Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba rica ederim :)
" günün birinde tüm negatiflikten arınmış olmak dileğiyle " cümlesi ile başlayalım mi değiştirmeye
Eğer sizde zinciri kırıp yeni temiz enerjiye geçmek istiyorsanız, bence istiyorsunuz ki onun için buraya yazdınız...
Şu an şimdi burada hemen üzerimdeki tüm negatiflikten arınmayı seçiyorum ya da niyet ediyorum.... cümlesi ile değiştirebilirsin..
Kötü hissettiğin anlarda bu olumlamayi çokça söylemen yeterli sonra farkı gör küçük küçük başla derim ben. Gün icinde negatif kelimelerini yakala pozitifle olumluyla değiştir sonra insan beyni otomatiğe bağlıyor zaten zınk diye kendini yakaliyorsun o negatif yorumu fark edip 3 kere iptal ediyorum diyorsun sonra değiştiriyorsun :)
Bu olumlamayı bende kullanacağım :KK49:.

:KK200:Merhabalar. Çekim yasasını leyhime kullanamıyorum demiştim,istediğim gibi kullanamıyorum gerçekten. Ama kendimede haksızlık ettiğimi farkettim. Geçenlerde bir miktar para istedim ve istediğim miktarın 4 katı geldi :halay:. Daha önce bir şey almak istedim onun parası gelse dedim ve geldi.Yıllar önce Pozitif düşünceden haberim yokken dikkatimi bir şey çekmişti. param yok dedikçe gerçekten para daha da çok yok oluyordu sanki. Bir şeyden kısınca aniden başka bir yere para harcamak gerekiyordu.Bende param var,param bereketli demeye başlamıştım. şimdide şakayla zenginsin dediklerinde evet zenginim diyorum. Ve ihtiyacım olan para bana geliyor gerçektende:spor:. Bazı şeyler zaman alıyor belki ama sonuçları güzel oluyor. düzenli olumlama yapsam pozitifte ve sakin kalabilsem herşey çok güzel olacak.
Birde bana bir süre önce bir kötülük yapıldı eğer ki çözemeseydim çok büyük sorun yaşayacaktım. sorunumu çözebileceğini düşündüğüm kişilerden başkasına söylemedim ve sakin kalmaya çalıştım ve hiç tanımadığım görmediğim insanlar bana yardım etti. o insanıda Allaha havale ettim hiç kötü bir şey düşünmeden, hiç yapmaması gereken bir yanlış yaptı sonra.

:KK200:Merhabalar. Çekim yasasını leyhime kullanamıyorum demiştim,istediğim gibi kullanamıyorum gerçekten. Ama kendimede haksızlık ettiğimi farkettim. Geçenlerde bir miktar para istedim ve istediğim miktarın 4 katı geldi :halay:. Daha önce bir şey almak istedim onun parası gelse dedim ve geldi.Yıllar önce Pozitif düşünceden haberim yokken dikkatimi bir şey çekmişti. param yok dedikçe gerçekten para daha da çok yok oluyordu sanki. Bir şeyden kısınca aniden başka bir yere para harcamak gerekiyordu.Bende param var,param bereketli demeye başlamıştım. şimdide şakayla zenginsin dediklerinde evet zenginim diyorum. Ve ihtiyacım olan para bana geliyor gerçektende:spor:. Bazı şeyler zaman alıyor belki ama sonuçları güzel oluyor. düzenli olumlama yapsam pozitifte ve sakin kalabilsem herşey çok güzel olacak.
Birde bana bir süre önce bir kötülük yapıldı eğer ki çözemeseydim çok büyük sorun yaşayacaktım. sorunumu çözebileceğini düşündüğüm kişilerden başkasına söylemedim ve sakin kalmaya çalıştım ve hiç tanımadığım görmediğim insanlar bana yardım etti. o insanıda Allaha havale ettim hiç kötü bir şey düşünmeden, hiç yapmaması gereken bir yanlış yaptı sonra.
Ilk paragraf icin masallah diyorum:) Allah 10 katini versin insallah. Ben de ne zaman hesap kitap yapsam, bir yerlerden kissam baska bir yerden misliyle gidiyordu. Aklima geldikce ben de param var diyorum artik:)))

Cok guzel bir yere deginmissin. Isi cozebilecek kisilere soylesim ve sakin kaldim. Iste ben herkese soyluyorum:))) sakin kalmaya basladim son zamanlarda.

Eki Görüntüle 2183514
Yeni gelen arkadaşlara ve bizlerede hatırlatma olsun. Enerjiye çapa atmak kalıbının açıklaması canlar ....

Olumlu ya da olumsuz her yargımızla kendimize enerji alanı açıyoruz ve bu bende var diyoruz.Diyorum ya hep imrendiğimizi ya iğrendiğimizi çekiyoruz :rolleyes:

Bilincaltimda farkindalik , dikkati oraya yoneltme icin dun paylastigin videodaki teknikleri not almistim.

dun kendime bir amac listesi yaptim. suan en cok ihtiyacim olan "korkmamak". videoda belirlediginiz amac uzerine 3 gun boyunca yazin diyordu.

dun epey yazdim. dun esim eve gelmedi isyerinde kaldi. gecen hafta eve gelmediginde epey zor bir gece gecirmistim.

bu gece ise rahat gecti. evdeki çıt pıt seslerden ürkmedim. kafayi koyunca uyumuşum.

bugun bindiğim dolmus otobanda aslinda hiz siniri icinde ama bana gore hızlı kullanip sıkça sollamalar yapti. bense sofor yaninda idim. normalde gogus arama bicak saplanmasi ve derin bir korku hissi olurdu. icimden "ucuyoruz heyyyy" dedim ve kendimi koltuga biraktim. hastaneden geliyordum ac ve uykusuzdum. onun da etkisi olmus olabilir ama neticesinde "korkmadim"

eve gelince bedenimle ilgili bir degisiklik biran tansiyonumun düşüp sendelememe neden oldu. derken o his geldi. toparladim. mantiga sarıldım. kanser olma ihtimalin dusuk bu hormonlarin etkisi diyerek sakinlestirdim kendimi.

suan dinleniyorum. eski ben olsa idim epey eziyet ederdim kendime.

aldigim enerji seanslari, duzenli yapamasam da yaptigim olumlamalar işe yariyor.

Allaha sığınıyorum artık. bunun verdiği teminat hissi bambaşka. ne şükür cok şükür

guzel enerjilerle...

not: lavanta keseleri yaptim, hem güve,bocek vs gelmemesi için hem negatiflerin evden uzaklasmasi icin. ve kaya tuzu koydum kaselere, 1 hafta önceki yaptigim kaseyi görmeliydiniz, buzdan heykele dönmüştü! bugun yenisini yaptim yerlestirdim olumlamalar ile... gitsin negatifler, gelsin tebessümler.

Sadece düşüncelerimiz değiştirerek o hayatımızda o kadar çok şeyi değiştiriyoruz ki...kendi kendimizin hayat standartlarını yükseltiyor ya da düşürüyoruz.Bir zaman gelecek mesela evde tek başına kalmak özellikle meditasyon yapıyorsanız büyük bir keyif haline gelecek : )

Bolluk düşünürsek bolluk,kıtlığı düşünürsek kıtlık geliyor.Ben de ne zaman bir şeyden kıssam başka yerden fazlasıyla çıkıyor. Açıkcası artık iki şey arasında kalırsam para konusunda kalırsam pahalı olanı alıyorum, eğer para konusuna takılıyorsam aradaki fark mutlaka başka yerden çıkıyor :D

Ama hala konuşurken eksikliklerim var fark ediyorum ooo zenginsin deseler hala yok yaa ne zengini diyebiliyorum çok samimi değilsek : ))))

Hoş geldin canım benim. kendi adıma söyleyeyim seni özlemişim. Yazdıklarını okurken gülümsüyorum ve mutlu oluyorum. İçindeki enerjiyi, heyecanı hissediyorum. Sen hep yaz :KK200:.Evlilikle ilgili bilinçaltı kalıbım var mı bilemiyorum, varsa bunu nasıl düzeltebiliriz. Geçmişteki (çok uzun süre önceki) bir düşüncemizi iptal edip,yerine olumlusunu koyabilir miyiz. Bunu imajinasyonlarla mı yapabiliriz. Ben daha liseye giderken anneme hiç evlenmeyecem dediğimi hatırlyorum yalnız.
Çok haklısın biz kendi değerimizi bilmeyince kendi ailen bile senin değerini bilmiyor.Verdiğin cevap için teşekkür ederim:spor:.

Çoook teşekkür ederim.Ne mutlu bana :KK36::KK200:

Selam kizlarcim yaklasik 2 aydir icimden gecen bir dilegim,niyetim var; yani ilham gibi alanima girdi. Ardindan da arkasi arkasi degisik olaylar,vakalar gerceklesti ve bugun hic demeyecek biri neden böyle yapmiyorsun ki dedi dileğim icin veeee ben hala onca güzel mucizelerime rağmen hala çocuk gibi şaşırıp sevinebiliyorum.En güzel kismida bu sanirim:halay:

Taze taze anlatmak istedim :KK5:

Selam kizlarcim yaklasik 2 aydir icimden gecen bir dilegim,niyetim var; yani ilham gibi alanima girdi. Ardindan da arkasi arkasi degisik olaylar,vakalar gerceklesti ve bugun hic demeyecek biri neden böyle yapmiyorsun ki dedi dileğim icin veeee ben hala onca güzel mucizelerime rağmen hala çocuk gibi şaşırıp sevinebiliyorum.En güzel kismida bu sanirim:halay:

Taze taze anlatmak istedim :KK5:
Yaz basinda bahsettigin isle ilgili bir istegin vardi sanki. O mudur acaba?

Ilk paragraf icin masallah diyorum:) Allah 10 katini versin insallah. Ben de ne zaman hesap kitap yapsam, bir yerlerden kissam baska bir yerden misliyle gidiyordu. Aklima geldikce ben de param var diyorum artik:)))

Cok guzel bir yere deginmissin. Isi cozebilecek kisilere soylesim ve sakin kaldim. Iste ben herkese soyluyorum:))) sakin kalmaya basladim son zamanlarda.
Teşekkür ederim. Amin Allah herkese versin.bahsettiğim miktarlar çok olmasada ihtiyacımı karşılıyor:)))
Önce panikledim sonra baktımki ortalığa dökülünce işler karışacak sakin olmaya karar verdim. bende hemen sinirleniyorum keşke hep sakin kalabilsem. Aslında ben sakin biriydim yaşarken böyle oldum :))))

Bolluk düşünürsek bolluk,kıtlığı düşünürsek kıtlık geliyor.Ben de ne zaman bir şeyden kıssam başka yerden fazlasıyla çıkıyor. Açıkcası artık iki şey arasında kalırsam para konusunda kalırsam pahalı olanı alıyorum, eğer para konusuna takılıyorsam aradaki fark mutlaka başka yerden çıkıyor :KK70:

Ama hala konuşurken eksikliklerim var fark ediyorum ooo zenginsin deseler hala yok yaa ne zengini diyebiliyorum çok samimi değilsek : ))))
Bazen bende unutup diyorum, yada karşımdakinde olumsuz bir şey farkedersem gönlüm zengin diye çeviriyorum :halay:

Yaz basinda bahsettigin isle ilgili bir istegin vardi sanki. O mudur acaba?

Yok canim o degil.O bahsettigim iş,öyle dallandi budaklandı ki nerelere geldi hala inanamiyorum.Cok cok alakasiz şekilde; projeyle oyle seyler gerceklesiyor ki su an hic alakasi olmayan durumlara gonderdigim pozitif enerjim,sevgim bu projeyle birlesiyor. O zaman ayağima geldi dedigim projenin iceriginde neler varmis neler baska niyetlerime giren.Kendimi hep imajinasyon yaptigim agac gibi hissettim resmen, koklerimle evrenin her yerine baglanabiliyorum.Dallarimla,yapraklarimla da bir cok canliya besin oluyorum,kaynak oluyorum :KK200:

Birisine onermistim burda sen imajinasyonlarla bile hayvanlara yardim ettigini düşünmen bile bircok bilinci birlestirecek hatta seni de bu işe dahil edecek demiştim;işte ben yaptım ve oldu çok şükür bîn şükür Eş Şekur Ya Latif...

Yok canim o degil.O bahsettigim iş,öyle dallandi budaklandı ki nerelere geldi hala inanamiyorum.Cok cok alakasiz şekilde; projeyle oyle seyler gerceklesiyor ki su an hic alakasi olmayan durumlara gonderdigim pozitif enerjim,sevgim bu projeyle birlesiyor. O zaman ayağima geldi dedigim projenin iceriginde neler varmis neler baska niyetlerime giren.Kendimi hep imajinasyon yaptigim agac gibi hissettim resmen, koklerimle evrenin her yerine baglanabiliyorum.Dallarimla,yapraklarimla da bir cok canliya besin oluyorum,kaynak oluyorum :KK200:

Birisine onermistim burda sen imajinasyonlarla bile hayvanlara yardim ettigini düşünmen bile bircok bilinci birlestirecek hatta seni de bu işe dahil edecek demiştim;işte ben yaptım ve oldu çok şükür bîn şükür Eş Şekur Ya Latif...
Masallah diyelim o zaman:nazar: hayvanlar benim de hassas noktam:KK200:

Herkese gunaydiiiin. Instagram da takip ettigim bir sayfa bana gore coook guzel bir paylasim yapmis. Genelde hepimizin keske yapmasam dedigi bir konuya deginmis. Buraya birakiyorum:)) Yenilere bakis acisi, bize hatirlatma olsun insallah...
20180902_090802.webp
20180902_090824.webp
20180902_090841.webp

Herkese gunaydiiiin. Instagram da takip ettigim bir sayfa bana gore coook guzel bir paylasim yapmis. Genelde hepimizin keske yapmasam dedigi bir konuya deginmis. Buraya birakiyorum:)) Yenilere bakis acisi, bize hatirlatma olsun insallah...Eki Görüntüle 2184840 Eki Görüntüle 2184841 Eki Görüntüle 2184843

Ben de takip etmeye basladim canim harika paylasimlari var;cook sagol.Bu zamanda yaşadigim icin o kadar mutlu ve şükür doluyum ki; aradigim ihtiyacim olan her sey benimle.Her sey enerji ve enerjime enerji katan,bana ilham olan yazilar kaynaklar elimde ,her an benimle bir tıkla bana destek oluyorlar.Enerjimi,titresimi yükseltince tüm arzularimla da hizalanmis oluyorum yani isteklerimle,ihtiyaclarimla ayni alanda oluyorum yaniii çooooktan gerceklestiler bile;bana şimdiden şükürlerimi hissetmek kaliyor :KK49::KK200:

Yaşam, bağımlı olarak harcanmayacak kadar değerli, kaybetmeyecek kadar bolluk ve imkanlar içindedir!
Artık değişme zamanıdır!
Sahip olduğunuz bu çatışmacı dünya vizyonunuzu terk etme zamanıdır.Sizin için yaşamayan her şeyin yok olma zamanıdır.Kölelikten çıkışın ve özgürlüğe yeniden kavuşmanın, kaybettiğiniz bütünlüğünüze tekrar yol alma zamanıdır.

Stefano D'ANNA

Dışarıdaki tüm çatışmaların ana kaynağı bizim içsel çatışmalarımızdır. İçimizde sürekli dırdır eden,bizi eleştiren o iç sesin görüntülü yansımasıdır dış dünya. Onaylar niteliğindedir,duyduklarımız gördüklerimiz. İç sesin ayarlarıyla oynadığımızda dışardaki sesle görüntüyle de oynamaya başlayacağız. İçinizdeki sesin,düşünsenize, artık sizi eleştirmeyi bıraktığını hatta övdüğünü içtenlikle sıcacık bir şekilde, içeride ne kadar uyumlu huzurlu bir ortam olurdu.Yansıması olarak da sizi destekleyen aile,arkadaşlar,... olarak geri dönecek ya da size kötü şeyler söyleyen davranan insanlar gidecek yerine sizi huzurlu mutlu ettirecek insanlar,olaylar çıkacak. Bizzat denedim,uyguladım ve yaşadım; çalışıyor:KK200: Eylül ayı başlangıçlar ayıdır, artık cansız, yıpranmış,çürümüş yapraklar nasıl birbir düşüyorsa bizlerden de bolluğumuzu bereketimizi,neşemizi,coşkumuzu engelleyen,bloke eden, sevgisizliklere neden olan tüm negatiflikler,uyumsuzluklar ayrılsın bizden bir bir.

Back
X