Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsım adına önemli her olayda ben Vega nin başlık açmasını istiyorum. Çünkü aynı konudan yazdığı zaman görebilmek zorlaşıyor. Bu şekilde daha iyi takip edebiliyorum. KV si ile olan her kavgaya yeni konu açanlarla aynı değil durumu. Başına gelen her şey malesef ki bdv de bir konu başlığı tutacak nitelikte.Vega kusura bakma ama konuların cidden sıktı artık beni. Yani her yeni adımda, her yeni lafta yeni konu mu açacaksın?
Eğer öyleyse çekişmeli boşanmayın diye kocana yalvaralım. Yoksa her duruşmada konu açacaksın.
Boşanmayı ne zannediyorsun anlamadım ki. Yabancı filmlerdeki gibi, tek celsede boşanıp Adliye'de el sıkışıp, sonra birbirinizle ve ailelerinizle gayet cool bir şekilde mi vedalaşacaktınız?
Bu cumleden sonra senin psikolojinin iyi olmadığı kanaatine vardim. Biraz sakinles duygularını çözümle sonra bosanirsin acelesi yok.umarım canım benım kafa çakır oldu zaten ve bu adamı hala sevıyorum sankı yada hırs bılmıyorum içimde nefret ve kinde var sürünsün istüyorum köpek
Ya konuyu Vega da belliki tekrar tekrar yazmaktan çekiniyor. Ama bir kere yazayım soranlara da sayfa bilgisi verilsin de ordan okusun öğrenmek isteyenler.Mesajların tümünü okudum ama hala konuyu anlamadım.. Konuyu soranlarada cevap verilmemiş , konuyu bilen bi özet geçsin, ne hırsızlığı ne sapik düşüncesi?
şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun
sen benım durumda olduğumu biliyormusun okuma arkadaşım adımı görünce okuma yazmaVega kusura bakma ama konuların cidden sıktı artık beni. Yani her yeni adımda, her yeni lafta yeni konu mu açacaksın?
Eğer öyleyse çekişmeli boşanmayın diye kocana yalvaralım. Yoksa her duruşmada konu açacaksın.
Boşanmayı ne zannediyorsun anlamadım ki. Yabancı filmlerdeki gibi, tek celsede boşanıp Adliye'de el sıkışıp, sonra birbirinizle ve ailelerinizle gayet cool bir şekilde mi vedalaşacaktınız?
allah razı olsun senden ve snın gibi iyi niyetli insalardan burası olmasa ben dün gece kafayı yıyecektım çünki ve siz bana resmen kendime güvenmem konusunda kamçı oldunuzŞahsım adına önemli her olayda ben Vega nin başlık açmasını istiyorum. Çünkü aynı konudan yazdığı zaman görebilmek zorlaşıyor. Bu şekilde daha iyi takip edebiliyorum. KV si ile olan her kavgaya yeni konu açanlarla aynı değil durumu. Başına gelen her şey malesef ki bdv de bir konu başlığı tutacak nitelikte.
Sen aç Vega derdine ortak olduk şahsım adına hep aklimdasın duacınım. Yıllardır bdv takipcisiyim bu şekilde derdini dert bilip gece yatarken dua ettiğim sayılı konu sahibisin. Zaten yaşadıkların yeterince zor konu başlıkları Sana feda olsun.
Boşver canım sen şuan senin yapman gereken sana iyi gelen yorumları okuyup içini rahatlatmak. İnsan olmanın amacı ne olabilir ki zaten şurda yazılmış bir konu başlığı altında konu sahibine ufak ta olsa bir destek olamıyorsak. Keşke daha çok şey gelse elimizden. Dua ediyoruz rabbim yardım etsin inşallah.allah razı olsun senden ve snın gibi iyi niyetli insalardan burası olmasa ben dün gece kafayı yıyecektım çünki ve siz bana resmen kendime güvenmem konusunda kamçı oldunuz
bazı kişiler barı bu platformda insan taklıdı yapsalar
oha.Ya konuyu Vega da belliki tekrar tekrar yazmaktan çekiniyor. Ama bir kere yazayım soranlara da sayfa bilgisi verilsin de ordan okusun öğrenmek isteyenler.
Vega nın eşi birliktelik esnasında eşini tanıdık başka adamlarla hayal ediyor ve dile getiriyor muş. Bunun akabinde Vega ayrılmaya Karar verdi ama 2. Bir olay patlak verdi. Babasının kredi kartı şifresini bilen eşi kredi kartından 10 000 tl zimmetine geçirmiş. Para neye harcandı bilinmiyor kumar oynadım diyor ama muamma.
boşanma sebebiniz ne arkadaşım çocuk varmı .gerçekten çok bunalmışsın.sıkma canını bukadar takma kimseyi canım benim yaaa... üzüldüm..şu an çok kötüyüm kızlar çünki bugun anlaşmalı boşanma için avukata gittik eşim olacak herif ben istemiyorum dedi gitti
çekişmeli olacak çok yıprandım ben babam çağırıp ayrı laf sayıyor
kv derim gunde 2 kere laf sayıyor düşsünler artık yakamdan bıktım artık canımdan bezdım hiç bir şey istemiyorum artık laf dınlemek istemiyorum
annem bile hala şans ver eyip duruyor üzerimde çok baskı var
ölmek istiyorum artık resmen benı suçlu çıkartacaklar
msj attım bugun madem anlaşmalı boşanmıyorsun çekişiriz dedim şerefsiz yazdım kpderım geldi bana laf saydı
benı çok sevıyormuşta baştaymışım ayağa düşmeyecekmışım artık bunaldım çok yoruldum herkes 10 gın düşün diyor bu iş uzadıkça mıdem bulanıyor artık defolsunlar hayatımdan
çalişacağım iş arıyorum neymış bana dünya toz pembeymış ula dünyam karardı benim daha ne olsun