• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşün artık yakamdan

Mesajların tümünü okudum ama hala konuyu anlamadım.. Konuyu soranlarada cevap verilmemiş , konuyu bilen bi özet geçsin, ne hırsızlığı ne sapik düşüncesi?

Vega kusura bakma ama konuların cidden sıktı artık beni. Yani her yeni adımda, her yeni lafta yeni konu mu açacaksın?

Eğer öyleyse çekişmeli boşanmayın diye kocana yalvaralım. Yoksa her duruşmada konu açacaksın.

Boşanmayı ne zannediyorsun anlamadım ki. Yabancı filmlerdeki gibi, tek celsede boşanıp Adliye'de el sıkışıp, sonra birbirinizle ve ailelerinizle gayet cool bir şekilde mi vedalaşacaktınız?
Şahsım adına önemli her olayda ben Vega nin başlık açmasını istiyorum. Çünkü aynı konudan yazdığı zaman görebilmek zorlaşıyor. Bu şekilde daha iyi takip edebiliyorum. KV si ile olan her kavgaya yeni konu açanlarla aynı değil durumu. Başına gelen her şey malesef ki bdv de bir konu başlığı tutacak nitelikte.

Sen aç Vega derdine ortak olduk şahsım adına hep aklimdasın duacınım. Yıllardır bdv takipcisiyim bu şekilde derdini dert bilip gece yatarken dua ettiğim sayılı konu sahibisin. Zaten yaşadıkların yeterince zor konu başlıkları Sana feda olsun.

umarım canım benım kafa çakır oldu zaten ve bu adamı hala sevıyorum sankı yada hırs bılmıyorum içimde nefret ve kinde var sürünsün istüyorum köpek
Bu cumleden sonra senin psikolojinin iyi olmadığı kanaatine vardim. Biraz sakinles duygularını çözümle sonra bosanirsin acelesi yok.

Mesajların tümünü okudum ama hala konuyu anlamadım.. Konuyu soranlarada cevap verilmemiş , konuyu bilen bi özet geçsin, ne hırsızlığı ne sapik düşüncesi?
Ya konuyu Vega da belliki tekrar tekrar yazmaktan çekiniyor. Ama bir kere yazayım soranlara da sayfa bilgisi verilsin de ordan okusun öğrenmek isteyenler.

Vega nın eşi birliktelik esnasında eşini tanıdık başka adamlarla hayal ediyor ve dile getiriyor muş. Bunun akabinde Vega ayrılmaya Karar verdi ama 2. Bir olay patlak verdi. Babasının kredi kartı şifresini bilen eşi kredi kartından 10 000 tl zimmetine geçirmiş. Para neye harcandı bilinmiyor kumar oynadım diyor ama muamma.

şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun

Bu hayatı yaşayan oğullarının kahrını çeken onlar ya ağzı olan konuşuyor,
Annene de pes gerçekten.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.

Vega kusura bakma ama konuların cidden sıktı artık beni. Yani her yeni adımda, her yeni lafta yeni konu mu açacaksın?

Eğer öyleyse çekişmeli boşanmayın diye kocana yalvaralım. Yoksa her duruşmada konu açacaksın.

Boşanmayı ne zannediyorsun anlamadım ki. Yabancı filmlerdeki gibi, tek celsede boşanıp Adliye'de el sıkışıp, sonra birbirinizle ve ailelerinizle gayet cool bir şekilde mi vedalaşacaktınız?
sen benım durumda olduğumu biliyormusun okuma arkadaşım adımı görünce okuma yazma
sana açıklama dahi yapmayacağim

Şahsım adına önemli her olayda ben Vega nin başlık açmasını istiyorum. Çünkü aynı konudan yazdığı zaman görebilmek zorlaşıyor. Bu şekilde daha iyi takip edebiliyorum. KV si ile olan her kavgaya yeni konu açanlarla aynı değil durumu. Başına gelen her şey malesef ki bdv de bir konu başlığı tutacak nitelikte.

Sen aç Vega derdine ortak olduk şahsım adına hep aklimdasın duacınım. Yıllardır bdv takipcisiyim bu şekilde derdini dert bilip gece yatarken dua ettiğim sayılı konu sahibisin. Zaten yaşadıkların yeterince zor konu başlıkları Sana feda olsun.
allah razı olsun senden ve snın gibi iyi niyetli insalardan burası olmasa ben dün gece kafayı yıyecektım çünki ve siz bana resmen kendime güvenmem konusunda kamçı oldunuz
bazı kişiler barı bu platformda insan taklıdı yapsalar

siz boşanmayı kafanıza koymuşsunuz bence arkasında olun.
ne derlerse desinler ayrıca çekişmeli boşanmadan da korkmayın.
hakim deliller ortadaysa çok uzatmaz zaten.
şimdi sıkıntılı günlerdesiniz elbet sonunda güneş doğacaktır bu da sizin sınavınız öyle düşünün. Allah yardımcınız olsun.

allah razı olsun senden ve snın gibi iyi niyetli insalardan burası olmasa ben dün gece kafayı yıyecektım çünki ve siz bana resmen kendime güvenmem konusunda kamçı oldunuz
bazı kişiler barı bu platformda insan taklıdı yapsalar
Boşver canım sen şuan senin yapman gereken sana iyi gelen yorumları okuyup içini rahatlatmak. İnsan olmanın amacı ne olabilir ki zaten şurda yazılmış bir konu başlığı altında konu sahibine ufak ta olsa bir destek olamıyorsak. Keşke daha çok şey gelse elimizden. Dua ediyoruz rabbim yardım etsin inşallah.

Mutsuz isen zolamaya gerek yok , kulaklarını tıka , iş bul ayaklarının üzerinde dur , diren.

Seni suçlayabilirler bence delillerini topla, şahitlerini bul. Ex eş tarafından bi şeyler uydurulabilor

Aklıma geleni yazmadan edemiycem belli ki bu sizin koca müsveddesi hani ilişki esnasında bazı akraba tanıdık adamlarla ilgili fantezilerini anlatırken sesini kayıt edip o söz konusu akraba ya da tanıdıkla aynı ortmdayken açıcaksın ses kaydını büyük konuşmıyım ama onu rezil etmeden rahat etmezdim

Ya konuyu Vega da belliki tekrar tekrar yazmaktan çekiniyor. Ama bir kere yazayım soranlara da sayfa bilgisi verilsin de ordan okusun öğrenmek isteyenler.

Vega nın eşi birliktelik esnasında eşini tanıdık başka adamlarla hayal ediyor ve dile getiriyor muş. Bunun akabinde Vega ayrılmaya Karar verdi ama 2. Bir olay patlak verdi. Babasının kredi kartı şifresini bilen eşi kredi kartından 10 000 tl zimmetine geçirmiş. Para neye harcandı bilinmiyor kumar oynadım diyor ama muamma.
oha.
Allah kurtarsın vega4 vega4
kimseyi duymamaya çalış. inşallah en kısa zamanda kurtulursun bu şeref yoksunundan.

Sadece mesajını okudum araları okumadım ama kalıbımı basarım boşan deli misin cilerle boşnama şans verciler birbirlerini yemişlerdir rçoktan arada sana da laf gelmiştir. Anlatasanalar, salak mısın neden evlenedin falanlar...

Bence buradaki kimsenin de lafına takma. git artık klinikler bilmemneler çok, bir psikoloğa bir ilişki danışmanına ama yaşlı başlı tecrübeli biri olsun ve -benim kendi görüşüm erkek olsun- daha iyi anlar eşinin durumunu ; anlat olan biteni o senin doğru yolu bulmanı doğru soruları sorarak sağlayacaktır.

Allah yolunu açık etsin ...

Bir de sana bir tavsiye herkes konuşur herkesi memnun edemezsin.... anneni de salla kv de salla... sen yoluna bak insanlara bu kadar konsantre olma lüften sana yazık ...

kesinlikle mesajlarında hakaret yazma çünkü ileride hakaret davası açabilir. muhattap olma telefonlarına çıkma.
ben avukatıma vekalet verdim ve avukatım asla msjlarına cevap verme muhattap olma birşey sorarlarsa benim numaramı ver dedi.tereyağından kıl çeker gibi boşandım.

anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyordu avukatım görüşmeye çağırdı senin bu pisliklerini ortaya dökerim demiş kaba tabirle. sana tazminat davası açarız kazanma olasılığımız yüksek demiş gözünü korkutmuş.. hemen anlaşmalı boşanma dilekçesini imzaladı . sen asla muhattap olma avukatın dişli biri olsun hakkından gelir.. heleki sapıklıkları ortaya dökülürse ohooooooo

Daha iyi sen de tazminat iste çekişmeli de bir sürü tazminat iste pişman olsun anlaşmalı boşanmadığına...

Adami kalbinden aklindan sildikten sonra bosanma uzasa ne yazar.. acelen mi var? Elbet sen bosanmak istedikten sonra bosanacaksiniz..ha yarin ha bir yil sonra ne farkeder. Kimseyi de takmaman lazim bu siralar.. ama kendinden bile emin degilsin..seviyorum diyorsun hala.. zaten o yüzden baskalarinin lafina sinirleniyor aldiriyorsun. Iyice sogusaydin bu adamdan ozaman gelen giden ne derse desin tinnn ..umrunda olmazdi.. ve senin umursamazligini ve kararli olusunu görseler zaten üstüne gelmezlerdi bukadar. Hakkinda hayirlisi olsun

yine yazıyorum it iti ısırmaz onlar başta snei sakinleştirmek için böyle davranıyorlar şimdi onlarda tavır alacak tüm bu kötü zamanlar geçecek güzel düşünmeye çalış
sakin kocana babana kv kb filan hakaret vari mesajlar yazma hakaret davası acarlar seni suclu cıkarırlar hiç muhatap olma
umarım en kısa zamanda en az zararla çıkarsın bu işin içinden

şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun
boşanma sebebiniz ne arkadaşım çocuk varmı .gerçekten çok bunalmışsın.sıkma canını bukadar takma kimseyi canım benim yaaa... üzüldüm..

Back
X