Düşükten sonra hamileyim:)

eyeblood

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
69
0
86
Sakarya
merhaba arkadaşlar,
belki hatırlarsınız çok yakın bir tarihte düşük yağmıştım ve yine hamileyim hemde süpriz oldu yani bilinçli yapılmadı ama şunu çok iyi öğrendimki düşükten sonra doktorların ve büyüklerin dediği gibi çok çabuk arkasından hamile kalınıyor düşük yapanlar üzülmeyin tevekkül edene Rabbim yardım ediyor dün doktora gittim ultrasonla gördüm kalp atışlarını dinledim ama ilki düşük olduğu için çok şey hissedemedim bende tuhaflıkmı var korktum hiç bişi hissetmiyorum sonra hissedermiyim,6.haftamın içindeyim :49:

merhaba arkadaşlar,
belki hatırlarsınız çok yakın bir tarihte düşük yağmıştım ve yine hamileyim hemde süpriz oldu yani bilinçli yapılmadı ama şunu çok iyi öğrendimki düşükten sonra doktorların ve büyüklerin dediği gibi çok çabuk arkasından hamile kalınıyor düşük yapanlar üzülmeyin tevekkül edene Rabbim yardım ediyor dün doktora gittim ultrasonla gördüm kalp atışlarını dinledim ama ilki düşük olduğu için çok şey hissedemedim bende tuhaflıkmı var korktum hiç bişi hissetmiyorum sonra hissedermiyim,6.haftamın içindeyim :49:

gözün aydın güzelim hayırlısı rabbim sonuna kadar sürmesini ve kucagna almayı nasip eder seni çok iyi anlıyorum çümkü bende iki düşük yaptım ve düşüğün peşine tekrar hamile kaldım ve şuan 27 haftadayım ve bişey hissetmiyorum diyosun ya işte bende aynı hısten dert yanıyorum çümkü korku varya o korku herşeyi yokmuş ğibi oluyor tadını cıkarmaya bak ve kendıne çok ama çok iyi bak aradadan ve mümkulse yorulmamaya bak bol bol dinlen dikkat et inşallah sende kuçagına alırsın ben hala cinsiyetini ögrenmedim ve çevremdeki insanlar nasıl dayanıyosun diyor ve niye alışveriş yapmıyorsun daha diye hep erteliyorum dediğin gibi içimde korku hala gitmedi içini ferah tut ve herşeyın oluruna bak :)

arkadaşalar çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için ama o öle bir hissiyatki böle sevinmiyor değilim ama sanki küsüm gibi tam duracağına emin olmadan onunla konuşmuyorum bile.eşim bana kızıyor sen istemiyosun bu çocuğumu diyor ama alakası yok tarifsiz bir duygu bu doktora kayınvalidemle gittim o benden daha kıpır kıpırdı acaba bende sorun mu var acaba sevemeyecekmiyim diye korktum aslında tam tersi çok anaç bir yapıya sahibim kedi yavrularına bile annelik yaparım sen beni anlıyosundur arkadaşım sende mi aynı hissettin :43:

arkadaşalar çok teşekkür ederim iyi temennileriniz için ama o öle bir hissiyatki böle sevinmiyor değilim ama sanki küsüm gibi tam duracağına emin olmadan onunla konuşmuyorum bile.eşim bana kızıyor sen istemiyosun bu çocuğumu diyor ama alakası yok tarifsiz bir duygu bu doktora kayınvalidemle gittim o benden daha kıpır kıpırdı acaba bende sorun mu var acaba sevemeyecekmiyim diye korktum aslında tam tersi çok anaç bir yapıya sahibim kedi yavrularına bile annelik yaparım sen beni anlıyosundur arkadaşım sende mi aynı hissettin :43:

aynen güzelim aynıyım ve doğuma sayılı ğünler kalmasına ragmen çümkü içimizde kaybetme korkusu oldugu için benim eşim oynamaya başlayında yavaş yavaş kendini baba olma hıssi geldi tabı o zamana kadarda sorun oldu tabiki şuan olsun bile kendini tam vermıyor hayırlısı diyor yavaş yavaş alısırsın ama içinde hep bir şüphe vardır acaba inanki içini rahat tut kendini niye bu günlerin tadını cıkarmıyorum diyede dersin ve ben öyle öyle alıştırdım oynamaya başladı sağlıklı bir şekilde kontrolde güzel sonuçlarla döndüğünde inanki fikirlerin deyişiçek üzme kendini ve ben hala çinsiyetini ögrenmedim öğrenmekte istemiyorum çevrem çok üstüme gelse bile öğrenmiçem diyorum sayılı ğün gelip geçer alışırsın tekrar söylüyorum daha yeni alışırsınnnnn:) çiçi anne adayı hakkımızda hayırlısı

yaşam58 arkadaşım çok saol,seni çok iyi anlasamda bu hişslerin değişmesi için benim zamana ihtiyacım var bunu anladımbakma tadını çıkarıyorum nazımıda yapıyorum eheheee :) ama hala benim için hayal bu sanırım zamanla geçecek Rabbim senin ve yavrucuğun içinde herşeyin en iyisini güzelini eylesin biz kadınlar çok hassas varlıklarız psikolojimiz pamuk ipliğine bağlı.sen merhametli birine benziyorsun bebeğin çok şanslı öpüyorum seni :71:

:) sağlıkla gelsin bebişin. bende ilk bebişimi kaybetmiştim şimdi ise içimde kıpır kıpır bişey var onun ile çok mutluyum ama tabi tedirginimde her zaman olumlu düşünmek lazım hayırlı olsun :nazar:

saol arkadaşım sende yaşamışsın aynı durumu beni iyi anladığına eminim galiba uzun bir süre bu korku devam edecek,sanada sağlıklı hamilelik diliyorum umarım yavrunu kucağına alırsın :emir_bebek:

ben yeni üye oldum buraya arkadaslar bende bi bebegimi dusurdum yaklasik 1 yil önce ve 1 bucuk aylikken ama hala hamile kalamiyorum moralim cok bozuluyo yaaa sizinle paylasmak ve icimdekileri anlatmak icin yaziyorum:59:

hoşgeldin aramıza arkadaşım,öncelikle sana tek tavsiyem hamile kalmayı aklından çıkar düşünme beynini kandır deki ben 1 yıl sonra çocuk yapıcam de ben düşükten sonra çocuk meselesini sildim aklımdan ve 2 ay sonra tekrar hamileyim takıntı ve stres haline getirirsen olmaz birde araştır eşinide üroloğa götür baktır erbezlerinin biri aşşağıda biri yukardamı baktır çünkü öleyse testisleri ısıtıyo ordaki damar ve spermler ölüyor sıkma canını herşey nasip güzelim :71:

meraba arkadaslar ben aranızda yenıyım bu zamana kadar hep yazılarınızı okmudum artık bende aranıza gırmeye karar verdım ıkı yıllık evlıyım ve ıkı defa dusuk yasadım kan pıhtılasması oldugunu soyledıler hamıle kalınca tedavı baslayacaktı dun evde test yatım hamıle cıktım bugun doktora gıdecegım benımle aynı durumda olan veya cevresınde olan varsa bana yardımcı olun cok korkuyorum

merhaba arkadaşlar,

cnm cok tebrik ederim darısı bizim basımıza olsn inşllh :) bende ocakta kurtaj oldum sen dusuk sonrası regl oluptamı sonrası gebe kaldın?

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına. bende düşük yaptım eylülde ama kanamalarım düzene girmeyince ocak ayında kadar bekledik. bu 2. ayımız inşallah bende bu sefer sevinçli haberi sizlerle paylaşırım. allah sağlıkla kucağına nasip etsin canım. dua et bana da

teşekkür ederim canlarım ben daha sevincimi yaşıyamıyorum çünkü ilk aylarım çok ağır geçiyor 7/24 bulantı kramp ve halsizlik yakınmak gibi olmasın ama sevincimi bile yaşıyamıyorum.tuğba_kaya canım hoşgeldin aramıza mutlaka doktorun bişiler tavsiye etmiştir fakat kan sulandırıcı kullansan olmazmı acaba bir süre kullandıktan sonra hamile kalsan Rabbim şifa versin canım hepinizi öpüyorum :54:

ben 2 ay regl oldum sonrasında bidaha hiç olmadım ama doktorum demişti eğer bebek düşünmüyorsan çok iyi korun hemen kalırsın demişti çünkü brnim rahmim çok sağlıklıydı,dediği gibi de oldu ama ben 3 ay dinlenmenizi öneririm arkadaşlar düşükten sonra vücut hemen toparlanmıyor birde folik asidi asla bırakmayın derim,canım herzaman duacıyım tüm anne adaylarına Rabbim hayırlı hamişlikler hayırlı evlatlar nasip etsin sizde yazın paylaşalım yaşadıklarımızı :71:

merhaba arkadaşlar
bende 2010 haziran ayında düşük yaptım, 2 ay korundum, sonra korunmadım, yani 5 ay sonra tekrar hamile kalabildim, hani denir ya düşünmeyince kafaya takmayınca oluyor diye, bana da öyle oldu, ocak ayında adetim gecikti, ne testler alıp yaptım ama hepsi negatifti, ilginç olan adet de olmamıştım, son olarak doktora gittim kan verdim negatif, doktordan eve döndüğüm gibi adet oldum ! sonra kendi kendime dedim ki düşünmicem, sıkmıcam kendimi, ablalarıma anneme şart koştum sormayın bana dedim ve şükür ki bunu dediğim ay şubatta hamile kaldım

ama tabii gel gör ki sevinemiyorum henüz ki kalp atışlarını duyayım, 3 ayı sağsalim atlatayım diye bekliyorum, kesem göründü henüz bebeği göremedik bu hfta cuma gnü gidicem inş

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağlıkla kucağımıza alalım inş :49:

evet pinkta unutmak aklından çıkarmak çok önemli arkadaşım ben çektiğim acıdan sonra kesinlikle yapmamaya karar vermiştim ama eşimi korunmaya ikna edememiştim kendi yöntemimizle korunuyorduk,eeee sonuçta malum süpriz oldu yani hiç aklımda yoktu doktorlarda aynı şeyleri söylüyor çok fazla istemek,kafaya takmak rahimde kasılmalara sebep oluyor o yüzden istesen bile beynimizi kandırmamız gerekir mesela beynine şunu empoze edeceksin ben 1 yıl daha çocuk düşünmüyorum gibi,senin içinde hayırlı olsun gözün aydın Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin korkularınıda anlıyorum bende hala sevinemiyorum tek hissettiğim korku 10. haftamda olmama rağmen seni çok iyi anlıyorum. :75:

bende bugün doktora gittim düşük tehlikesi var dedi...çok korkuyorum bebeğimi kaybedicem diye..Beta HCG değerleri normal değilmiş..sağlıklı bir hamilelik değil diyor doktor...7 haftalık hamileyim...bebeğime alışmıştım..

Back
X