Düşükten sonra yapılan araştırılmalar sonucunda bişey çıkmazsa

ya arkadaşlar bende yeni düşük yaptım hatta şuanda toparlanmaya çalışıyorum.kanamam azda olsa devam ediyor ve gebeliğin tüm semptomlarını yaşıyorum.doktorum çoğu kadının ilk gebeliğinde düşük yaşayabileceğini söyledi yani rahim kendini deniyor olabilirmiş idman gibi düşünün bu sırada kadın ve erkeğin kromozomlarında eksiklik oluyorsa rahim zayıf canlıyı dünyaya getirmemek için atıyormuş bunu ilk düşük yapanlar için sölüyorum.2. yada 3. kez yaşayanlar içinde bir sebep biliyorum eğer kadın çok sinirli stresli ve üzgünse genelde en büyük etken sinir beyinden salgıladığı bir svı spermleri öldürüyormuş yada döllenmiş yumurtayı aynı şekilde.o yüzden bence önce psikolojik tedavi olmalı bende çok sinirliydim çok zor bir hayatım olmuştu eşimden önce sonra depresyona girdim tedavi oldum sonra hamile kaldım ben buna bağlıyorum açıkçası yani demek istediğim bu işin bide beyinsel,ruhsal bir yönüde var bunuda unutmamak lazım çünkü beyin çok çok kuvvetli bir organ vücudumuza istediği tahribatı verebilir hepinize acil şifalar dilerim....bilmiyorumkismile

benim kanda pıhtılaşma varmış
hamile kalınca hemen iğneye başlanacakmış
iğneyi duyunca tırstım açıkçası
vazmıgeçsem bu hamilelik fikrinden diye düşünüyorum

arkadaşlar bazen birşeylerin cevabı olmaz Allah ın takdiri hiçbbrişey çıkmamasına bazen kızıyoruz ama sevinmeliyiz çok şükür demeliyiz belliki Allah ım bizi daha kötü şeylerden korumak istedi demeliyiz bo forumu okuyunca anlıyorum beterin beteri var benimki neymiş ki diyorum.bence artık geride bırakıp ileriye bakmalıyız sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir bebek için önce bizim moralimizin yüksek olması gerekiyor yoksa bebeğimize vücudumuzda sağlıklı bir ortam yaratamayız.bunu onlar için yapmalıyız....

ya arkadaşlar bende yeni düşük yaptım hatta şuanda toparlanmaya çalışıyorum.kanamam azda olsa devam ediyor ve gebeliğin tüm semptomlarını yaşıyorum.doktorum çoğu kadının ilk gebeliğinde düşük yaşayabileceğini söyledi yani rahim kendini deniyor olabilirmiş idman gibi düşünün bu sırada kadın ve erkeğin kromozomlarında eksiklik oluyorsa rahim zayıf canlıyı dünyaya getirmemek için atıyormuş bunu ilk düşük yapanlar için sölüyorum.2. yada 3. kez yaşayanlar içinde bir sebep biliyorum eğer kadın çok sinirli stresli ve üzgünse genelde en büyük etken sinir beyinden salgıladığı bir svı spermleri öldürüyormuş yada döllenmiş yumurtayı aynı şekilde.o yüzden bence önce psikolojik tedavi olmalı bende çok sinirliydim çok zor bir hayatım olmuştu eşimden önce sonra depresyona girdim tedavi oldum sonra hamile kaldım ben buna bağlıyorum açıkçası yani demek istediğim bu işin bide beyinsel,ruhsal bir yönüde var bunuda unutmamak lazım çünkü beyin çok çok kuvvetli bir organ vücudumuza istediği tahribatı verebilir hepinize acil şifalar dilerim....bilmiyorumkismile

Canım bazende doktorlar diyorki anne rahmindeki bebeğe kolay kolay bişey olmaz diyorlar, hamilelikte ne kadar acı stres yaşayıpta sağlıklı sıhatli doğum yapanlar var. ne olacak bizim halimiz bilmiyorum. Bende genetik araştırma yaptırdım temiz çıktı. Allahım ikinci bebeğimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız. hayırlısı ile.

Back
X