Düşükten Sonra Tekrar Gebe Kalanlar

sevinsevinelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2021
22
10
38
30
Merhabalar ben Mayıs ayında 5 aylık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. Normal doğumla bebeğimi kaybettim.

Bütün genetik testler herşey yapıldı doktorum gerek yok dediği testleri bile ne olur me olma diyerek yaptırdık herşey temiz çıktı. Bir sebep bulamadılar. Bir kaç doktora gittik hepsi aynısını söyledi testler temiz bir sebep yok denildi.

Doğumdan 1 ay sonraki kontrolde doktor beklemenize gerek yok denemeye başlayabilirsiniz dedi. Ama 7 aydır hala gebelik oluşmadı.

Bu 7 ay içindede yine defalarca doktora gittik, hormon testleri yaptırdık normal çıktı hepsi akışına bırak biraz dene bakalım dedi.

Ama bunu Rabbim kimseye yaşatmasın beklemek, eli kolu bağlı kalmak çok zor. Yavrumun mezarına her gidişimde ahirette buluşacığımız gün için dua ediyorum.

Böyle bişey yaşayan sonrasında tekrar sağlıklı bir şekilde gebe kalan var mı bana yardımcı olur musunuz sizlere danışmak istiyorum ben ne yapmalıyım yardımınızı ve dualarınızı bekliyorum.

Öncelikle geçmis olsun.Kalp durmasından dolayi ilk bebegimi kaybetmistim.Genetik test de trombofili olduğum ortaya çikmisti.Kan sulandirici kullandim diger gebeligimde.Sizin boyle birsey cikmamiş.Ozaman bebegin gelisiminde farkedilemeyen mutlaka bir problem vardır.Kendi doktorum engelli doğacak bebeklerin çoğunlugunun anne karnında düsuk veya kalp durması seklinde sona erdıgini soylemisti.Tekrar gebelikte 3 ay sonra denemistik 2 ay kadar olmamisti sonrasında olmustu.Rahimde baska problemler yoksa muhakkak olur merak etmeyin.Rabbim erteliyorsa güzelleştiriyodur inanın.Mümkünse yumurtlama dönemlerinizde birleşmeyi ihmal etmeyin ve sürekli bu durumu düşünmeyin sadece anı yaşayın.Psikolojik rahatlik cok onemli.

Çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Rabbim yeni gebeliğinizi sağlıkla geçirmeyi nasip etsin evladınızı size bağışlasın
Yumurtlama günlerini hep değerlendiriyoruz zaten ovülasyon testleride kullanıyorum ama 7 aydır olmuyor hormon testleride normal.
Daha ne yapabilirim bilmiyorum Rabbime sığınıyorum ama halim ne olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…