• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşün artık yakamdan

herkes herşeyi biliyor canım ama genede demedkleri kalmadı bugun kendim kaybedecek kadar krız geçirdim
Yok artık bile bile hadi kv kp i anlarım kendi malları her türlü başlarına kalmasın diye sana kakalama çabası var. Ama ailen. Avukatla bir konuşsaydın bu olayı anlatman bir yarar sağlar mı.

Yani evet çocuğun öğrenip uzulmesin istiyorsun ama ailen ve eşin tarafı ileride çocuğunu doldurmaya bile kalkar. Sende yaşı gelince gerekirse okutursun mahkeme kağıdını yada okumakla tehdit edersin. Çocuk nerden bilecek sonuçta boşanma nedenini ama mahkemeye bu nedenle başvursaydın arkasından dolandırıcılık ayyuka çıkmış olsaydı elleri kolları bağlanır dı.

Canım Allah yardimcin olsun konularını biliyorum. Takip ettim çok üzücü ama lütfen ayakta dimdik kal. Senin alnin açık o neyudugu belirsiz adam utansın çok üstüne gelirlerse başka şeylerde ekle şöyleydi boyleydi de açık yazamadım . Ama kurtul.
Sebebini mahkemeye belirtmemişsin lütfen değiştir herkes ne olduğunu bilmeli kanun senden yana isleyecek. Maddi ihtiyacin var sanırım olmasa 5 kuruşluk maddi tazminat talep et derdim. Ederi tamda o kadar

Yok artık bile bile hadi kv kp i anlarım kendi malları her türlü başlarına kalmasın diye sana kakalama çabası var. Ama ailen. Avukatla bir konuşsaydın bu olayı anlatman bir yarar sağlar mı.

Yani evet çocuğun öğrenip uzulmesin istiyorsun ama ailen ve eşin tarafı ileride çocuğunu doldurmaya bile kalkar. Sende yaşı gelince gerekirse okutursun mahkeme kağıdını yada okumakla tehdit edersin. Çocuk nerden bilecek sonuçta boşanma nedenini ama mahkemeye bu nedenle başvursaydın arkasından dolandırıcılık ayyuka çıkmış olsaydı elleri kolları bağlanır dı.
avukatım en ufak detaya kadar yazı yazmamı istedi yardımcı olacağım dedi hatta sana iş bile ayarlarım dedi
artık iş çığrından çıktı

şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun
Allah yardimcin olsun arkadasim.. senin de benim de cumlemizin de. Bende bosaniyorum basta bende ayni seyleri yasadim basima kotu seyler gelmez umarm

Size demistim cok iyiniyetlisiniz hala
Bu adama anlasmali bosanmak bile cok fazla
Ya sizin eliniz oyle kuvvetli ki adamin sizin kapinizda yatmasi gerekirken hala. Nasil boyle uste cikmasina izin veriyorsunuz anlamiyorum

Sabırlı olman lazım. Boşanma bir süreçtir. Dik dur.

Size demistim cok iyiniyetlisiniz hala
Bu adama anlasmali bosanmak bile cok fazla
Ya sizin eliniz oyle kuvvetli ki adamin sizin kapinizda yatmasi gerekirken hala. Nasil boyle uste cikmasina izin veriyorsunuz anlamiyorum
iyi niyet vicdan vicdan sömürüsü yokmu yaktı benı o

sen neden ve nasıl boşanıyorsun
Anlatsam roman olur arkadaşım. Hepsi ailecek yalancı ve iftiracı çibanın başı kocamdı sürekli üstüme iftiralar atıyordu ikiyüzlüyü oynuyordu ve accayip teşkilat içindeler. Onun yalanlarını bile bile hep savundular beni köle diye aldılar. Bebeğim karnıma canıma tak etti gidiş o gidiş. Yok seviyorum yok bilmem ne yok pişmanım arkamdan bi bakıyorum o kız psikopat hergün kendini jiletliyo falan filan binbir türlü oyun. Rabbim ikimizide hayırlısıyla tezinden kurtarsın. Bana da dön düzelir dön düzelir yapma etme dediler afedersin de b*k düzeliyorlar.. Allah bildiği gibi etsin topunu

iyi niyet vicdan vicdan sömürüsü yokmu yaktı benı o

Boylelerine iyi niyet yaramaz
Senin dalini kiranin agacini kokunden sokeceksin
Avukatiniz ne diyorsa onu yapin
Sakin bir dahA anasmaya caismayin
Hatta oyle bir duruma gelsin ki anlasmali icin o sizin kapinizda yatsin

Boylelerine iyi niyet yaramaz
Senin dalini kiranin agacini kokunden sokeceksin
Avukatiniz ne diyorsa onu yapin
Sakin bir dahA anasmaya caismayin
Hatta oyle bir duruma gelsin ki anlasmali icin o sizin kapinizda yatsin
Canım benim bu tür şerefsizler için rezillik sökmüyo malesef. Bunlar mahkemede binbir türlü iftira atıyorlar işin içinden çıkılmıyor.

Vegacım yazdıklarını üzülerek okuyorum. Boşanma böylesine saygısı yitik bir iletişim için sağlıklı bir karar olacak diye düşünüyorum. Yavrunuzun sağlıklı büyümesi için de bu çok mühim. Boşanma süreci senin adına gerginliklerle dolu olacaktır, fakat yine de en azından yavrun için sakin kalmayı denemelisin. Artık boşanma kararı verdiysen kararını tartışma kimseyle. Avukatlar Zaman Zaman beklentilere hitap etmek adına vaat konusunda sınırları zorlayabiliyorlar. Kendi potansiyelin doğrultusunda adımlar atman daha faydalı olacaktır. Canımmmmm yavrunuz şimdi bu durumu anlamasa ile babasıyla görüşecek babası zorluklar çıkarabilecek ve bu Zaman Zaman katlanılması zor bir hal alacaktır. Anlaşmalı boşanma şartlarını elinden geldiğince inşa etmeye çalış. Çünkü bu durumda ileriki süreçte mali yükümlülükler, velayet durumu, çocuğun sosyal varlığında yanında olma gibi durumlar daha kolaylaşacaktır.

canım dılekçe yazdım herşeyi döktüm yarın word dosyası yapıp bir örneğinide kv deme vercem bi dilleri içlerine kaçsın

canım dılekçe yazdım herşeyi döktüm yarın word dosyası yapıp bir örneğinide kv deme vercem bi dilleri içlerine kaçsın
Kaçsın Kaçsın. Sen eğer bunu yazmasan bunlar kimbilir ortalıkta neler anlatırlar dı. Kesin cirkeflesecekler. Kesin biz seni böyle bilnezdik severdik diyecekler. Ama onun türkçe meali şu. Biz seni enayi saniyorduk bizi faka bastıracak kadar kurnaz olduğunu bilmiyor Duk. Hadi Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim doğrunun yanındadır. Sen gizli gizli utanip sıkıldın bunca zaman az da onlar utanip sıkılsın. Bu arada verme onlara kopya falan. Mahkemede öğrenip bir şok gecirsin ler. Bunları söyleyeceğini kimse bilmesin ailen bile. Ona göre bir tilkilik düşünürler sonra

Maddi manevi arkanda kimse olmadığı halde, onurundan şerefinden namusundan taviz vermeyip, edep yoksunu bu rezil mahlukattan boşanmayı seçtiğin için seni kutlarım.Allah ın izni ile bugünlerde geçecektir.Her zorlukla beraber elbette bir kolaylıkta vardır.Güzel günler yakındır.Göreceksin..!

Vegacım yazdıklarını üzülerek okuyorum. Boşanma böylesine saygısı yitik bir iletişim için sağlıklı bir karar olacak diye düşünüyorum. Yavrunuzun sağlıklı büyümesi için de bu çok mühim. Boşanma süreci senin adına gerginliklerle dolu olacaktır, fakat yine de en azından yavrun için sakin kalmayı denemelisin. Artık boşanma kararı verdiysen kararını tartışma kimseyle. Avukatlar Zaman Zaman beklentilere hitap etmek adına vaat konusunda sınırları zorlayabiliyorlar. Kendi potansiyelin doğrultusunda adımlar atman daha faydalı olacaktır. Canımmmmm yavrunuz şimdi bu durumu anlamasa ile babasıyla görüşecek babası zorluklar çıkarabilecek ve bu Zaman Zaman katlanılması zor bir hal alacaktır. Anlaşmalı boşanma şartlarını elinden geldiğince inşa etmeye çalış. Çünkü bu durumda ileriki süreçte mali yükümlülükler, velayet durumu, çocuğun sosyal varlığında yanında olma gibi durumlar daha kolaylaşacaktır.
canımmm
anlaşmalıya yanaşmadı mecbur iş başa düştü dilekçemi ağlayarak yazdım ne yapayım artık ben olan oğlum ve bana oldu babamın saçmalıkları insanların baskı yapması çok zor durumdayım ben hala kv deme kp derime anne baba diyorum ne diyeceğim onu bile bilmiyorum ahh aha ne çileliymişim ben be canım

Maddi manevi arkanda kimse olmadığı halde, onurundan şerefinden namusundan taviz vermeyip, edep yoksunu bu rezil mahlukattan boşanmayı seçtiğin için seni kutlarım.Allah ın izni ile bugünlerde geçecektir.Her zorlukla beraber elbette bir kolaylıkta vardır.Güzel günler yakındır.Göreceksin..!
ben hala kendi ailemle eşimin ailesi ile kavga halindeyim sanki küçük bir yalan için yuvamı yıkıyorum muamelesi yapılıyor bana çok zordayım çokk

Kaçsın Kaçsın. Sen eğer bunu yazmasan bunlar kimbilir ortalıkta neler anlatırlar dı. Kesin cirkeflesecekler. Kesin biz seni böyle bilnezdik severdik diyecekler. Ama onun türkçe meali şu. Biz seni enayi saniyorduk bizi faka bastıracak kadar kurnaz olduğunu bilmiyor Duk. Hadi Allah yar ve yardımcın olsun. Rabbim doğrunun yanındadır. Sen gizli gizli utanip sıkıldın bunca zaman az da onlar utanip sıkılsın. Bu arada verme onlara kopya falan. Mahkemede öğrenip bir şok gecirsin ler. Bunları söyleyeceğini kimse bilmesin ailen bile. Ona göre bir tilkilik düşünürler sonra
doğru söylüyorsun ya annem bile hala sakinleş öyle karar ver diyor ya delireceğim

Back
X