düşükten sonra iliski?

stronge

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
119
49
13
Kizlar on gun once dusuk yaptim. Kendi dustu .kurtaj yok. Kanama bitince kac gun sonra iliskiye girmek normal bilgnz var mi?

Yok ben daha uzun sure beklemiştim. içinden gelmiyor insanın. Tıbbi olarak 2hafta. Psikolojik olarak sana kalmış tabiki

Kanama bittikten sonra hiç ara vermedim ben, ama benimkiler çok küçüktü kese falan oluşmamıştı.kese oluşan Kürtajımdan sonra ise 10 gün demişti zaten 10 güne ancak kanama bitti

Yok ben daha uzun sure beklemiştim. içinden gelmiyor insanın. Tıbbi olarak 2 ikolojik olarak sana kalmış tabiki
Sormasi ayip ne kadar bekledin? Bn bebegi ogrendim dusuk riskim basladi 3 aydir esimle yakinlasmadik hic. Acikcasi artik onu düşünüyorum

Agri sanci herhangi birsey yasadin mi? Bnm on gun gecti kanamam cok azaldi ama kasiklarimda agri hissesidiyorum haala.
Kanama bittikten sonra hiç ara vermedim ben, ama benimkiler çok küçüktü kese falan oluşmamıştı.kese oluşan Kürtajımdan sonra ise 10 gün demişti zaten 10 güne ancak kanama bitti

Agri sanci herhangi birsey yasadin mi? Bnm on gun gecti kanamam cok azaldi ama kasiklarimda agri hissesidiyorum haala.
Kanaman bitmedi ise bekle , enfeksiyon kaparsın Allah korusun. Kanama bittikten sonra ne ağrı ne sızı yaşamadım. Ama bu ay korunmalısın büyük ihtimalle

Teşekkür ederim . Bekliycem zaten kanama tamamn bitmeden uygun olmaz ama bn surenin daha uzun oldugunu duymuştum 40 gun kadar yanilmisim sanirimTE="xpreiaZ, post: 46748259, member: 564629"]Kanaman bitmedi ise bekle , enfeksiyon kaparsın Allah korusun. Kanama bittikten sonra ne ağrı ne sızı yaşamadım. Ama bu ay korunmalısın büyük ihtimalle[/QUOTE]

kaç haftalıktı seninki?

Kizlar on gun once dusuk yaptim. Kendi dustu .kurtaj yok. Kanama bitince kac gun sonra iliskiye girmek normal bilgnz var mi?

Ben geçen sene kürtaj oldum doktor bana 15 gün süre vermişti. Kanamam pek sürmemişti aslında ama yine de bekledim. 31 gün sonra da reglim başlamıştı.

9 haftalikti. Ve ikizdi. Dgeri daha kucuktu ama ultrasonda hic gorunmemisti
sen lohusa sayılmıyorsun canım. 40 günlük süre lohusalıkta oluyor o da 4 aydan büyük hamileliklerde oluyor. sen şu anda adetli gibi düşün kendini. kanama bitince başlayabiliyorsun. benimki de 7.5 haftalıktı kürtaj olduğum zaman.
çok geçmiş olsun bu arada. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye..

Amin canim insallah. Sanada cok gecmis olsun

Ben 20 gün sonra girdim. Doktorum da ondan sonra önermişti. 13 gün kanamam sürdü. 1 hafta da kendime mühlet verdim. Ağrı sızı da yaşamadım.

Düşük kanaması için adet demiyorlar ama ben çok araştırdım adet sayılmıyor tabi hiç azası belli olmuyorsa

Canım bende düşük yaptım ondan sonra bi hafta lekelerim devam etti leke bitince beklemedim.

Düşük kanaması için adet demiyorlar ama ben çok araştırdım adet sayılmıyor tabi hiç azası belli olmuyorsa
adet sayılıyor lohusa sayılmıyor demek istedin sanırım? öyle ise bende aynısını söylüyorum zaten, kanama bittikten sonra devam edebiliyor ilişkiye

adet sayılıyor lohusa sayılmıyor demek istedin sanırım? öyle ise bende aynısını söylüyorum zaten, kanama bittikten sonra devam edebiliyor ilişkiye

Yok canım adette sayılmıyormus doktora sordum oda adet sayılmıyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…