• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Hepimiz aynı düşük enerjilerden gün içinde defalarca geçiyoruz canım.Her bir deneyim kendine özel .En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.

Yakında ülkemize dönüyoruz,haberini aldık. Yaklaşık 2.5 yıl su gibi akıp geçti,muhteşem deneyimlerle anılarla dönüyoruz.Evet çok çok daha fazla beklentim vardı.Ama biliyorum Rabbim neylerse ennnn güzelini eyliyor, diyorum ya her zaman her şey muhteşem bir dizayn içinde.Mottom şudur bu aralar "hayat bana tüm ihtişamıyla,coşkuyla,neşeyle,keyifle,kolaylıkla ve sağlıkla geliyor; her şey için çok şükür bin şükür "
Ne güzel yazmıssınız

Hepimiz aynı düşük enerjilerden gün içinde defalarca geçiyoruz canım.Her bir deneyim kendine özel .En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.

Yakında ülkemize dönüyoruz,haberini aldık. Yaklaşık 2.5 yıl su gibi akıp geçti,muhteşem deneyimlerle anılarla dönüyoruz.Evet çok çok daha fazla beklentim vardı.Ama biliyorum Rabbim neylerse ennnn güzelini eyliyor, diyorum ya her zaman her şey muhteşem bir dizayn içinde.Mottom şudur bu aralar "hayat bana tüm ihtişamıyla,coşkuyla,neşeyle,keyifle,kolaylıkla ve sağlıkla geliyor; her şey için çok şükür bin şükür "
Teşekkür ederim canım desteğin için ... Sizin için hayırlısı olsun gönlünüzce olsun herşey inşallah.

Günaydın,

Kavgalı olduğum arkadaşımla karşılaştık demiştim ya, buluştuk onla. Tabii geçmişe gittim, yüzleşmeler başladı. Dün gece de hayallerimi yaratıyorum meditasyonu yapasım geldi. Dedim ki sağlam bi ağlarım. Yanıma kağıt havlumu koydum :KK48: Ama ağlamadım ya ağlasam rahatlıycaktım, bugün yine deniycem.

Bir de bugün part-time bir iş görüşmesine gideceğim. Umarım saatleri ve ücret bana uyar. Bu yaşta kenarda param olmayınca çok ezik hissediyorum. Hala aileme bağlıyım.

.En önemli hazinemiz farkındalığımız tatlım.Artık olaylara dış arıdan bakabiliyoruz,gözlemler gibi,hiç hayıflanmana gerek yok ki.Önemli olan çıkarımlarını alıp yola devam etmek umutla,neşeyle,heyecanla.

Cok haklisin daha dun boyle bir olay yasadim. Normalde daha cok sinirlenmem gerekirken ben gayet olgunlukla karsiladim. Nasil davranmaliyim diye sordum kendime. Bugun olaylarin devami gelecek. Insallah umdugum gibi olacak degil. Umdugum gibi oldugu icin tesekkyr ederim:)

Bu arada hic donmeyeceksiniz gibiydi buraya. Cok degisik geldi bana bile. Demek bitiyor Los Angeles gunleri...

Cok haklisin daha dun boyle bir olay yasadim. Normalde daha cok sinirlenmem gerekirken ben gayet olgunlukla karsiladim. Nasil davranmaliyim diye sordum kendime. Bugun olaylarin devami gelecek. Insallah umdugum gibi olacak degil. Umdugum gibi oldugu icin tesekkyr ederim:)

Bu arada hic donmeyeceksiniz gibiydi buraya. Cok degisik geldi bana bile. Demek bitiyor Los Angeles gunleri...

Daha önce verdiğimiz negatif tepkileri artık vermemek aslında mucizevi bir olay gibidir,köklü bir değişimdir.Çünkü negatif tepkilerimiz her defasında vücudumuzda belirli hormonları da aktive ediyor.Hemen şu yazıyı alıntılamak istiyorum.

" 'İnsan' denilen şey ne kadar değişik, değil mi? Dünyayı algılama şeklimiz, algılarımıza göre hissettiklerimiz, hissettiklerimize göre verdiğimiz tepkiler ve tepkilerin de sonucunda yaşamdan aldığımız tat, deneyimlediğimiz anlar.. Hepsi tek bir şeye, vücudumuzun salgıladığı hormonlara bağlı olduğunu söylesem, inanır mıydınız?

Yaşam, deneyim denen bütün anların uç uca eklenip, birleştirilmiş halidir... Dolayısıyla insanın bedeninin iç mekanizmalarını anlayacak ve yönlendirecek olma yetisi, tüm yaşamını değiştirecek güce sahip olması anlamına gelmektedir.

Şimdi ise bunu bilimle harmanlayıp, kanıtlama vaktidir.

Birçoğumuzun isim olarak bildiği adrenalin hormonu; vücutta korku ve heyecan durumunda salgılanması artan hormondur. Ayrıca çok sinirlendiğimiz zamanlarda, sinirden elimizin ayağımızın boşaldığı durumlarda da salınımı artar.

Adrenalinin bağımlılık yapıcı bir özelliği vardır. Adrenaline isterik bir durumda olan vücut bir şekilde insanı, adrenalin aktivitesi arayışına sokar... Genelde doğa sporlarıyla uğraşanlarda, yarışçılarda rastlanası bir durumdur. Korku filmlerine fazlasıyla ilgili insanlarda da aynı durum söz konusudur.

Vücut stres altındayken hormonların salınımından sorumlu organımız hipotalamus, hipofiz bezine bir uyarı gönderir ve adrenalin salgılaması gerektiğini iletir.

Adrenalin’in başlıca görevi ise bu tarz stresli durumlarda kanı parmak uçları, burun, kulak gibi kılcal damarlardan çekip, kol gibi daha geniş kas gruplarına göndermektir ki bu hareket, sizin mevcut durumla savaşmanız için gelişmiştir. Stres altındayken bir anda güçlenmenizin nedeni budur."

Adrenalin gibi bir sürü hormonlarımız var işte.Kimisinin azlığı ya da fazlalığı çok ciddi rahatsızlıklara neden oluyor.Düşüncelerimizi yönettiğimizde onları da yönetiyoruz,Bizler sadece bilimsel kısmını hep duyuyoruz ama spiritüel de birçok olayları var.Her hormonla enerjimiz,auramız,çekimlerimiz değişiyor işte

Mekan,zaman bakış açım an da olduğundan,sonsuzluk hissimi sizlere yansıtmışım demekki o yüzden hiç dönmeyecekmişim gibi gelmiştir.Los angeles da yaşıyor tabi mutlu olacak diyen kesimler anadolunun küçük semtinde Paris teymiş gibi yansıtmamı da polyannacılığa bağlardı : ))))) Yani önemli olan mekan,zaman değil ki an ın mekanın hakkını verebilmekte,değerini bilmekte.İçimizi,enerjimizi güzel tutalım her zaman:KK200::KK200::KK200:

Günaydın,

Kavgalı olduğum arkadaşımla karşılaştık demiştim ya, buluştuk onla. Tabii geçmişe gittim, yüzleşmeler başladı. Dün gece de hayallerimi yaratıyorum meditasyonu yapasım geldi. Dedim ki sağlam bi ağlarım. Yanıma kağıt havlumu koydum :KK48: Ama ağlamadım ya ağlasam rahatlıycaktım, bugün yine deniycem.

Bir de bugün part-time bir iş görüşmesine gideceğim. Umarım saatleri ve ücret bana uyar. Bu yaşta kenarda param olmayınca çok ezik hissediyorum. Hala aileme bağlıyım.

Çekim yasasının en önemli ilkesi; 'olmadan olmuş gibi' hissetmektir.Ezik hissediyorum demişsin ya önce bu kalıbını değiştirmelisin.Ailenden para alman eziklik değil de şu an sana sunulan para kaynağı olarak bakman gerekiyor.Buna şükretmelisin mesela.Sonra da açık açık beyan etmelisin;bu da çok güzel bir kaynak ama ben çalışarak bereketimi bolluluğumu çoğaltmak istiyorum... Sonrada paranı kazanırkern ki sahip olacağın hislere odaklanmalısın,neler yapacağına filan da ama duygu esas olacak...bağımsızlık,özgürlük,...

Çekim yasasının en önemli ilkesi; 'olmadan olmuş gibi' hissetmektir.Ezik hissediyorum demişsin ya önce bu kalıbını değiştirmelisin.Ailenden para alman eziklik değil de şu an sana sunulan para kaynağı olarak bakman gerekiyor.Buna şükretmelisin mesela.Sonra da açık açık beyan etmelisin;bu da çok güzel bir kaynak ama ben çalışarak bereketimi bolluluğumu çoğaltmak istiyorum... Sonrada paranı kazanırkern ki sahip olacağın hislere odaklanmalısın,neler yapacağına filan da ama duygu esas olacak...bağımsızlık,özgürlük,...

Kesinlikle haklısın. Bunu yıllar önce başka bir arkadaşım daha söylemişti, hatırlatma çok iyi oldu. Paranın nerden geldiğinin önemi yok. Bana hali vakti yerinde olan bir aile verildiği için şükrediyorum o zaman :) Hala affetmeye çalıştığım olaylar yaşamış olsak da beni maddi ve bazen de manevi yönden destekledikleri için şükrediyorum.

Bu arada görüşme bana uymadı, haftanın 4 günü çalıştırıp azıcık para verecekler. Zaten 4 gün gitmem imkansız, 4 gün deyip de part-time demeleri de komik. E 1 gün daha gitsem full time olacak yani. Neyse sonuç olarak süslendim ve zamanında gittim, güzelce konuştum. En azından içimde kalmadı.

Ha bir de tekrar aileden para alma konusuna döneceğim ama ben Ekim ayında bir liste yapmıştım, 1 yıl içinde yapmak istediklerim diye. Bunların içinde daha önce görmediğim en az 2 ülkeyi görmek vardı. Geçen günlerde yaz için bilet aldım, hem de 2 değil 3 ülke göreceğim :halay: Ama o bileti alırken babamı ikna etmek zorunda kaldım, 1 saat yalvardım. İşte böyle durumlarda "Allah kahretsin" diyorum itiraf etmek gerekirse. Şımarık kız problemi gibi gelebilir ama şöyle yapsaydım, böyle olsaydı ben zaten bu biletin parasını kazanıyor ve rahat rahat ödüyor olacaktım diye içimden geçiriyorum. Yüzleşme ve kabullenme zamanı...

tmp_GXtqwW_97e75dac58ad4afa_GettyImages-880239560.jpg

İşte düşünce gücünün somut örneği :KK48: Meghan Markle, İngiltere Prensesi olacak. Kadın soylu olmayı bırakın İngiliz vatandaşı bile değil, yarı afrikan-amerikan, prensten büyük, evlenmiş boşanmış... Bizdeki kadınlar boşanınca bile kendini değersiz görüyorlar, kimseyi bulamam artık diye. Bulamasa ne olur o ayrı konu zaten...

Kraliyet kuralları bile evrenin kurallarının karşısında duramıyor. Sınırları belirleyen biziz aslında.

CBEE4E66-3839-45E0-A297-56B152342DCB.webp
Olur arada öyle ...
Geçmişte oluşturduğun acı beden ve de kurban kimliği sen onu fark edip kucaklayıp artık ona görevinin bittiğini söyleyene kadar yaşamında hüküm sürecektir. Sınavlarla , acılar ve zorluklar ile tekamül etme, bir şeyleri başarma inancını ve ihtiyacını bırakana kadar yaşamında hep devrede olacaktır.

Acı bedeni fark ediyorum , tüm yaşamlardaki deneyimlerimde yarattığım kurban kimliğini fark ediyor , hissediyor ve onunla kucaklaşıyorum. Zorluk ve acı çekmeye ihtiyaç duymadan yaşam yolculuğumda ilerlemeyi seçiyorum. . .

- erimergün.com -

B327C791-F1D6-42DD-A985-CD5C3CDE3AB7.webp

** Olmuyor! Olmuyor! Olmuyor! Zihnin ördüğü aşılmaz duvarların, insan dilindeki ifadesi. Olmayan ne cancağızım? Neyin olmasını bekliyorsun? Olması gereken bir şey varsa o da sensin. Tüm varlık sende ifade buldu, sende tecelli oldu. aradığın ne varsa kendinde ara, dışarıda değil. İstediğin ne ise o ol. Senin sırrın, senin gerçeğin budur.

** En bunaldığın, umutsuzluğa düştüğün anda, yüreğinden kopup gelen şu cümle ile depremler yarat, fırtınalar kopar alemde: "BEN KAZANMADAN ASLA BİTMEZ."

-Alıntı-

Mutluluğun Tarifi
:KK200: :KK200: :KK200:
Mutluluğun tarifi nedir biliyor musun dedi, çocuk
Hani sırtında ıvır zıvırla doldurduğun çanta var ya,
Onu sırtından indirip bir kenara bırak hafifle.
Sonra bir yavaşla.
Sen sadece koştuğunda bir şeyleri yakalarım sanıyorsun ya,
Aslında olmayan bir yanılsamanın peşinde koşuyorsun.
Gerçek olanı kaçırıp, görmen gerekenleri es geçiyorsun.
Bir dur nefeslen.
Hatırla ne yapmak istediğini,
Senin için neyin önemli olduğunu.
Sonra bak kendine sağlığın yerinde mi,
İstediğin yerde misin, yaşıyor musun diye.
Sonra derin bir nefes al.
Ruhunun beslendiğini hisset.
İçindeki çocuğa bir selam gönder.
Saçma da olsa; onun için bir el çırp, zıpla, komik bir surat çiz ya da aklına ne gelirse...
Yüzünde bir gülümseme belirdi mi?
Tamam işte, mutlu olmak bu kadar kolay işte.
Şimdi al sırtına ıvır zıvırlarının dolu olduğu çantayı yeniden ve hızlan.
Her gün bir kez bu serenomiyi tekrarla.
Unutma her birimiz özeliz ve şanslıyız.
Mutlu olmak için başkalarında olmayan bir sürü nedenimiz var.
Başkalarının da mutlu olmak için bizde olmayan bir sürü nedeni var.
Mutlu olmak sadece bir tercihtir dedi çocuk.
Sonra ne mi oldu?
Kaykay yerine koyduğu boya kalemi kutusuna bir ayağını koyarak “vuuu” sesleri eşliğinde keyifli keyifli yoluna devam etti...

- Beyaz Lotus -

Hayattaki gerçek amacımız,öz benliğimizi örten örtüleri kaldırıp ÖZ' ümüzü yaşanmaktır.Ancak DNA'mızda kayıtlı bulunan, geçmişte atalarımızın yaşamış olduğu duygu ve düşüncelerden oluşmuş olan enerji kodlarımız,özümüz olan saf sevgi ve tüm güzel duygular olan bilinci, aynen gözlerimizi örtüp görmemizi engelleyen birer örtü gibi kapatmaktadır.Varlığımızın gerçekliğini göremeyiz.Bu şekilde bize ait olmayan bir hikayeyi yaşarız ve bu yüzden kaynağa geri dönmeyi arzular ve özlem yaşarız. Özümüzü açığa çıkarabilmemiz için yaşadığımız zıt duygu ve düşüncelerin bütünleştirilip nötrlenmesi gerek ki onlar 'TEK' olsun ve asıl hallerine dönsünler.O zaman özümüzü örten örtüler kalkar ve bilincimizi kalıcı şekilde açığa çıkarır.Bunu yaptıkça,işte o zaman mutluluk,huzur,denge,sevgi ve neşe olan öz benliğimizin doğal halini yaşamaya başlarız.

Güneş Tan

Merhabalar kızlar,ARTT'ı ben birkaç kez denemeye çalıştım ama sizin anlattıklarınız gibi eski anılarıma dönme işi falan olmadı hep yakın geçmişi düşündüm ve kendimi de baya zorladım.Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?

Kaç gündür her şeyimi erteliyorum, kaçıyorum. İyileşmekten de kaçıyordum. Şimdi EFT'yle temizliğe giriştim. Maksimum yarım saattir yapıyorum ama çok yordu. Demek ki doğru gidiyorum... Su içip, nefes alıp temizliğe devam.
Bir de günlük açacağım, burayı günlük gibi kullanıyorum çünkü :)

Bu arada başka bir iş kapısı aralandı, haber bekliyorum bakalım. 3 yıl önce kovulduğum (Yapamayacağım yükün altına girmiştim. Öncesinde gayet başarılıydım. ) işe benzer bi şey. O yüzden ordaki blokajları temizliyorum.

Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır! Mecburdur.Çaresi yoktur.

Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz,sizi ona dönüştürecektir.Başka seçeneği yoktur. Başka ihtimal de yoktur.

Bunu ona, senin kelimelerinle şekillenmiş kafatası içerisinde etrafını saran SU yaptıracaktır.Çünkü SU,her ne söylediysen kelimelerine tepki vermiştir; o kesilmiştir, o olmuştur.Etrafını çevirdiği, içine girip çıktığı beynin artık başka çaresi yoktur!

Senin sözlerin senin "KADER"in!

Bu Allah'ın yarattığı,sevdiği ve üzerine bir kainat sistemi yarattığı SU'yun KANUNU!

Mustafa Kaya

Beyin sadece en çok söylediğiniz şeye inanır! Mecburdur.Çaresi yoktur.

Ona kendiniz hakkında ne söylerseniz,sizi ona dönüştürecektir.Başka seçeneği yoktur. Başka ihtimal de yoktur.

Bunu ona, senin kelimelerinle şekillenmiş kafatası içerisinde etrafını saran SU yaptıracaktır.Çünkü SU,her ne söylediysen kelimelerine tepki vermiştir; o kesilmiştir, o olmuştur.Etrafını çevirdiği, içine girip çıktığı beynin artık başka çaresi yoktur!

Senin sözlerin senin "KADER"in!

Bu Allah'ın yarattığı,sevdiği ve üzerine bir kainat sistemi yarattığı SU'yun KANUNU!

Mustafa Kaya
Çok güzel paylaşımın bir soru varken aklımda cevap geldi yazından şükür :)

Back
X