Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Tam ihtiyacım olan şey . Hayatım tam cehenneme döndü .... çok teşekkür ederim ...
Bak ilk başta kötü kelimeleri kullanmamakla başlayabilirsin. Hayatımızda yaşadığımız her olayı bir tecrübe olarak görüp, geçmişi sevgiyle bırakıp anı yaşamaya başlayarak ilk adımı atmış oluyorsun inşallah.

ftemiz ftemiz 477.sayfa paylasimi cok guzel:KK200: not almak super.

Yeni gelen arkadaslarimiz sizler de hos geldiniz.:rapci:

Universite arkadasimin yanina gittim tatil icin. Bana cok iyi geldi:) pozitif dusunce gucu ve olumlamalardan bahsettim. Yonlendirmeye calistim onu. Sen hep boyleydin sakindin dedi. Tabi son 15 senemi bilmiyor:)))

Cok guzel bir ornek olay gecti basimizdan. Yasadigi ulkede bisiklet kullanimi cok yaygin. Bisiklet parklari 2 katli:) aaa acaba oraya nasil koyuyorlar dedik ve hemen pesine kadinin biri geldi ust katta park halinde olan bisikletini indirdi. Bak dedim sen ne istersen Allah (kimine gore evren) onu veriyor. Sadece bazilari cabuk oluyor bazilari zaman aliyor. Bize dusen basit gibi gorunen seyleri fark edip istemeye devam etmek.

@kevkep33 bu da senin icin. Hatirlarsan biri vardi. Bana eski takintimi unutturan. Ama benimle bir ilgileniyor bir ilgilenmiyordu:))) ben de ne yapacagimi sasirmistim. Hayal kurmaya, olumlu dusunmeye devam ettim. Simdi beni havaalanindan almaya gelecek. Yarin da arkadaslarimizla birlikte kisa bir tatile gidecegiz:) ben hala inanamiyorum istedigim ama beklemedigim bu duruma gelmemize:olamaz:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu gerçekten yazarak çalışmak çok verimli ve etkili bir yöntem. Ev işlerinde bile öyle, kaç kere denedim. Kafamdan tasarladığım zaman o işler bitmiyor. Ama yazıya döktüm mü o kadar verimli geçiyor ki.
Dün kendime liste yaptım ben de, ingilizce çalışacağım hergün. Yüksek lisans düşünüyorum. Birikim yapmak istiyorum. Hepsini listeledim, sırayla hepsi gerçekleşti inşallah.hepimizin isteklerinin geeçekleştiği bir hafta ve yıl olsun inşallah. Öyle de olsun inşallah.

evet yaa bırakmamalı, hergün bir cümle de olsa paylaşıma devam edelim. buttrfly buttrfly gelse topik hareketlenr, inşallah iyidir. pofu pofu nasıl acaba, umarım hayatında herşey yolundadır.

Selamlarrrrr tatlışlarım,

Çok teşekkür ederim ftemiz ftemiz cim çok şükür her şey yolunda, olması gerektiği gibi. Her şey yolunda derken biliyorsunuz benim iyi kötü kavramlarına nasıl yaklaştığımı :KK73:yeni gelenler var hoşgelmişler; zannedebilirler ki pozitif düşününce hayatımıza hep harika olaylar,harika insanlar filan çıkıyor her şey dört dörtlük süper .Evet hayatımız süper,harika ama bunlar bakış açısına göre.Sadece düşünceleri değiştirdiğimizde iyi ya da kötü kavramlarımızı değiştirmekle kalmayıp vücudumuzun hormonlarla verdiği tepkiyi de değiştirmiş oluyoruz.Eee böylelikle hem kin,öfke,nefret,kıskançlık,utanma,suçluluk gibi duyguları hisleri yaşamaktan kurtulmakla kalmıyoruz bu duyguların oluşturduğu hormonların ve onların ürettiği enerjilerden de uzak kalıyoruz :KK200: Bu enerjilerin yerine değiştirdiğimiz duygu ve düşüncelerin ürettiği hormonlar ve enerjiler devreye giriyor; huzur,güven,şükür,minnet,... enerjileridir bunlar:KK36: Çok çok daha iyilerini fazlasıyla kendilerine çeken çok güçlü enerjiler...
Her şartta her durumda geçerlidir bunlar hastalık,ölüm,maddi zarar,ayrılıklar,işte-okulda yaşanan olumsuz durum,ailevi problemler... aklınıza ne gelirse;her durumda akışta an' da olmak.Yaşanılanların alınması gereken bir ders olduğunu bilir ve açığa çıkan negatif enerjiyi pozitife çevirebilirsek; hayatımıza (pozitifleşerek) hayatımıza müthiş değer katacağı inancı ile yolumuza devam ediyoruz.

Merhaba kızlar :) Evet, geçmişi affedelim, dersimizi çıkaralım ki geçmişin bizi geriye çeken bağı olmadan yolumuza
devam edebilelim :cool:Yaşadıklarımız bugün bizi biz yapan durumlardır. Onları olabildiğince sevgiyle yollayalım ki yeni heyecanlara yer açılsın :KK73:

Eki Görüntüle 2163893

Paramount Pictures stüdyolarına gittiğimde tam da bu bankı forrest gump anısına koymuşlar, bu bankta fotoğraflarım var :) Görmek çok güzel geldi:KK200:

HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu gerçekten yazarak çalışmak çok verimli ve etkili bir yöntem. Ev işlerinde bile öyle, kaç kere denedim. Kafamdan tasarladığım zaman o işler bitmiyor. Ama yazıya döktüm mü o kadar verimli geçiyor ki.
Dün kendime liste yaptım ben de, ingilizce çalışacağım hergün. Yüksek lisans düşünüyorum. Birikim yapmak istiyorum. Hepsini listeledim, sırayla hepsi gerçekleşti inşallah.hepimizin isteklerinin geeçekleştiği bir hafta ve yıl olsun inşallah. Öyle de olsun inşallah.
Woowww çok güzeller.Hedeflerine en zevkli en kolay yollardan ulaşman dileğiyle...

ftemiz ftemiz 477.sayfa paylasimi cok guzel:KK200: not almak super.

Yeni gelen arkadaslarimiz sizler de hos geldiniz.:rapci:

Universite arkadasimin yanina gittim tatil icin. Bana cok iyi geldi:) pozitif dusunce gucu ve olumlamalardan bahsettim. Yonlendirmeye calistim onu. Sen hep boyleydin sakindin dedi. Tabi son 15 senemi bilmiyor:)))

Cok guzel bir ornek olay gecti basimizdan. Yasadigi ulkede bisiklet kullanimi cok yaygin. Bisiklet parklari 2 katli:) aaa acaba oraya nasil koyuyorlar dedik ve hemen pesine kadinin biri geldi ust katta park halinde olan bisikletini indirdi. Bak dedim sen ne istersen Allah (kimine gore evren) onu veriyor. Sadece bazilari cabuk oluyor bazilari zaman aliyor. Bize dusen basit gibi gorunen seyleri fark edip istemeye devam etmek.

@kevkep33 bu da senin icin. Hatirlarsan biri vardi. Bana eski takintimi unutturan. Ama benimle bir ilgileniyor bir ilgilenmiyordu:))) ben de ne yapacagimi sasirmistim. Hayal kurmaya, olumlu dusunmeye devam ettim. Simdi beni havaalanindan almaya gelecek. Yarin da arkadaslarimizla birlikte kisa bir tatile gidecegiz:) ben hala inanamiyorum istedigim ama beklemedigim bu duruma gelmemize:olamaz:

Okumak bile çok keyifli,ilham verici tatlım burdan...Çok sevindim senin adına;bundan daha güzel daha keyifli neler olur ? Bu soru tarzlarını benden duyabilirsiniz artık, access bars la da ilgileniyorum artık.Sadece sormanın bile müthiş enerjisi var,kendimizi daha fazlasını almaya niyet etmiş oluyoruz:KK36:

Bu filmi izlemiştim :) buttrfly buttrfly önermişti hatta cok güldüm bunun için mi pilotu bıraktık demelerine " yalniz fark ettim de evin beyni anne anda olmayı o yakalıyor" unutmusum biraz bende tekrar izleyim cok sağol paylaşım için.
Naçizane sana bir öneride bulanabilir miyim an da kalmak ile, yıllar önce aldığım yardımda aklimda kalan bir alistirma ve hala cok işe yarar. Düşünceler geldiğinde korku stres o an hangi duyguysa, dur yakala fark et, sonra kendine " Şu an şimdi burdayım " de birden fazla tekrarla sonra etrafına bak mesela disardaysan atiyorum yoldasın, yürüyorsun ağaçlar var, kaldırım var hatta kaldirim arnavut taşlı, kuşlar var, insanlar var de kendi kendine sesleri duy tekrar tekrar söyle. Şu an şimdi burdayım diyerek etrafdaki nesnelerin içine gir hatta dokunma duygusunu da kat bir ağaca dokun çiçeğe çimene atıyorum markete gir sakız al cik, düşünceler bu alistirmaya başladigin en fazla 5. dk da susacak ben de çok ise yarıyor paylaşmak istedim.
Olumsuzları bellirli bir zaman diliminde düşünme fikrini çok beğendim deneyeceğim ben de kitap önerini de bekliyorum :)

Inside&Outside- Tersyüz aslında defalarca izlenmesi gereken bir animasyon...Hatta bugün ergenus yeğenlerime de izleteyim tam da en muhteşem izlenecek dönemleri...Yukarıda yazmıştım iyi-kötülerimizi biz kalıplarımızla şekillendirip düşünce haline getiriyoruz..Kahramınımız Riley de kendi yorumlarınca anılarından adalar oluşturuyor, zaman zaman bu adalar tehlikleye giriyor..Halbuki kalıpları onlar olmasa adalar hep sağlam kalacak hatta daha da güçlenecek belki de. Riley in geçirdiği dönemleri kızım da geçirdi, çok sevdiği yerden çok sevdiği arkadaşlarından ayrıldı...Bu dönemi; düşüncelerini pozitifleştirerek fırsata dönüştürmeye çalıştım, umarım başarabilmişimdir...Özlemek de o zamanları düşünmek de çok güzel değil mi anne diyor keyifle gülerek aklına geldiğinde...Onlar senin anıların kızım hayatına o arkadaşların gibi çok güzel arkadaşların girecek diyorum.Ki öyle de oldu, çok sevdiği evimize gelip sürekli oyun oynadıkları arkadaşları var,fazlası yani : ))) Bunları da ileriki süreçlerde araç olarak kullanacağım, birileri gider birileri gelir kalıbına uyudurarak : DDD

Inside&Outside- Tersyüz aslında defalarca izlenmesi gereken bir animasyon...Hatta bugün ergenus yeğenlerime de izleteyim tam da en muhteşem izlenecek dönemleri...Yukarıda yazmıştım iyi-kötülerimizi biz kalıplarımızla şekillendirip düşünce haline getiriyoruz..Kahramınımız Riley de kendi yorumlarınca anılarından adalar oluşturuyor, zaman zaman bu adalar tehlikleye giriyor..Halbuki kalıpları onlar olmasa adalar hep sağlam kalacak hatta daha da güçlenecek belki de. Riley in geçirdiği dönemleri kızım da geçirdi, çok sevdiği yerden çok sevdiği arkadaşlarından ayrıldı...Bu dönemi; düşüncelerini pozitifleştirerek fırsata dönüştürmeye çalıştım, umarım başarabilmişimdir...Özlemek de o zamanları düşünmek de çok güzel değil mi anne diyor keyifle gülerek aklına geldiğinde...Onlar senin anıların kızım hayatına o arkadaşların gibi çok güzel arkadaşların girecek diyorum.Ki öyle de oldu, çok sevdiği evimize gelip sürekli oyun oynadıkları arkadaşları var,fazlası yani : ))) Bunları da ileriki süreçlerde araç olarak kullanacağım, birileri gider birileri gelir kalıbına uyudurarak : DDD
Selam canım seni görmek güzel :) sakin tropik bu ara ... dün bütün gün ve sabahtan beri enerjim yok gökyüzü hareketlerine bir bakayım dedim bu sabah 5 civarı parçalı güneş tutulması olmuş hahh tamam dedim + - 4 gün belki daha uzun sürebilir gökyüzünde sağlam elektrik akımı var bunu lehimize çevirebiliriz, sakince atlatmak lazım şu süreci hiç birşeye sert ani tepki vermeden akışta kalarak sesizce nötr de gözlemleyerek huzurla atlatalım inşallah kızlar...benim gibi meraklıysanız zeynepturan güzel anlatıyor tutulmaları
Güzel bir zamanlama aslında güzel tohumlar ekelim zihnimize, uzun dönemli harika hayırlı çiçekler açsın inşallah :KK200:

⭐⭐⭐
ECAB7B19-78E0-43C8-86F2-FF1F0591DF25.webp

Selam canım seni görmek güzel :) sakin tropik bu ara ... dün bütün gün ve sabahtan beri enerjim yok gökyüzü hareketlerine bir bakayım dedim bu sabah 5 civarı parçalı güneş tutulması olmuş hahh tamam dedim + - 4 gün belki daha uzun sürebilir gökyüzünde sağlam elektrik akımı var bunu lehimize çevirebiliriz, sakince atlatmak lazım şu süreci hiç birşeye sert ani tepki vermeden akışta kalarak sesizce nötr de gözlemleyerek huzurla atlatalım inşallah kızlar...benim gibi meraklıysanız zeynepturan güzel anlatıyor tutulmaları
Güzel bir zamanlama aslında güzel tohumlar ekelim zihnimize, uzun dönemli harika hayırlı çiçekler açsın inşallah :KK200:
Topik yazacağıma tropik yazmışım ne güldüm :KK48: ah bu akıllı telefonlar tabletler ...

Back
X