- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir mucize ihtiyacınız yok. Bir mucize olduğunuzu hatırlamanız a ihtiyacınız var.
Azimli ve kararli kiz instagram sayfasinda gordum. Ne guzel bir cumler:)
Hepinize gunaydin:)
Kazandıktan sonraki mutluluğunu düşünmelisin. Imajinasyon olarak da kazandığını öğrendiğin anda nerede olduğunu düşünebilirsin nasıl tepkiler verdiğini düşünebilirsi Yanında kimler olduğunu düşünebilirsin. Mesela ilk kime arayıp haber veriyorsun...Sınavım var stresten kazanamıcam diye dolaşıyorum ama bi yandan da hayır öyle deme motiveni düşürme diye de vicdan azabı çekiyorum![]()
Sınavım var stresten kazanamıcam diye dolaşıyorum ama bi yandan da hayır öyle deme motiveni düşürme diye de vicdan azabı çekiyorum![]()
Ne guzel olmus:)eski liseden kalma lys ygs kitaplarımı buldun hiç kullanılmamış sıfır kpss alan için çok işime yarıcak buda ufak mucize olsun
Biz mutluluğu , keyfi seçelim
Eki Görüntüle 2115915
* * * * * * *
İnanç sisteminiz nasıl işliyor? Genelde zihninizde misiniz yoksa kalbinizde mi? Kendinizi sıklıkla "hayatım iyi gitmiyor, mutlu değilim, keyfim yerinde değil, sıkılıyorum, kazancım iyi değil" gibi cümleler kurarken yakalıyorsanız bu sizin sıklıkla tuzaklara düştüğünüzü göstermektedir.. Bunu değiştirmek için daha sık olumlamalar yapmanız gerekir.. Bu konuda ustalaşmaya çalışın..Aklınızdan geçenleri not etmede ustalaşma... Menfi cümleyi farkedin ve hemen yerine müspet cümleyi yerleştirin ve birkaç kez tekrar edin.. Mühim olan bilinçaltınızı değiştirmeye başlamaktır.. Şunu söylemeliyim ki kendinize emek vermeden ilerlemeniz söz konusu değil.. Çok çalışmak lazım... Kendi üstümüzde çok durmamız gerekir.. Kendimize fazlaca zaman ayırmamız gerekir... Pasımızı kirimizi akıtmamız gerekir..Kalbe ulaşmak kolay olmuyor...Ama tabii ki istersek ve niyet edersek yapamıyacağımız şey yok...inşallah dünyadaki her bir birey olumlu düşüncelere sahip olur ve olumlu davranışlar sergiler...
- Suzet Elkabes -
Cok iyi geldi. Bugun fark ettim eski kisitlamalarimi yine dusunmeye baslamistim. Bundan sonra olumlamalara daha agirlik verecegimbuttrfly Evet canım canlanalım biraz
mevsim dönüyor ondan genel bir enerji düşmesi var herkesde, vücudumuz bizi kışa hazırlıyor diye düşünelim kızlar geçmiş sayfalardan rast gele bir sayfa seçtim tam da bu döneme denk gelen bir yazı kendi paylaşımım olduğu için değil bak valla
bu arada geçmiş paylaşımlara bakmak iyi geliyor hazine dolu hazine bu topik .... Bu arada ha gayret 1000 sayfaya az kaldııııııı
O zaman Biz mutluluğu keyfi seçelimkızlaaarrr
Harika bir paylasim. Aklima ne geldi. Daha gecen bahar oldu. Birinden hoslaniyordum(eskiler hatirlar) o da benimle hic ilgilenmiyordu. Ben de cok uzuluyordum. Normal bir mesajlasma olmustu aramizda. Ben de dalga gecmeye basladim kesin bana aşık diyeSelamlar topikcanlarHadi topiğimizi biraz canlandıralım
"Her şey üstüne gelip, seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde, sakın vazgeçme! İşte orası kaderinin değişeceği noktadır!"
Bazen çok sıkılırız bulunduğumuz yerden,insanlardan,olaylardan...İşte o zaman çok çok çok daha isteriz karşıt durumu.Mesela en çok açken hayal edebiliriz o harika yemekleri,tatlıları değil mi? Hemen aklınıza getirin ramazan ayı olduğunda ev ahalisi hep beraber akşam için planlar yapar; hayaller kurulur şu olsa bu olsa diyeAma bu durum zevkli bir durumdur, nasıl olsa akşam yemek yenilecek. İşte hayatımızın dönüm noktalarında yapacağımız olumlu çekimler evrene giden en doğru sinyallerdir. Kuantum sıçramalarıdır bunlar, önce içeride gerçekleşir sonra da realitemizde. Canınızı sıkan bir durum varsa bilin ki elinizde yüklenmeyi bekleyen boş bir enerji topu var; içini güzelliklerle kolaylıklarla keyifle doldurun.En çok ihtiyacımız olduğunda,yokluğunu çektiğimizde daha çok detaylandırabiliriz imajinasyonlarımızı
![]()
İyi geceler emin olun sizin için sizden daha değerli bir insan olamaz bunu değiştirelim “siz çok değerlisiniz”... Bolca hafif duyacak şekilde gün içinde bunu söyleyin BEN ÇOK DEĞERLİYİMMerhabalar
Bugün artık ağlamaktan gözlerim şişti.Sevgilim bana hiç değer vermiyormuş gibi geliyor benim onu sevdiğim kadar beni sevmiyor gibi. Kendimi çok değersiz hissediyorum olumlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor. O da beni çok sevsin istiyorum ilişkimiz zaten uzun mesafe ilişkisi olduğu için biraz zor.. Napacağımı hiç bilmiyorum.. Üzüntülü olduğum anlarda hep bu topiği açıyorum bana umut veriyor. Sizce napmalıyım
Cevabınız için teşekkürler öncelikleİyi geceler emin olun sizin için sizden daha değerli bir insan olamaz bunu değiştirelim “siz çok değerlisiniz”... Bolca hafif duyacak şekilde gün içinde bunu söyleyin BEN ÇOK DEĞERLİYİM
Uzun mesafe ilişkisi deyince sizi çok iyi anlıyorum. Eşimle 5 yıl uzak mesafe sevgiliydik, son bir yılı nişanlı geçirdik... Ikı ayda bir bazen ay da bir gelebiliyordu. İşte aynı memleket insanı olunca Bayram ve senelik izinlerinde uzun görüşebiliyorduk ordan hafif bir içim cız ederek eskileri hatırladım mesajınızla inişli çıkışlı bir yol ama güzel anılar :)
Neden çok üzüldüğünüzü bilmiyorum ama aşılamayacak birşey yoktur eminim... Sadece erkeklerin beyni bizim gibi çalışmıyor.Biz kadınlar daha duygusal ve detaycıyız. Onlar sonuç odaklı, biz yola sürece bakıyoruz ama İnce detaylarıyla ve renkli duygularımızla(Emoji için;tabi şiddete karşıyız ilişkideki iki taraf içinde) Belki ikinizde çok farkli bir açıdan bakıyorsunuzdur üzüldüğünüz olaya. Kendinizi olayın dışına alın yabancı biri gibi tarafsız (cinsiyet erkek kadın aklı katmadan hakem gibi) bakmaya çalışın. Bide taze ve sıcakken duygularımız da çok canlı ve yüksek oluyor zamana bırakın herşey sakinleşir durulur. Keşke bundan yıllar önce bende kendimi çok üzmeseymişim diyorum başka Kişiler durumlar yüzünden çıkan tartışma ve olaylar için, büyüklerimiz çok haklıymış... Yazın buraya mutlaka biri cevaplar. Kimse yazmazsa rast gele geçmiş syfları açıp moral doldurun ben hep öyle yaptım arada yapıyorum yine
![]()