7 gunluk uygulama hangisi canım benimle de paylaşırmısın.Ben de elime kalemi aldim, yazmaya basladim. Once 7 gunluk programi uygulayacagim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gunluk uygulama hangisi canım benimle de paylaşırmısın.Ben de elime kalemi aldim, yazmaya basladim. Once 7 gunluk programi uygulayacagim insallah
7 gunluk uygulama hangisi canım benimle de paylaşırmısın.
Eki Görüntüle 2076245 Eki Görüntüle 2076246 Eki Görüntüle 2076247 Eki Görüntüle 2076248 @handanirem ve diğer arkadaşlar,
Eski yazdığım mail zincirini silmişim malesef ama kendimin de uygulayacağı küçük bir egzersiz buldum. Açıklamasını yapacağım bebeklerim iizn verdikçe.
7 günlük bir egzersiz bu
Çıktısını alabilir ya da renkli kalemlerle kendinize yapabilirsiniz.
İlk gün boş bir sayfaya kare çizip içine ne istiyorsak net bir biçimde yazıyoruz. (Ben 100 lira elde etmek yazmıştım mesela- tavsiyem; bu işlere yeni başlayanlar istekleri ufak tutsunlar, her hafta elde ede ede devam etsinler büyütmeye) istediğimiz şeyi yazıyoruz, evet ufak tutuyoruz ama bir hafta boyunca onun heyecanını, mutluluğunu yaşayacağız o sebeple hayatımızda olmasından keyif alacağımız, yüzümüzü gülümseten bir şey olmalı. (Sırf olsun diye ufak diye atıyorum yarım kilo mercimek yazmıyoruz.)
2. Gün
5 ya da daha fazla olumlama yazıyoruz.
Birisinden çıkma teklifi almaksa amacımız misal, 1. Bu haftasonu harika bir flört yaşıyorum.
2. Çok romantik bir haftasonu beni bekliyor va vs...
3. Gün görsel destek günümüz
Şablonda yeni bir telefon isteyen kişi örneklenmiş. Ajandamızın ortasına istediğimiz şeyi çiziyor ya da fotosunu koyuyor, kenarlarına açıklayıcı detaylar ekliyoruz( foto- yazı- çizim)
Çizme ise süet- gri-38 numara- topuklu vs gibi. İyice detaylandırıyoruz.
4. Gün mış gibi yapma günümüz
5 satır ya da istediğimiz kadar (bence ne kadar zaman ayırırsak o ladar keyifli olur ve moduna gireriz o yüzden olabildiğince bol tutacağım ben kendim uygularken bunları) dileğimiz olmuşcasına o duyguyu hissederek cümleler yazıyoruz.
Gri süet çizmelerim az önce kargodan geldi şu an giyiyorum. Kokusu bile şahane. Ayaklarımı sardı, tam oldu, aşık oldum. Dokusu harika.
İş yerindeki çemçük Ayşe gördü ay nasıl haset etti çizmelerime :) vs vs
5. Gün
Şükür listesi yapmak
Sahip olduğumuz5-10-20 şeyi düşünüp şükretmek
Bu sabah da sağlıkla yatağımdan kalkıp tğm sevdiklerimi toprak üstünde bulduğum için şükürler olsun.
Sıcak yuvam, huzur veren eşim/ dostum evladım için , aldığım nefes için şükürler olsun. Vs
6.gün fırsat arama zamanı
Ortada fotosu/yazısı olan dileğimizin kenarlarına beyin fırtınası yapıyoruz.
Çizme için - dolabımda giymediğim paraya çevirebileceğim kıyafetler var mı?
Çizmenin internet sitesini takip edip indirim var mı bakmak
Yakında zam alabilir miyim? Yaklaşan bir özel günüm var mı varsa çizmeyi kime kitleyebilirim? :)
Bir kaç haftasonu dışarı çıkmasam çizme parası birikir mi? Vs vs
7. Gün sonuçları raporlama
İsteğimizin ne kadarını elde edebildik, 100 istedik 20 lira elde ettik-oldu- olmadı- x istedik y geldi, x istedik 2x geldi, tam inandık mı? Modumuz nasıldı? Gibi
Hızlıca aşağı yukarı çevirip kendi fikirlerimi yazdım. Ayakta bebek pışpışlarken yazdım epey yazım hatası vardır kusura bakmayın. Bununla bir çok şeyi elde ettim, daha sonra örnekler verir yazarım umarım.
Günaydın arkadaşlar,
Dün örneklerden bahsedeceğimi söylemiştim. Aralarından düşündükçe "vay be" diyeceklerimden birisini paylaşacağım.
Bende 30dan sonra tıp merakı çıktı aslında anestezi tam olarak. Bana uyutmak, uyandırmak ya da uyutulmak/uyandırılmak muazzam büyüleyici geliyor, doktorluğunda değilim bu saatten sonra ama anestezi teknikerliği varmış 2 yıllık, anestezi doktorlarının yanında ya da küçük kurumlarda doktorsuz işlemler yapabilen minnoş uyutucular :) neyse bir gece bu aşkım depreşti gene, eşime dedim ben 2 yıllık okuyacağım bu bölümü, öss'ye gireceğim. Tabii "öss" bile 50 kez isim değiştirmiş, sınav sistemi değişmiş vs vs. Ve ben yabancı dil okuduğumdan bu bölüme fenden giriliyormuş, epey çalışmak, imkansızı başarmak falan lazım. Neyse aldım ajandamı önüme dedim devleti kaZanamam ama özel üniversitelerin puanı düşük olanını bir ihtimal kazanırım. Ücretleri, puanları neymiş bakayım.
Bakarken bir tanesi çok cazip geldi, kampüsü falan da yeni, nasıl güzel, ücretini de yarım gün çalışarak öyle böyle karşılayabilirim, yeri de uzak değil çok, ba-yıl-dım. 360 derece içinde gezinti yapabiliyordum netten, böyle içim kıpır kıpır tek tek sınıfları gezdim, kafeteryalarına kadar inceleyip "işte burası sınıfım olacak, burada kahve içeceğim, burada şunu yapacağım" falan deyip adeta hayalimi yaşadım. Baktım çok geç olmuş saat sabah incelemeye devam ederim diye üniversite sayfasını açık bırakıp yattım, yattığımda da eşime " görürsün orası benim üniversitem olacak" dedim, hayalini kura kura uyudum. Ertesi sabah 9da telefonum çaldı.
"X hanım, ben sizi x üniversitesinden arıyorum" diye. "Yok artık " dedim içimden, rüya gibi dün gece yarısı baktığım üniversite!!
"Yarın 11de görüşmeye gelebilir misiniz?" Dedi telefondaki ses, "sebep?" Diye saçma sapan bir soruyla cevap verdim çünkü şoktaydım resmen.
Okutman kadrosunda acil değişiklikler olmuş, kadroyu yeniliyorlarmış ve benim de cvme ulaşmışlar, bazı sınavlar, mükakatlar için ben de çağrılmışım hem de başvuru bile yapmadan!
Uzatmayayım daha fazla, 1 hafta sonra üniversitenin kadrosunda hocaydım. Ve "burası benim sınıfım" dediğim sınıflar benim oldu, kafeteryalarında kahvemi de içtim, sohbetler de ettim. Aneztezi okuyamadım belki ama öğrenci okuttum :)
Benim kendi örneğimden çıkardığım en büyük ders; o heyecanı, kıpırdamayı, için içine sığamamasını yaşamak bence sır. Hani vibrasyonu yükseltmek. Para parayı çeker derler ya, olumlu ruh hali ya da mutluluk mutluluğu çekiyor işte! Biz genelde mutsuzsak hayatımızda bir şeyler eksikse bu işlere sarıyoruz. Ve malesef bir şey beceremiyoruz çünkü modumuz zaten düşük, mutsuzuz.
İşimde mutlu değilim, "lanet olsun müdüre" deyip gözlerimi kapatıp yeni bir iş hayal ediyorum, içimde lanet duygusu varken, kafam dolu ve bunalımdayken nasıl yeni bir işi çekebilirim ki kendime? Çekemiyorum da tabii.
Benim 7 günlük egzersiz öncesi nacizane tavsiyem; ilk sayfaya ya da boş bir kağıda sizi bu hayatta bugüne kadar elinizi ayağınızı titretecek kadar, kalbinizi eritecek kadar mutlu eden 10 anı yazın. Onları yazarken tek tek o güne gidin, o mutluluğu tekrar tekrar yaşayın. Bu 7 günlük egzersiz için ya da her hangi bir şeyi çekmek için ilk yapacağınız iş o listesini yaptığınız sizi mutlu eden anıyı düşünmek ve modunuzu yükseltmek olsun, ne zaman çok çok mutlu ve şükür dolu olursanız o zaman elde etme gücünüz bana göre daha da yüksek olacaktır.
(Zaman buldukça başka hikayelerimi de paylaşmak isterim, bana başarı hikayeleri çok gaz verirdi, umut olurdu, modumu yukarı çekerdi, belki birilerine enerji olarak gider umudundayım. Hepimizin hikayeleri ve paylaşımları çok kıymetli, iyi ki var bu sayfa ve iyi ki varsınız )
Kitaptan mi uyguluyorsun yoksa videodan mi?Ben şu an artt günlüğü yapıyorum.Yeni başladım ama. Mesela köklü bir sorunum var. Dün gece onunla uğraştım ama daha çözülmedi. Bir de bende şöyle bir durum var, bazen artt yaparken tamamlayamadan uykuya dalıyorum ve rüyamda bilinçaltımı görebiliyorum. Yine dün gece o köklü sorunum için artt uygularken uyumuşum.Rüyamda o sorunu gördüm ama henüz sorunun kaynağını göremedim. Bu gece tekrar deneyeceğim. Sorun çözülene kadar devam etmeye çalışacağım ama istikrar sağlayabilir miyim bilmiyorum. Çünkü sürekli artt yapmak beni yoruyor. Ama artt sayesinde bir şey farkettim, ben uzun yıllar önce rüyalar konusunda çok yetenekliydim.Rüyalarıma çok dikkatimi verdiğim için yaşayacağım her şeyi rüyalarımda görebiliyordum.Yeteneğim çok gelişmişti.Ama bir süre Sonra çok sıkıntı verdi ve ben rüyalarımdan dikkatimi çektim. Ondan sonra da rüyalarım beni terketti. Şimdi çok nadir gördüklerimi hatırlarım. Artt sayesinde bilinçaltımın kendini bana rüya yöntemiyle gösterdiğini anladım. Biraz rüyalarımla çalışma yapmaya çalışacağım artık...
SELAM
ÇOK GÜZEL YILLAR DİLERİM, BİŞEY SORACAM ZAYIFLAMAK İÇİN OLUMLAMA YAPIYORUM 7. GÜNÜMDEYİM BANA TASFİYENİZ VARMI?
OLUMLU CÜMLELR KURUYORUM BUNUN DIŞINDA NELER YAPMALIYIM.
SELAM
ÇOK GÜZEL YILLAR DİLERİM, BİŞEY SORACAM ZAYIFLAMAK İÇİN OLUMLAMA YAPIYORUM 7. GÜNÜMDEYİM BANA TASFİYENİZ VARMI?
OLUMLU CÜMLELR KURUYORUM BUNUN DIŞINDA NELER YAPMALIYIM.
ÇOK DOĞRUBenim şu ana kadar öğrendiğim şey; hayatımız bir bütün. Hayatımızdaki sorunlar farklı şekillerde açığa çıkabilir, bağımlılıklar, kilo almak, başarısızlık vs vs. Burada kilo vermeye değil de kilo almanızın nedenine inmek daha etkili olur diye düşünüyorum. Şu ana kadar girdiğiniz kısır döngüleri düşünün. Bana göre sırf olumlama yapmak kirli gömleği ütüleyip giymek gibi, öncesinde çamaşır suyuna basmak lazım :)
Aksiyona geçerdim.
Kaç bedene düşmeyi hedefliyorsunuz? 36 mı?
İnternetten ya da gezerken yavaş yavaş 36 beden kıyafetler alıp dolabımı düzenlerdim, şimdi giydiğim tüm şişman kıyafetleri tek tek çöpe atardım nasılsa zayıflayıp giymeyeceğim.
Zayıfladığımda yeni yüzüme gidecek saç model ve renkleri araştırırdım hatta ona göre şimdiden boyatır, kestirirdim.
Fırsat sitelerinde uygun yoga/pilates/spor salonu üyeliği arar bu süreci hızlandırmaya çalışırdım.
Eski zayıf fotolarımı yoksa başka kişilerin
fotoğraflarına kendi kafamı monte ederek nasıl gözükeceğime bakar bu şekilde bir vizyon tablosu oluştururdum.
OO süper
Denemekte yarar var. Sürekli o kızın sizin kurumdan gittiğini ve senden uzaklaştığını düşünebilirsin.Mesela bir sabah işe gidiyorsun ve o kızın kurumdan ayrıldığını öğreniyorsun arkadaşından:) Sürekli imgeleme yaparsan kurtulman mümkün olabilir.
benimkide aynen böyle işte... affettim hadi hatta ne şirin bir insanmış aaa falan ne iyi kalpli bile dediğim oluyor içimden ve inanıyorumda laf olsun diye değil yani). ama yok bir kaç dakika sürüyor içime şeytan kaçmış gibi bakıyorum. kaçırıyorlar o şeytanı. görmek zorunda olduklarım olunca zor oluyor belkide. görmesem aslında enerji hırsız bence enerjimi emerek besleniyor ben buna inanıyorum. bir gün laf ortasında dedim ona zaten gene dert yanıp duruyordu ayyy yeter artık emdin bitirdin bu ne ya dedim enerji falan kalmadı. o şaka yapıyorum sandı ama ben gayet ciddiydim. ben bir raporlama yapıyorum ve farklılık katıyorum güzel uygulamanın bu olucağına inanıyorum. geliyor buluyor beni bir yerden bu yaptığın yanlış kesinlikle begenilmeyecek dalga geçecekler falan diyor. hepmi olumsuz olur bir insan ya lütfen içinden konuş dediğim bile oldu yok anlamıyor bence insanların enerjileri ile ayakta.
Okudum canım dün anlatmışsın evet haklısınız herkesi yoruyorsa sizin gönlünüze göre hayrınıza olsunSahra- gercekten kotu bir insan. Tek anlasamayan ben olmadigim icin:)))
Gitsin coook mutlu olacagi yere insallah.
Cok haklisinhayatdevamedecek . Guclenerek ciktik 2017 den
Sizlere bir kez daha tesekkur ederim:)
Amin canım inşallah ...yazı da “geçen sene sürekli 100 kilo taşımaya alıştığımız için 10 kilo bize hiç ağır bile gelmeyecek. Ayrıca bu 10 kiloyu taşırken de kahkaha atmayı, esprili bakmayı da öğreneceğiz “ okuyunca, ohh dedim burdaSahra- yazi cok iyi geldi. 2017 gercekten yorucu gecti ama mucadele ederken guclenmeyi ogrendik. 2018 keyif yilimiz olsun hepimizin.
40 GÜNLÜK BEREKET PLANI
Uygulaması, çalışması da son derece kolay. Birinci paragraftaki nokta nokta boşluk olan alan tarih alanı. Planı 40 gün boyunca uygulayacaksınız, başlangıç gününden itibaren her gün boşluk olan kısımda o günün tarihi telaffuz etmek gerekiyor. Hergün önce baştaki 6 paragrafı, sonra 1. maddeden itibaren her gün sırası gelen maddeyi 4 kere tekrarlayarak okuyacaksınız. 10 maddeyi 10 günde tamamladıktan sonra baştan başlayıp 40 günü tamamlayacaksınız. Ama bana kalsa bunu bir kaç defa yapmakta fayda var. Bu kez benim niyetim 3 kere tekrarlamak yani 120 gün. Bakalım hayırlısı…
Bereket deyince aklımıza sadece para geliyor; oysa bereket yaşamın tüm alanlarında (aşkta bolluk, parada bolluk, başarıda bolluk, huzurda bolluk, gerisini siz söyleyin) özümüzle tam uyumlu, bolluk bereket içinde bir yaşama kavuşabilmek. Okurken yüksek sesle ve hissederek; içinizde, tüm hücrelerinizde yankılanmasını sağlamakta fayda var. Birinci uzun paragrafı okuduktan sonra biraz, 1 dakika kadar gözlerinizi kapatın ve okuduklarınızı içselleştirmeye çalışın. O günkü maddeyi 4 kez okuduktan sonra da aynı şeyi yapmanızı tavsiye ederim. (Hatta orijinal metinde hergün bunu okuyup 15 dakika meditasyon yapıp okuduklarınızı içselleştirin diyor, ben bunu şimdi araştırırken öğrendim ne yazık ki ama bundan sonra o şekilde yapabilirim diye düşünüyorum)
Ben yine de örnek vereyim ki sistemi iyice açıklamış olayım:
Önce 1 kere başlangıç bölümü (biraz dur, içselleştir) sonra 4 kere 1. madde (yine biraz dur, içselleştir)
- gün
Önce 1 kere başlangıç bölümü sonra 4 kere 2. madde
- gün
Önce 1 kere başlangıç bölümü sonra 4 kere 3. madde
- gün
şeklinde devam edecek.
- günden itibaren başa dönüp yine 1. maddeden başlayarak toplam 40 günde, 10 maddeyi 4 kere 4’er defa okumuş olacaksınız.
40 GÜNLÜK BEREKET PLANI
Hergün okunacak metin:
Bugün, (gün) (ay) (yıl). Paranın kaynağım ve desteğim olduğuna inanmayı bırakıyorum. Artık yaşamımdaki tek otoritenin ve yaratıcı gücün içimdeki KAYNAK olduğunu onaylıyor ve kabul ediyorum.
Şu anda koşulsuz ve sınırsız bolluk ve berekete inanıyor, böylelikle ihtiyaçlarımın gerçek kaynağı ile aramdaki bağı güçlendiriyorum.
Her birimizin yaşayan, bedenlenmiş Ruhsal Varlıklar olduğumuzu ve mükemmel gerçeği yaratıyor olduğumuzu kabul ediyor ve bu gerçeği hatırlayarak kendi gücümü onaylıyorum.
Ölümlü illüzyonun, bizlerin büyümesi ve gelişmesi için yaratılmış olduğunu görüyor ve bu farkındalıkla kendi gücümü ve içimdeki sınırsız bolluk ve bereket enerjisini onaylıyorum.
Bugün insanlığımı onurlandırıyor, bir insan olmanın getirdiği tüm güzellikleri ve neşeyi kabul ediyorum.Ben Tanrı’nın beni yarattığı gibi; bedenlenmiş Mükemmel bir Ruhsal Varlığım. Özüm, kaynağım ve desteğim Tanrı’nın uzantısı olan içimdeki Yaratıcı Güç, içimdeki MASTER.
Bunu biliyor, kabul ediyor ve onaylıyorum.- Hergün sıra ile okunacak maddeler:
Bu bereket planını uygulamayı düşünüyorum arkadaşlar.İlgilenmek isteyen arkadaşlar olur diye düşünerek paylaşmak istedim.Uygulayan arkadaşlar deneyimlediklerini de paylaşırsa çok sevinirim.(Tanrı olarak hitap edilen kısımlarda Allah olarak okuyabiliriz alıntı olduğu için düzeltmedim.)
- Tanrı sınırsız. Bol. O evrensel, her yerde ve her zaman varolan sınırsız ve zengin madde. Bu sürekli var olan ve veren sınırsız bereket kaynağı “Ben” olarak bireyselleştirilmiş, biçimlendirilmiş. Benim gerçeğim bu.
- Zihnimi ve kalbimi, içimdeki evrensel bilinç “Ben Bilinci”nin tüm iyiliklerin ve güzelliklerin tek kaynağı ve maddesi olduğunun farkına varmak, anlamak ve bilmek için tamamen açıyorum.
- İçimdeki varlığın bol bereket enerjim olduğunun farkındayım. Sınırsız bereket zihninin sürekli akışının farkındayım. Farkındalığım bu bilinç sayesinde gerçeğin ışığı ile dolu.
- Tanrısal varlığımın, içimdeki master’ın tek kaynağım olduğunun farkındalığı içerisinde zihnime ve doğal duygularıma yüksek bilincin maddesini akıtıyorum. Bu madde benim kaynağım. İçimdeki Tanrısal Varlığa; Master’a olan farkındalığım benim gerçek kaynağım.
- Para benim kaynağım değil. Hiç kimse, yer ve durum benim kaynağım değil. İçimdeki sürekli evrensel zihnin sürekli varedici hareketine olan farkındalığım, anlayışım ve bilgim benim gerçek kaynağım. Bu gerçeğe olan farkındalığım sınırsız, böylece kaynağım sınırsız.
- İçimdeki kaynak, ihtiyaçlarıma ve arzularıma göre sürekli ve devamlı olarak şekilleniyor ve yeni tecrübeler yaratıyor. Ve hareket halindeki kaynak kanunlarına göre herhangi bir ihtiyacım ve karşılanmamış bir arzum olması mümkün değil.
- Evrensel Bilinç olan “Ben Bilinci”gerçek doğası olan ‘bereketi’ sürekli olarak ifade ediyor. Bu onun sorumluluğu, benim değil. Benim tek sorumluluğum bu gerçeğin farkında olmak. Bu yüzden kendimi tamamen rahat bırakmaya ve Tanrı’nın yaşamımdaki ve tüm ilişkilerimdeki tatminkar bereket enerjisi olarak oluşmasına izin vermeye kesinlikle kararlıyım.
- İçimdeki yüksek bilincin, sınırsız kaynağım olduğuna dair farkındalığım, yılları geri getirmeye, yaşamımdaki herşeyi yenilemeye ve beni bol bereket enerjisinin yüksek yoluna yükseltmeye yeterli. Yüksek bilincime olan bu farkındalık, anlayış ve bilgi yaşamımda arzulayabileceğim gözle görülen tüm şekil ve tecrübelerde varoluyor.
- İçimdeki Tanrısal varlığımın tamamıyla tatmin edici oluşunun farkında olduğumda, tamamen tatminkarım. Bu gerçeğin şu anda farkındayım. Yaşamın sırrını buldum ve evrensel bereket enerjisinin yaşamımda ebediyen varolduğu bilinci ile rahatlıyorum. Tek yapmam gereken evrensel bilincime, bana kolayca, rahatça, hiçbir şeye ihtiyacı olmadan akan yaratıcı enerjinin akışının, radyasyonunun farkında olmak. Şu an farkındayım. Şu an akıştayım.
- Zihnimi ve düşüncelerimi “bu dünya”dan uzaklaştırıyorum ve tüm dikkatimi yaşamımdaki bolluğun tek yaratıcısı olan içimdeki Tanrı’ya yönlendiriyorum. İçsel varlığımın finansal ilişkilerimdeki tek akış olduğunun ve gözle görülen herşeyin tek maddesi olduğunu görüyor ve kabul ediyorum. Yaşam kaderimi içimdeki bereket kanunlarının akışına teslim ediyorum.
Çok teşekkürler.Bilinçaltı temizliği gerçekleşmeden yapılan olumlamalar çok da etkili olmuyor. Sadece olumlama yapıldığı dönemde içsel bir huzur hissediyoruz ama azıcık olumlu telkinlerden uzaklaşınca tekrar eski halimize dönüyoruz.Bunun için önce bilinçaltımızı arındırmalıyız, sonra olumlama ve duayla desteklemeliyiz.Herkesin bilinçaltı bir değil. Kimi çok çabuk sorunları gün yüzüne çıkarırken, kimi de çok dirençli çıkabiliyor. Mesela benim bilinçaltım çok dirençliydi.Olumlamalar,iyi ruh hali sağlaması dışında pek fayda vermedi. Sonra bilinçaltı temizliği yapmaya çalıştım. İlk zamanlar hiç başarılı olamadım çünkü direnci kıramamıştım. Ama tekrar yapa yapa o direnci kırdım ve şimdi çok daha rahat temizlik işlemi yapabiliyorum:)
Merhaba.O kişiyi gördüğünüz zaman kendinizi mor bir kürenin içine alın ve o kişinin adını söyleyerek "seni olduğun gibi kabul ediyorum ve af ediyorum.Senin ile aramdaki negatif kordonu kesiyorum.Sevgiyle şifalandırıyorum.Amin" diyebilirsiniz.Tek seferde olmuyor. Bilemedim kac defa uyguladiniz. Ben cogu kisiyi affettim ama farkli farkli seyler de yaptim. En son bana olumsuz duygu yasatan herkesi ve yasattiklari olumsuzluklari yazdim. Taaa cocukluguma indim:)) Oldukca uzun surdu. Elim kolum agridi. Sonra onlari yaktim. Kardesim dumandan yangin cikti sandi:))
Surekli karsilasmak zorunda kalmadigim kisileri affettim ve cok aklima gelmiyor. Ama biri var ayni is yerinde calisiyoruz. Surekli burnumun dibinde. Onu da affettim hatta yetinmedim yazin onun icin cok dua ettim hayati yoluna girsin mutlu olsun diye. Bir sure iyiydi. Yani onunla ozel olarak muhabbet etmiyordum. Ama ayni ortamda bir muhabbet oldumu katiliyordum. Pozitif ya da negatif degildim. Notrdum. Bu bence iyi bir seydi. Sonucta ona olan negatif duygularimin bana faydasi degil zarari oluyordu. Bunun bilincine varmistim.
Amma karsinizda hasta ve bencil bir kisilik oldugu zaman cok da yapabileceginiz bir sey kalmiyor. Ben iletisim kurmadikca baska yerlerden bir sekilde bana ulasip sinirlerimi hoplatamaya basladi. Belki amac direk bana ulasma degil ama yaptigi davranislar benim isimi etkiliyordu. Baslarim pozitif dusunceye de olumlamaya da dedigim gunler olmadi degil
Idarecimiz bana ve başka bir arkadaşıma bir görev verdi. Çalışanlar ikiye bölündü yarısı ile Ben yarısı ile diğer arkadaşım ilgileniyor. Bana göre sorumlu olan arkadaşım da diğer grupta. Biz kendimize göre bir plan belirledik o yönde ilerleyip bize Verilen görevi gerçekten başarı ile yaptık. Hatta bulunduğumuz şehirde 1. Olduk. Ama bu kızımız diğer arkadaşımızı ve beni o kadar üzdü o kadar sinirlendirdi ki. Işimize karıştığı şöyle olacak dedi böyle olacak dedi. Tabii bunları bana değil diğer arkadaşıma söyledi bana pek söyleyemez diğer arkadaşımın yaşı biraz küçük olduğu için ezdi onu. Bu arada biz müdüre söylemedik mi söyledik ama sevgili müdürümüz Sözde bizim arkamızda durduğunu söylerken ona hiçbir şey yapmadı. Ne yapayım diyor herkesi idare edebiliyorum da bir onu idare edemiyorum. Arkamda müdür olmadığı zaman ne yapacaksın tahmin ettiğimiz gibi devlet kurumu burası.
Gerçekten kazandığımız başarıya sevinemedim ya da sevinsem bile anında geçti mutlaka sinirlerimi hoplata bildi.
Peki bunlar yani Bu kıza olumlama pozitif düşünce fayda eder mi? Ben ne yapmalıyım artık?
Çok uzun oldu kusura bakmayın:)
Bilinç altı temizliği ve artt ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz gülhilal.Hangisini yapıyor ve nasıl uyguluyorsun.
Bilinç altı temizliği ve artt ile ilgili bilgi paylaşabilirmisiniz gülhilal.Hangisini yapıyor ve nasıl uyguluyorsun.
Kitaptan mi uyguluyorsun yoksa videodan mi?
Ha gayret:)) İmajinasyonlara aynen devam:))Kizlar inanmayacaksiniz:))))
Bugun is yerine gittim bir de be goreyim? Daha dogrusu gormeyeyim. Bizim kiz 1 haftalik seminere gitmis:)))
Darisi kalici olarak mutlu, huzurlu olabilecegi bir yere gitmesine:)
gulhilal umajinasyon yaptim ama gittigini ogrendikten sonra mi once mi hatirlamiyorum:)))
Cok tesekkur ederimÇok teşekkürler.
Merhaba.O kişiyi gördüğünüz zaman kendinizi mor bir kürenin içine alın ve o kişinin adını söyleyerek "seni olduğun gibi kabul ediyorum ve af ediyorum.Senin ile aramdaki negatif kordonu kesiyorum.Sevgiyle şifalandırıyorum.Amin" diyebilirsiniz.
Birde o kişinin davranışının sorumluluğunu üstleniyorum.seni seviyorum.özür diliyorum.lütfen beni affet.teşekkür ediyorum. Diyerek hem onu hemde kendinizi şifalandırabilirsiniz.
Seni seviyorum.özür diliyorum.lütfen beni affet.teşekkür ediyorum cümlelerini o kişiye değil Allaha söylediğimiz için iki tarafta şifalanıyor.Bende bu çalışmanın çok yararını görüyorum.
En sonda Allahım bu kişiyle olan sıkıntımı sana teslim ediyorum.sevginle şifalandır diyorum ama bu konu hakkında düşünce gelince dikkatimi başka tarafa çekiyorum.Teslim ettiğim için artık benim düşünmem gereksiz.Şifa olsun