Merhabalar. Çekim yasasını leyhime kullanamıyorum demiştim,istediğim gibi kullanamıyorum gerçekten. Ama kendimede haksızlık ettiğimi farkettim. Geçenlerde bir miktar para istedim ve istediğim miktarın 4 katı geldi

. Daha önce bir şey almak istedim onun parası gelse dedim ve geldi.Yıllar önce Pozitif düşünceden haberim yokken dikkatimi bir şey çekmişti. param yok dedikçe gerçekten para daha da çok yok oluyordu sanki. Bir şeyden kısınca aniden başka bir yere para harcamak gerekiyordu.Bende param var,param bereketli demeye başlamıştım. şimdide şakayla zenginsin dediklerinde evet zenginim diyorum. Ve ihtiyacım olan para bana geliyor gerçektende

. Bazı şeyler zaman alıyor belki ama sonuçları güzel oluyor. düzenli olumlama yapsam pozitifte ve sakin kalabilsem herşey çok güzel olacak.
Birde bana bir süre önce bir kötülük yapıldı eğer ki çözemeseydim çok büyük sorun yaşayacaktım. sorunumu çözebileceğini düşündüğüm kişilerden başkasına söylemedim ve sakin kalmaya çalıştım ve hiç tanımadığım görmediğim insanlar bana yardım etti. o insanıda Allaha havale ettim hiç kötü bir şey düşünmeden, hiç yapmaması gereken bir yanlış yaptı sonra.