafam çok karışık dün kaset test yaptım fakat birşey çıkmadı
Siz en iyisi kan verin içiniz rahat etsn ilk 3 ay adet duzensizligi gorulebiliyo ama adrtinizde düzene girmiş oyuzden gebelik olabilr kan verin en iyisi

Gittim çok ufak bi kanama alanı var belli belirsiz dedi 6 haftalık olduk ama 9 mm kese normal mi acaba bebek te görünmedi hala
Ben 5+5 Ken gitmistim 9.3mm di kesem doktor normal demişti kesen düzenli sınırlı olması lazımmış galiba banada öyle demişti 8 haftalık olucam 2 gün sonraya randevum var kalp atışını duymaya gidicem şuana kadar bı sorun yasamadm eğer doktorunuz normal bı sorun yok diyosa normaldir herkesn kesesi bir olmuyo kiminin küçük kiminin büyük oluyo canm içim rahat etsin diyosan özele gidebilrsn ozelin ultrasonu daha net ve erken gösteriyo

Kızlar bu 5+5 kenki ultrason göruntusu ben kesenin içinde bişey görüyorum bebek mi acaba
IMG_20240130_190433.webp

4 ay önce düşük yaptım 2 ay korunduk geçen ay korunmadık ama olmadı bu ay yumurtlama gününü degerlendirdim düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız düşük yaptığından dolayı tekrar hamile kalamam diye korkuyorum düşükten sonra hamile kalmak zorlasıyomu hamile kalamayan oldumu aranızda
Bende nisan ayında düşük yaptım şuan 3 aylık hamileyim canım . Yapacağın tek şey stres yapmaman. Düşükten sonra her ay stres yaptım hamile kalabilirmyim tekrar diye . Gerçekten hamile kaldığım ay hayırlısı olsun dedim bir nevi umudumu kestim artık zamana bırakmayı düşündüm ve ay sonu test yaptım hamileyim şimdi . Tek diyeceğim stres yapma inan zamanını bekliyor .

Bende nisan ayında düşük yaptım şuan 3 aylık hamileyim canım . Yapacağın tek şey stres yapmaman. Düşükten sonra her ay stres yaptım hamile kalabilirmyim tekrar diye . Gerçekten hamile kaldığım ay hayırlısı olsun dedim bir nevi umudumu kestim artık zamana bırakmayı düşündüm ve ay sonu test yaptım hamileyim şimdi . Tek diyeceğim stres yapma inan zamanını bekliyor .
Bende suan hamileyim canm 8 haftalk olucak kalp atışını daha duymadm kalp atışını duymaya gidicem

Ben 5+5 Ken gitmistim 9.3mm di kesem doktor normal demişti kesen düzenli sınırlı olması lazımmış galiba banada öyle demişti 8 haftalık olucam 2 gün sonraya randevum var kalp atışını duymaya gidicem şuana kadar bı sorun yasamadm eğer doktorunuz normal bı sorun yok diyosa normaldir herkesn kesesi bir olmuyo kiminin küçük kiminin büyük oluyo canm içim rahat etsin diyosan özele gidebilrsn ozelin ultrasonu daha net ve erken gösteriyo
Ya bende beklemeye karar verdim şuanda 7. Haftayım sizin gibi 8 veya dokuza doğru gitmeyi düşünüyorum birde siz alttan mı muayene oluyorsunuz yani o şekilde mi duydunuz kalp atışı

Siz istambulda mı yaşıyorsunuz benim doktorumu değiştirmem gerekiyor da de arayışındayım

Ya bende beklemeye karar verdim şuanda 7. Haftayım sizin gibi 8 veya dokuza doğru gitmeyi düşünüyorum birde siz alttan mı muayene oluyorsunuz yani o şekilde mi duydunuz kalp atışı
Ben yarn 8 haftalık oluyorm yarnda kontrolüm var kalp atışını duymadm henüz yarın kontrole gidicem İstanbul'da yasamiyorm canm bide alttan baktirmadm ben karından baktı kesemi gördü özele değil devlete gidiyirm

Merhaba, bebişinizi görebildiniz mi acaba? Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de geçen hafta düşük yaptım, buraya yazılanlar umut oldu 🙏🏼

Ben yarn 8 haftalık oluyorm yarnda kontrolüm var kalp atışını duymadm henüz yarın kontrole gidicem İstanbul'da yasamiyorm canm bide alttan baktirmadm ben karından baktı kesemi gördü özele değil devlete gidiyirm
Bebişinizi görebildiniz mi? Hem sizin hem suheda hanımın güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben de geçen hafta düşük yaptım. Sizin süreçleriniz umut oldu bana da 🙏🏼

Bebişinizi görebildiniz mi? Hem sizin hem suheda hanımın güzel haberlerinizi bekliyorum. Ben de geçen hafta düşük yaptım. Sizin süreçleriniz umut oldu bana da 🙏🏼
Ben düşük yaptım 😥 acaba düşen parçayı devlet hastanesine götürsem genetik incelemesi test vs yapılır mı ikidir üst üste aynı şeyi yaşıyorum ve aynı haftada oldu ikisinde 😥😥

Back
X