Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bu topik sayesinde olumlamaya merhaba dedim. Olumlama oyle guzel ve ben su an oyle huzurluyum ki... :)

Olumlama yapmam canım ama pozitif düşünce ve çekim yasasına çok inanırım. Bu topik de bence çok güzel.

Mutlu huzurlu akşamlar kızlar ve Hayırlı Kandiller Dilerim :KK200:
Ve Kadınlar Günümüzde Kutlu Olsun şimdiden. Topikteki daimi arkadaşlar ve belki hayatı için ne yapabilirim diye bir çare ararken ilk kez yolu buraya düşen Kadınlar Çok değerlisiniz. Çok değerliyiz en en en çok kendi kalbinizi sevin ...

Yarın şehir dışına ailelerimizin yanına gidiyoruz bir hafta kadar, uzun bir süredir gidememiştik. Gurbette yaşamak hem güzel hem zor özlemden dolayı yaşayanlar bilir :)
Sayfada birşeyler paylaşamasam da merhaba demeye çalışırım. Boş bırakmayalım topiği kimin hayatına dokunup güzelleştirdiğinizi tahmin edemezsiniz :KK36:

Çok sevdiğim kelimelerinin vurgusunu desteğini çok güçlü hissettiğim (bana göre) bir olumlama paylaşıyorum. Sanki hayat hadi arkandayım seni destekliyorum (birinin sırtınızdan destekleyip ileri öteleme hissi gibi, güç ve korunma hissiyatı) bir duygu kaplıyor içimi. Kitabı da öneririm.. Sevgiler ❤

⭐⭐⭐

“Hiç bir şey bana karşı değil. Tüm hayat hizmetimde.
Her problemin bir çözümü var ve bu çözüm her zaman içimde yatmakta.
Karşılaştığım güçlük ne olursa olsun onun içindeki nimeti bulur, daha iyi daha güçlü bir insan olurum.
İçimdeki zekayı çağırarak daha üretken bir hayat hazırlıyorum.”

%100 Düşünce Gücü, Jack Ensign Addington

buttrfly buttrfly buttrflyyyy noldu biliyormusun sana özelden yazdığımm bir konu ile alakalı dilekçemle ilgili bahanelerinden birii etkisiz kalıyor. Çünkü konu ile ilgili yasa depişikliğii gündemdeee... seviyorum adı her ne yasasıysaaa. Kalp çekim evren, dua, ALLAH....

Kendim yaşamış gibi sevindim canım benim.Çoook öncelerden demiştim siz yeterki inanın ne kararlar, ne yasalar, ne kararnameler çıkar da işiniz yolunuz en güzel şekilde açılır.Ki ben biraz önce sana yazdığım özel mesajda da dedim" lütfen devam et, ben senden ilerisi için harika enerjiler alıyorum şimdiden"; oldu bile olmuş bile:KK200:

evet kim benim gurum olmak ister kim benim ufkumu açmak ,ster 32 yaşımda anksiyeteli negatif düşünce çukurunda boğulmuş her gün orası burası ağrıyan (bence hastalık hastası) bir insan evladıyım...bedeni değişimimi tamamlamak üzereyim şimdi de ruhsal değişim arayışındayım...önerilerinize açığım..
tembelim hareketsizim çok titiz bir ev hanımı değilim çalışıyorum..kendimi gömüyorum şu an farkındayım ama dedim ya bedensel değişimim tamamlanmak üzere 37 kilo verdim şimdi de ruhsal ve fiziksel rahatlamanın peşindeyim..

"Aranızda ailesi ya da dostlarından biri hasta olan varsa, onları sürekli hastayken görüp haksızlık etmeyin.Gözünüzde onları iyileşmiş olarak canlandırın. Onlara iyi titreşimler gönderin. Bunun yanı sıra, iyileşmenin onlara bağlı olduğunu da lütfen hatırlayın" Louise L. Hayy

Birisi için dua ederken ölümcül hasta bile olsa ona yapabileciğimiz en güzel faydalı şey mutluyken pozitif enerji göndermek; o kişiyi mutlu, huzurlu hatta coşkulu şekilde imajinasyonlarımızda görmektir. O kişinin bizim üzgün,negatif şekilde duamıza hiç ihtiyaçları yok, hatta bu şekilde negatif enerji bile göndermiş oluyoruz.

evet kim benim gurum olmak ister kim benim ufkumu açmak ,ster 32 yaşımda anksiyeteli negatif düşünce çukurunda boğulmuş her gün orası burası ağrıyan (bence hastalık hastası) bir insan evladıyım...bedeni değişimimi tamamlamak üzereyim şimdi de ruhsal değişim arayışındayım...önerilerinize açığım..
tembelim hareketsizim çok titiz bir ev hanımı değilim çalışıyorum..kendimi gömüyorum şu an farkındayım ama dedim ya bedensel değişimim tamamlanmak üzere 37 kilo verdim şimdi de ruhsal ve fiziksel rahatlamanın peşindeyim..

Hoşgeldiniz...Değişim bir bütün bir denge içindedir; içeriden başlamadan dışarıdan değişim gerçekleşmez zaten. İçinizde zaten bir değişiklik başlamış ki fazlalıklarınızdan maddi(kilo) anlamda kurtulurken manevi ağırlık olarak da kurtulmuşsunuz demektir. Şu anda da pozitif yaşam için kendinizi hazır hissediyorsunuz zaten. Öneri olarak da topiği baştan okumaya başlayabilir, önerilen kitapları okuyabilirsiniz ve tabiki özellikle merak ettiğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.

"Eleştiri ruhu kırarken,övgü tekrar kurar.Kendinizi hakir gördüğünüzde,sizi yaratan Yüce Gücü de küçümsemiş olursunuz.Küçük şeylerle başlayın. Kendinize muhteşem olduğunuzu söyleyin.Eğer bunu bir kez yapar ve durursaniz,işe yaramaz.Devam edin.Her seferinde bir dakika bile alsa,yapin."Louise L.Hayy
parkbyull parkbyull bak burdan başlayabilirsin, kendimi gömdüm demiştim ya artik sıra kendini yükseltmede yüceltmede

Hoşgeldiniz...Değişim bir bütün bir denge içindedir; içeriden başlamadan dışarıdan değişim gerçekleşmez zaten. İçinizde zaten bir değişiklik başlamış ki fazlalıklarınızdan maddi(kilo) anlamda kurtulurken manevi ağırlık olarak da kurtulmuşsunuz demektir. Şu anda da pozitif yaşam için kendinizi hazır hissediyorsunuz zaten. Öneri olarak da topiği baştan okumaya başlayabilir, önerilen kitapları okuyabilirsiniz ve tabiki özellikle merak ettiğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.
elimde şu an için Louise L.Hay'ın 21 günde güç içinizde isimli kitabı var bilmiyorum başlamak için iyi midir?

"Eleştiri ruhu kırarken,övgü tekrar kurar.Kendinizi hakir gördüğünüzde,sizi yaratan Yüce Gücü de küçümsemiş olursunuz.Küçük şeylerle başlayın. Kendinize muhteşem olduğunuzu söyleyin.Eğer bunu bir kez yapar ve durursaniz,işe yaramaz.Devam edin.Her seferinde bir dakika bile alsa,yapin."Louise L.Hayy
parkbyull parkbyull bak burdan başlayabilirsin, kendimi gömdüm demiştim ya artik sıra kendini yükseltmede yüceltmede
haklısın ç.evrem tarafından özgüven tanrıçası gibi gözüksem de işin aslı bu şekilde değil..her gün kendime muhteşem olduğumla ilgili telkinler verebilirim..

haklısın ç.evrem tarafından özgüven tanrıçası gibi gözüksem de işin aslı bu şekilde değil..her gün kendime muhteşem olduğumla ilgili telkinler verebilirim..
Hadi o zaman bugünden itibaren,imajinasyonlarla yani hayal gibi canlandirmalarla başlayın.Ama topigi başindan itibaren okuyun.Cok şey oğreneceksiniz,merakiniz artacak daha da fazla şey ögrenmeyi isteyeceksiniz.

Back
X