• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşükten sonra hamilelik

Ben düşük yaptım 😥 acaba düşen parçayı devlet hastanesine götürsem genetik incelemesi test vs yapılır mı ikidir üst üste aynı şeyi yaşıyorum ve aynı haftada oldu ikisinde 😥😥
İkinci kere düşük yaptığınız için doktorlar patolojiye gönderirler sebebi ney diye ilki pek umursamiyolar normal diye ama 2incide 3 uncude üstüne dusuyolar kaçıncı haftada düşük yaptınız bide keseyi bebeği gormusmuydunuz

İkinci kere düşük yaptığınız için doktorlar patolojiye gönderirler sebebi ney diye ilki pek umursamiyolar normal diye ama 2incide 3 uncude üstüne dusuyolar kaçıncı haftada düşük yaptınız bide keseyi bebeği gormusmuydunuz
Evet ikisinde görünmüştü düşükten iki gün önce doktor gelişmiyor geçen hafta ile aynı dedi ve evde düşürdüm ama iki parçayı kavanoza koyup görürdüm tıbbi genetiğe şimdi sadece parçaya bakacağız iki aya onu. Sonucu çıktıktan sonra diğer testler yapılabilir dedi trampofoli ve kromozom analizine ve 6 ay bekle dedi bana şuan inanılmaz bel ağrım mide bulantım ve alt bölgede ağrım var ilk düşükte böyle olmamıştım hiç

Ben düşük yaptım 😥 acaba düşen parçayı devlet hastanesine götürsem genetik incelemesi test vs yapılır mı ikidir üst üste aynı şeyi yaşıyorum ve aynı haftada oldu ikisinde 😥😥
Çok çok üzüldüm… ben henüz çok bilgili değilim bu konularda ancak hamilelik öncesi bazı devlet hastanelelerindeki “tıbbi genetik” bölümünde genetik testi yaptırılabilir gibi bir kaynak okumuştum. Düşüklerin sebebini bilebilirler mi bilmiyorum ama en azından genetik yatkınlık ne var diye anlamak için faydalı olabilir. Umarım en yakın zamanda yavrunuza sağlıkla kavuşursunuz❤️

Back
X