Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Baharam

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2021
49
22
8
30
Arkadaşlar merhabalar. Benim son adet tarihim 30 Aralık'ti Ocak ayinda dört gün ard arda test yaptım ve sonuç pozitif ti. 10 Şubat'ta bı anda kanamam oldu. Doktora gittim bebek güçsüz olduğu için tutunamamis dedi. Çok üzüldüm çünkü çok istiyorduk. Şimdi sizlere sorum, böyle bı durum yaşayan veya başkalarından gören arkadaşlarımız, kaç ay sonra gebe gerçekleşti tekrar?

Acele etmeyin bence hormonal olarak toparlanan . Kendinizi hazır hissetmedikçe, evllilikte sağlıklı ise tekrar denersiniz. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Şükür ikimizdede sorun yok ama ne bileyim Ağustos ayından beri istiyoruz ama nasip olmadı bı turlu. Tabi her zaman hayırlısını diliyorum

Yazdıklarınızın aynısını yaşadım 2021 hazıranda kalbını duyduktan sonra düşük yaşadım ekimde hamile kaldım 5 ay sonra yani.. rabbim saglıklı gebelık nasıp etsın ınsAllah isteyen herkese..

Ekimde kimyasal gebelik yaşadım canım. Ve bu ay yine hamile olduğumu öğrendim.
Kötü düşünme ve kafana hiç takma. Emin ol hiç ummadığın zamanda oluyor. Rabbim gönlüne göre versin

Merhaba ilk düşük müydü ? Değilse test vs yaptırıp mı hamile kaldınız

4 ay sonra
Tekrar hamile kaldim kizim dogdu stres yapma uzulme.allah gidenin yerini dolduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…