- 27 Kasım 2016
- 2.324
- 6.854
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok tatlısın canım :)) güldürdün beniMasallah masallah diyorum
Bugun ben de salona yazildim. Kadin sag olsun sadece baseniniz var dedi
Bir de ne kadar gelebilirsiniz dedi tabi hemen her gun demek geldi icimden ama aklimaSahra- in paylaatigi zincir videosu geldi 3 dedim. Hoca en az 5 olmali ben buraya 4 yaziyorum siz yine de 5 gelin dedi
Ilk gun basladik. Darisi diger guzel, zevkli, saglikli, spor dolu gunlerimize![]()
Vaaay, topik mudavimleri bayagi sporcuymus da haberimiz yokmus. Masallah hepinize.
Ben simdi pazara cikacagim. Yuruyus olsun.
Amin canım inşallah...Kizlar bugun yillik saglik kontrolune gittim. Ne kadar bir sey cikmayacak desem de icimde bir acaba vardiçok sukur bir sey cikmadi. Darisi saglik haberi bekleyen herkesin basina. Cooook iyi haberler alin insallah
![]()
Olduguna dair.Merhaba
Bişeyin olmasını istiyorsak
Olucağına dair cümleler mi tekrar etmeliyiz
Yoksa vazgeçtiğimize dair mi
SağolOlduguna dair.
Saglikliyim, mutluyum, istedigim Evi aldim, sinavi kazandim, hayatimin askiyla evlendim:))))cok sukur gibi...
canıımmm... harikayız yine :) ama bu ara ben enerjisiz berbat haldeyim, retrodan dolayı mıdır acaba?Dün kitap okurken diyordu ki bir kısımda "Genellikle de,bir kimse yada bir kişiye yönelik takdir hisleri beslerken tüylerinizin ürperdiğini hissedersiniz. Bu tür duygular Kaynak ile hizalanmış olduğunuzu teyit eder"
Pofuyla, tüyleriniz ürpermesi zaten onun zaten size ait olduğunu gösterir diyorduk,işarettir filan.Şimdi de hissetmis gibi yazdın![]()
Aaaa merhaba ben tünaydın diyeyim ancak gelebildim topige bir iki gün once bende pofu görmüs mudur acaba topik kaçıncı sayfalara ulaştı maşallah diye aklındam geçirdim msjiniza görünce sevindim :))
Dolu dolu gunaydin demek bile insanlari cok mutlu ediyor:)Keyifli pazarlar kızlar birbirimizi böyle etkiliyoruz işte mutluluğumuz bulaşıcı
Eki Görüntüle 2195759
Iyi haftalaaaarrrr:)))Musmutlu haftalarimiz olsun.