Peki senin icin 15 gun yeterlmiydi canim? Yani iyi hissediyormuydun kendni?2 hafta demişti bana doktor.
Sormasi ayip ne kadar bekledin? Bn bebegi ogrendim dusuk riskim basladi 3 aydir esimle yakinlasmadik hic. Acikcasi artik onu düşünüyorumYok ben daha uzun sure beklemiştim. içinden gelmiyor insanın. Tıbbi olarak 2 ikolojik olarak sana kalmış tabiki
Kanama bittikten sonra hiç ara vermedim ben, ama benimkiler çok küçüktü kese falan oluşmamıştı.kese oluşan Kürtajımdan sonra ise 10 gün demişti zaten 10 güne ancak kanama bitti
Kanaman bitmedi ise bekle , enfeksiyon kaparsın Allah korusun. Kanama bittikten sonra ne ağrı ne sızı yaşamadım. Ama bu ay korunmalısın büyük ihtimalleAgri sanci herhangi birsey yasadin mi? Bnm on gun gecti kanamam cok azaldi ama kasiklarimda agri hissesidiyorum haala.
Teşekkür ederim . Bekliycem zaten kanama tamamn bitmeden uygun olmaz ama bn surenin daha uzun oldugunu duymuştum 40 gun kadar yanilmisim sanirimTE="xpreiaZ, post: 46748259, member: 564629"]Kanaman bitmedi ise bekle , enfeksiyon kaparsın Allah korusun. Kanama bittikten sonra ne ağrı ne sızı yaşamadım. Ama bu ay korunmalısın büyük ihtimalle
9 haftalikti. Ve ikizdi. Dgeri daha kucuktu ama ultrasonda hic gorunmemistikaç haftalıktı seninki?
Kizlar on gun once dusuk yaptim. Kendi dustu .kurtaj yok. Kanama bitince kac gun sonra iliskiye girmek normal bilgnz var mi?
sen lohusa sayılmıyorsun canım. 40 günlük süre lohusalıkta oluyor o da 4 aydan büyük hamileliklerde oluyor. sen şu anda adetli gibi düşün kendini. kanama bitince başlayabiliyorsun. benimki de 7.5 haftalıktı kürtaj olduğum zaman.9 haftalikti. Ve ikizdi. Dgeri daha kucuktu ama ultrasonda hic gorunmemisti
Amin canim insallah. Sanada cok gecmis olsunsen lohusa sayılmıyorsun canım. 40 günlük süre lohusalıkta oluyor o da 4 aydan büyük hamileliklerde oluyor. sen şu anda adetli gibi düşün kendini. kanama bitince başlayabiliyorsun. benimki de 7.5 haftalıktı kürtaj olduğum zaman.
çok geçmiş olsun bu arada. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye..
O zaman bn yinede 15 gunu doldurayim. Daha mantikli. Tam iyilesmis olmak ..Ben geçen sene kürtaj oldum doktor bana 15 gün süre vermişti. Kanamam pek sürmemişti aslında ama yine de bekledim. 31 gün sonra da reglim başlamıştı.
sen lohusa sayılmıyorsun canım. 40 günlük süre lohusalıkta oluyor o da 4 aydan büyük hamileliklerde oluyor. sen şu anda adetli gibi düşün kendini. kanama bitince başlayabiliyorsun. benimki de 7.5 haftalıktı kürtaj olduğum zaman.
çok geçmiş olsun bu arada. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye..
adet sayılıyor lohusa sayılmıyor demek istedin sanırım? öyle ise bende aynısını söylüyorum zaten, kanama bittikten sonra devam edebiliyor ilişkiyeDüşük kanaması için adet demiyorlar ama ben çok araştırdım adet sayılmıyor tabi hiç azası belli olmuyorsa
adet sayılıyor lohusa sayılmıyor demek istedin sanırım? öyle ise bende aynısını söylüyorum zaten, kanama bittikten sonra devam edebiliyor ilişkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?