Düşükten sonra testler?

Biz de 2,5 senedir evliyiz:)
Histereskopi sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun. Sonrasında hafif akıntı gibi kanama oluyor çok az ama. Benim ilk gün hafif geldi sonra kesildi, bugün hafifden yine geldi. İlk gün çok hafif ağrım oldu sonra hiç olmadı. Bir de ilaç veriyorlar. Ağrı kesici, antibiyotik bir de estrofem verdi. 1 hafta birliktelik yok. Geçen sene rahim filmi çekilmişti ama histereskopi ile birlikte rahim filmi de çekildi. Bu cuma da kontrole gideceğim

Biz de 2,5 senedir evliyiz:)
Histereskopi sırasında hiç bir şey hissetmiyorsun. Sonrasında hafif akıntı gibi kanama oluyor çok az ama. Benim ilk gün hafif geldi sonra kesildi, bugün hafifden yine geldi. İlk gün çok hafif ağrım oldu sonra hiç olmadı. Bir de ilaç veriyorlar. Ağrı kesici, antibiyotik bir de estrofem verdi. 1 hafta birliktelik yok. Geçen sene rahim filmi çekilmişti ama histereskopi ile birlikte rahim filmi de çekildi. Bu cuma da kontrole gideceğim
Hakkımızda hayırlısı canım benim demek aynıyız :) kaç yaşındasın

Senin için yaş olarak güzel:) ben biraz geç kaldım tüp bebek için. Hep normal olsun diye bekledim. Dediğin gibi hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Dualarımız hep bizimle Canım tanıştığıma çok memnun oldum inşallah en güzel haberlerimizi birlikte alacağız.

Senin için yaş olarak güzel:) ben biraz geç kaldım tüp bebek için. Hep normal olsun diye bekledim. Dediğin gibi hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun. Dualarımız hep bizimle Canım tanıştığıma çok memnun oldum inşallah en güzel haberlerimizi birlikte alacağız.
Allah razı olsun canım Rabbim yolumuzu açık etsin bende çok memnun oldum Allah’a emanet ol

Hercai91 Hercai91 canım çok üzüldüm. Ama olumsuz sonuçlanırsa da hayırlısı buymuş demekten başka çare yok. Allah korusun ilerleyen haftalarda bir sorun çıkması çok daha acı verir. Benim sana tavsiyem eğer kürtaj olursan, dokudan parça alıp genetiğe gönderin. Benim ilkinde üstünden baya geçtiği için genetik de bir sonuç çıkmamıştı. Ama 2. düşüğümde kromozom bozukluğunun ne olduğuna dair bir sonuç çıkmıştı. En azından elinde bulunsun
Ilkinide genetiğe gönderdim temiz geldi hiç bir sorun çıkmadı artık tüp bebek yaptirican bidaha genetikte istemiyorum dedim doktora

Back
X