- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
Bu topik sayesinde olumlamaya merhaba dedim. Olumlama oyle guzel ve ben su an oyle huzurluyum ki... :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu topik sayesinde olumlamaya merhaba dedim. Olumlama oyle guzel ve ben su an oyle huzurluyum ki... :)
Sağol canımmavidelisiii bak canım, benim sana kastettiğim aynen böylesiydi; bak bunlar bunlar olur diye
![]()
hayatimi degistiriyorum harikasın canım
![]()
Amin canim Hayirli Kandiller ❤Hayırlı kandiller kızlar herkese. Rabbim herkese ne muradı varsa nasip etsin inşallah.
buttrfly buttrflyyyy noldu biliyormusun sana özelden yazdığımm bir konu ile alakalı dilekçemle ilgili bahanelerinden birii etkisiz kalıyor. Çünkü konu ile ilgili yasa depişikliğii gündemdeee... seviyorum adı her ne yasasıysaaa. Kalp çekim evren, dua, ALLAH....
evet kim benim gurum olmak ister kim benim ufkumu açmak ,ster 32 yaşımda anksiyeteli negatif düşünce çukurunda boğulmuş her gün orası burası ağrıyan (bence hastalık hastası) bir insan evladıyım...bedeni değişimimi tamamlamak üzereyim şimdi de ruhsal değişim arayışındayım...önerilerinize açığım..
tembelim hareketsizim çok titiz bir ev hanımı değilim çalışıyorum..kendimi gömüyorum şu an farkındayım ama dedim ya bedensel değişimim tamamlanmak üzere 37 kilo verdim şimdi de ruhsal ve fiziksel rahatlamanın peşindeyim..
elimde şu an için Louise L.Hay'ın 21 günde güç içinizde isimli kitabı var bilmiyorum başlamak için iyi midir?Hoşgeldiniz...Değişim bir bütün bir denge içindedir; içeriden başlamadan dışarıdan değişim gerçekleşmez zaten. İçinizde zaten bir değişiklik başlamış ki fazlalıklarınızdan maddi(kilo) anlamda kurtulurken manevi ağırlık olarak da kurtulmuşsunuz demektir. Şu anda da pozitif yaşam için kendinizi hazır hissediyorsunuz zaten. Öneri olarak da topiği baştan okumaya başlayabilir, önerilen kitapları okuyabilirsiniz ve tabiki özellikle merak ettiğiniz sorularınız varsa sorabilirsiniz.
haklısın ç.evrem tarafından özgüven tanrıçası gibi gözüksem de işin aslı bu şekilde değil..her gün kendime muhteşem olduğumla ilgili telkinler verebilirim.."Eleştiri ruhu kırarken,övgü tekrar kurar.Kendinizi hakir gördüğünüzde,sizi yaratan Yüce Gücü de küçümsemiş olursunuz.Küçük şeylerle başlayın. Kendinize muhteşem olduğunuzu söyleyin.Eğer bunu bir kez yapar ve durursaniz,işe yaramaz.Devam edin.Her seferinde bir dakika bile alsa,yapin."Louise L.Hayy
parkbyull bak burdan başlayabilirsin, kendimi gömdüm demiştim ya artik sıra kendini yükseltmede yüceltmede
Tabiki başlaybilirsiniz,uygundurelimde şu an için Louise L.Hay'ın 21 günde güç içinizde isimli kitabı var bilmiyorum başlamak için iyi midir?
Hadi o zaman bugünden itibaren,imajinasyonlarla yani hayal gibi canlandirmalarla başlayın.Ama topigi başindan itibaren okuyun.Cok şey oğreneceksiniz,merakiniz artacak daha da fazla şey ögrenmeyi isteyeceksiniz.haklısın ç.evrem tarafından özgüven tanrıçası gibi gözüksem de işin aslı bu şekilde değil..her gün kendime muhteşem olduğumla ilgili telkinler verebilirim..