- 7 Aralık 2019
- 2.658
- 2.582
- 133
- Konu Sahibi tukenirkalem
-
Sizin kanamalarınız ne kadar sürdü acaba 2,5 ay oldu kürtaj olalı ama ara kanamalar hala devam ediyorKesinlikle hiç değilse 1 regl kadar beklemek gerekir. Bu süreçte hem rahim toparlanır dinlenir hem de vücut toparlanır değerler toparlanır psikolojik olarak siz de toparlanırsınız. Ben 3 ay kadar beklemiştim hatta bu süreçte değerlerim çok düşmüştü onları toparlamıştım bedenime ve rahime biraz toparlanmak için süre tanımıştım :) yine de hiç değilse 1 regl kadar korunmanızı tavsiye ederim
32 günden sonra hiç kanamaniz devam etmesi mi benim2 aydır hala ara ara geliyor tam kurdu diyorum gene geliyor yaşadiklarinizi benimle paylaşırmisiniz lütfenKanamaniz az sürmüş ben 32 gün kanama yaşadığım için belkide bana o kadar bekle demiş olabilir
Bende 9 Haziran'da kürtaj oldum ama hala kanamalarim devam ediyor hergun günde 1damlada olsa geliyor sizin durmuş mu ki tekrar gebelik istiyorsunuz bende istiyorum ama kanamam durmadigi için olmuyorBende Mayıs’ta yaptım hala kalamamfım regl oldum
Ben kürtaj olmadım, 1 hafta kanamam oldu ve durmuştuBende 9 Haziran'da kürtaj oldum ama hala kanamalarim devam ediyor hergun günde 1damlada olsa geliyor sizin durmuş mu ki tekrar gebelik istiyorsunuz bende istiyorum ama kanamam durmadigi için olmuyor
Hayır olmadı 40 gün sonra adet olmuştum doktora gidin bence32 günden sonra hiç kanamaniz devam etmesi mi benim2 aydır hala ara ara geliyor tam kurdu diyorum gene geliyor yaşadiklarinizi benimle paylaşırmisiniz lütfen
Geçmiş olsun öncelikle.Kızlar düşükten ne kadar zaman sonra denemelere başladınız.. Benim bir hafta oldu düşük yapalı yeni bitti kanamam ben korunmak istiyorum ama eşim korunmak istemiyor düşükten hemen sonra gebelik olacağını söylemiş arkadaşları bunu söyleyip duruyor. Bilmiyorum bana bir zararı olur mu bir yandan korkuyorum bir yandan eğer doğruysa gerçekten hemen hamile kalırsam diye umutlanıyorum.. Siz nasıl yol izlemiştiniz
Kürtajda kanamam ilk gün oldu sonraki birkaç gün lekelenme oldu sonra bitti ara kanama yaşamadım 50.gün kadar sonra regl olmuştum düşükten sonra baya düzensizdi ama sürekli ara kanamalar uzun süren kanamalar olmuştu doktorum normal demişti ama kürtajsa sizinki normal midir bilemiyorum doktorunuza sorun istersenizSizin kanamalarınız ne kadar sürdü acaba 2,5 ay oldu kürtaj olalı ama ara kanamalar hala devam ediyor
inşallah hayırlı zamanda olur. bende ilk reglimi oldum bitti denemelere basladık. bazen cok sızlama oluyor iliski sırasında sizdede oluyor mu önemli biseymidir bilemedimGeçmiş olsun öncelikle.
Ben de 14 Mayıs'ta kürtaj oldum, 8 haftalıktı, 6 haftalıkken gelişimi durmuştu.
Benim kanamam da yaklaşık 1 haftada bitmişti, 24 gün sonra da ilk reglimi oldum. İlk reglden sonra tekrar denemelere başladık.
Doktor 6 ay korunmayı önerdi ama , nerede bizde o kadar bekleyecek sabır?
Bana da herkes düsükten sonra daha kolay gebe kalırsın dedi ama maalesef Amh düşük, FSH yüksek olduğu için hâlâ olmadı.
Umarım hepimiz fazla beklemeden , güzel haberler alırız..
İnşallah teşekkür ederim, size de sağlıklı şekilde en yakın zamanda nasip olsun inşallah.inşallah hayırlı zamanda olur. bende ilk reglimi oldum bitti denemelere basladık. bazen cok sızlama oluyor iliski sırasında sizdede oluyor mu önemli biseymidir bilemedim
bende enfeksiyon falan olmustur diye korkuyorum. benimde bir ay olduİnşallah teşekkür ederim, size de sağlıklı şekilde en yakın zamanda nasip olsun inşallah.
Evet ya, nedendir bilmiyorum bende de oluyor. Kürtajdan dolayı tahriş vs oldu mu acaba diyorum ama 3 ay bitti , olsa bile şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu.
Biz kadınlarının derdi bitmiyor vallahi, ben de yaklaşık 1 ay idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştım kürtajdan sonra.bende enfeksiyon falan olmustur diye korkuyorum. benimde bir ay oldu
idrar yolu enfeksiyonu olsam idrara cıkarken falan da yanma sızı olurdu dimi? öyle bir sikayetim yok sadece ilişki sırasında oluyor bazen odaBiz kadınlarının derdi bitmiyor vallahi, ben de yaklaşık 1 ay idrar yolu enfeksiyonu ile uğraştım kürtajdan sonra.
Geçmiş olsun , umarım sızlamadan başka bir ilerleme olmaz.
Evet aynen, onları fazlasıyla yaşadım ben, ama ilişki sırasındaki yanmadan sonradan başladı.idrar yolu enfeksiyonu olsam idrara cıkarken falan da yanma sızı olurdu dimi? öyle bir sikayetim yok sadece ilişki sırasında oluyor bazen oda
evet doğru söylüyorsunuz. Bende pek dikkat etmiyorum eskiden günlük ped cok kullanırdım artık kullanmamaya calısıyorum. o da sıkıntı yaratabiliyormusEvet aynen, onları fazlasıyla yaşadım ben, ama ilişki sırasındaki yanmadan sonradan başladı.
Nasıl oldu anlamadım ben de.
Çok dikkat edin, özellikle o bölgenin nemli olmaması gerekiyor, ben duştan sonra giyinirken buna dikkat etmezdim ama artık dikkat ediyorum.
Aynen, onu yerine günde gerekirse 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ben de.evet doğru söylüyorsunuz. Bende pek dikkat etmiyorum eskiden günlük ped cok kullanırdım artık kullanmamaya calısıyorum. o da sıkıntı yaratabiliyormus
evet doğru söylüyorsun. cok gecmis olsun sizede insallah tekrarlamaz. saglı geebelikler elde ederiz insallah:)Aynen, onu yerine günde gerekirse 2-3 kere çamaşır değiştiriyorum ben de.
Ve maalesef pedler özellikle yaz sıcaklarında, enfeksiyona daha açık bir hâle getiriyor.
Ama kullanmaktan başka çare de yok.
Geçenlerde regl döneminde kaşıntıdan kıvranırken, eşim dedi ki, normal bezlerden kullansana, eskiden ped mi varmış?
O ağrı ve kaşıntıyla güldürdü beni.
Şaka bir yana, gerçekten idrar yolu yada vajinal fark etmez, enfeksiyon çok kötü.
Kimsenin başına gelmesin..
İnşallah ya.evet doğru söylüyorsun. cok gecmis olsun sizede insallah tekrarlamaz. saglı geebelikler elde ederiz insallah:)
İnşallah inşallah <3İnşallah ya.
Düşük yaptıktan sonra bununla ilgili konular okurken, daha önce de denk geldim senin konularına.
Buradan senin de benim de güzel haberlerimizi verdiğimiz günlerimiz olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?