- 25 Ekim 2017
- 413
- 955
- 53
Yapmadığım yapmadığım hatta kendi yapamadıkları için beni suçlar,maddi manevi hep beklenti içindedir ama kendi vermek yada bir şey yapmak istemez.
tavsiye ettiğiniz sayfa gerçekten çok güzel. çok teşekkür ederim. bende bugun başladım. 7 gün devam edeceğim. her şeye sonsuz şükürler olsunAaaaa kizlar bana bildirimler gelmiyormus. Sizlere baslayacak bir esma calismasini haber vereyim diye geldim bir baktim burasi akmis:)))) sonra okuyayim.
Instagramda takip ettigim bilincaltimucize7 sayfasi 7 gunluk esma okumasi yapiyor. Bugun arinma ve niyetlenmeyle basliyor. Yarindan itibaren her gun bir esma verilecek o okunacak. Katilmak isteyen olursa.
Hadi iyi geceler, tatli ruyalar...:)
Gözünüz aydın canım diyim sizin için giden arkadaş için de Allah selamet versin inşallah onun için daha iyi olur diyelim keşke böyle olmasaydı ama ne yapalım insanlar değişik :)Çok sevgili arkadaşlarım benim için büyük insanlık için küçük olan bir olayı haber vermek istiyorum
Özellikle iş yerinden sorun olan arkadaşlar iş arkadaşıyla anlaşamayanlar sizlere de umut olsun.
Işyerimizde hepimizi şikayet eden hakkında soruşturma açılan bir iş arkadaşımız vardı. Aslında arkadaş demek istemiyorum bir çalışanımız vardı. Geçen sene o kadar çok canımı sıkmıştı ki burada da çok yazdım onu. Hatta bir önceki yaz Onun için dua falan ettim. yani mutlu olsun, huzurlu olsun bıraksın uğraşmayı milletle. Ama yok. Yani insanın içi kötü olduğu zaman ne yaparsan yap düzelmiyor. O kadar çok canımı sıkmıştı ki geçen sene. Keşke gitse dedim. O kadar içten söylemişim ki (Aynı zamanda buraya da yazmıştım) pazartesi gittiğimde 1 haftalık seminere gittiğini öğrendim
Oh be dedim bir hafta rahat edeceğiz. Keşke Temelli gitse dedim ve bir anda olaylar tersine döndü. 2-3 ay sonra idareci ile anlaşamamaya başladı . İdareci bunu bu idareciyi, idarecinin yanında bizleri yani hepimizi şikayet etti. Soruşturma açıldı hakkımızda. Geçen sene 4 ay boyunca Teftiş gördük bunun yüzünden. Sonuç Geçen hafta cuma günü haberini aldık başka bir yere gönderildi diye. Yine Emin olmadan buraya Yazmayayım dedim. Ama bugün kendisine de tebliğ edilmiş karar. Çok mutlu oldum.
Insanların kötülüğünü gerçekten istemem öyle biri değilim ama bu hakettiğini yaşıyor. Tabii Asil karar çıktığında itiraz etme hakkı var. Isterse etsin itiraz. Uzak olsun Bir daha dönmesin bizim iş yerine yeternazarda değmesin bu güzel duruma
Darısı isteyen Herkesin başına
Gözünüz aydın canım diyim sizin için giden arkadaş için de Allah selamet versin inşallah onun için daha iyi olur diyelim keşke böyle olmasaydı ama ne yapalım insanlar değişik :)
günaydınla hepimize :)HayallerimGercekOldu senin adına çok sevindim ,evet bu kişi ile ilgili sorunlarını okumuştum demek ki en güzel ve en hayırlı olan buymuş , o zaman senin için en güzelleri gelsin hayatına
vuhu gelişimin mükemmel! bana da öğreeeet :)Amiiin. Tesekkur ederim:)
Bana uzak olsun da...
Kizlar simdi size ufak mucizelerimden bahsedecegim
Pazartesi gunu ek isimi yapacaktim ama iptal oldubasta emojideki gibi uzuldum cunku persembe psikolog randevum vardi. Ordan alip oraya verecektim. Hatta eksik kaliyordu seans ucreti. Nerden tamamlasam diye dusunuyordum. Amaaaa bu dusuncem cabucak kendini vardir bunda da bir hayir. Eminim iyi bir sey olacak dusuncesine birakti. Cunku artik dusuncelerime hakim olabiliyorum
Peki Bugun ne oldu? Psikologum aradi. Randevu konusu da bir yanlis anlasilma olmus. Randevu haftaya persembe gunune ertelendi
Tahminimce okuyanların çoğu başka bir yerden para geldiğini düşünmüştürama bence bu da benim için çok iyi oldu Sonuçta hayatımda bir denge var Allah beni asla zor durumda bırakmıyor
Sizin de basiniza gelen ufak guzellikler var mi bu gunlerde?
Ne güzel cnm haftaya da inşallah bir yerden seansın için para gelsin inşallahAmiiin. Tesekkur ederim:)
Bana uzak olsun da...
Kizlar simdi size ufak mucizelerimden bahsedecegim
Pazartesi gunu ek isimi yapacaktim ama iptal oldubasta emojideki gibi uzuldum cunku persembe psikolog randevum vardi. Ordan alip oraya verecektim. Hatta eksik kaliyordu seans ucreti. Nerden tamamlasam diye dusunuyordum. Amaaaa bu dusuncem cabucak kendini vardir bunda da bir hayir. Eminim iyi bir sey olacak dusuncesine birakti. Cunku artik dusuncelerime hakim olabiliyorum
Peki Bugun ne oldu? Psikologum aradi. Randevu konusu da bir yanlis anlasilma olmus. Randevu haftaya persembe gunune ertelendi
Tahminimce okuyanların çoğu başka bir yerden para geldiğini düşünmüştürama bence bu da benim için çok iyi oldu Sonuçta hayatımda bir denge var Allah beni asla zor durumda bırakmıyor
Sizin de basiniza gelen ufak guzellikler var mi bu gunlerde?
Çok geçmiş olsun en hızlı şekilde toparlanır düze çıkarsınız inşallahben uzun bi dönem olumlamalar,esmalar,niyetlerimle devam ettim. sonra çok büyük bir depresyon geçirdim biraz ağır şeyler yaşadım, şu an yeni yeni toparlamaya çalşyorum. her gün olumlamlaarımı yapmaya çalışsam da beyin inanmadan ve mutsuz senaryolar çizerken çok zor oluyo. ama zorluyorum kendmi ve umarım evren beni de ödüllendirir bi şekilde çabalarımı
Çok geçmiş olsun en hızlı şekilde toparlanır düze çıkarsınız inşallahhayatdevamedecek arkadaşıma katılıyorum çok güzel açıklamış adım adım ilerleyebilirsiniz ben psikolojik olarak zor zamanlarimda zihnim neyi yapma derse tam tersini yapıp onu zorluyorum daha iyi oluyor. Örneğin yürüyüş yapma boşver zaten halin yok hava soğuk diyor zihnim, ihiii deyip yakalayıp zorla yürüyorum, o da ben yürürken susmak zorunda kalıyor. Yoksa bidi bidi yapıp beni daha çok aşağı çekecek . Çıkamadım dışarı temizlik yaparım evde spor yaparım yemek pasta hobi vs neye direnç gösterirse onunla kırmaya calisiyorum iyi geliyor tavsiye ederim sonra aferin kızım sana deyip kendime mini bir ödül ismarliyorum çay kahve çikolata ne canim isterse o an :))
Sanki ben sizin topigin başlarında paylasimlarinizi okudum burayı takip edip beğeni yapıyordunuz değil mi?
Buraya takılmaya devam edin aslinda tek bizim topik değil kk da kişisel gelişim böl . de cok güzel topikler var.
Rica ederim beğenmene sevindim cnm Verimli Rutin ve Minimal Yaşam güzel faydalı topikler tavsiye ederimGüzel mesajların için teşekkür ederim:)
Başka bir arkadaşa tavsiye vermişsin ama ben kendi üstüme Alınıyorum direkt:))) diğer kişisel gelişim sayfaların hiç bilmiyorum Senin takip ettiğin var mı? Ben sadece buraya giriyorum okuyorum ve çıkıyorum:)
evete vet geçmişte çok faydasını görmüştüm ama bazen çok zorluyor işte. deneyeceğim tekrar :) hayat böyle zaten hep silbaştan başla.. ayağa kalk :) çok teşekkürlerÇok geçmiş olsun en hızlı şekilde toparlanır düze çıkarsınız inşallahhayatdevamedecek arkadaşıma katılıyorum çok güzel açıklamış adım adım ilerleyebilirsiniz ben psikolojik olarak zor zamanlarimda zihnim neyi yapma derse tam tersini yapıp onu zorluyorum daha iyi oluyor. Örneğin yürüyüş yapma boşver zaten halin yok hava soğuk diyor zihnim, ihiii deyip yakalayıp zorla yürüyorum, o da ben yürürken susmak zorunda kalıyor. Yoksa bidi bidi yapıp beni daha çok aşağı çekecek . Çıkamadım dışarı temizlik yaparım evde spor yaparım yemek pasta hobi vs neye direnç gösterirse onunla kırmaya calisiyorum iyi geliyor tavsiye ederim sonra aferin kızım sana deyip kendime mini bir ödül ismarliyorum çay kahve çikolata ne canim isterse o an :))
Sanki ben sizin topigin başlarında paylasimlarinizi okudum burayı takip edip beğeni yapıyordunuz değil mi?
Buraya takılmaya devam edin aslinda tek bizim topik değil kk da kişisel gelişim böl . de cok güzel topikler var.
Rica ederim dilerim herşey çok güzel olsun sizin :)evete vet geçmişte çok faydasını görmüştüm ama bazen çok zorluyor işte. deneyeceğim tekrar :) hayat böyle zaten hep silbaştan başla.. ayağa kalk :) çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?