- 5 Ekim 2013
- 3.289
- 9.711
- 358
Güzel soru asıl soru kendimizi ne kadar onurlandiriyoruz kendine saygı duyan tüm evrene duyar...Sahra- onurlandırmayı nasıl yapıyorsun.
Ben bir kaç gün bu konuyu düşünürüm iyiki sordun canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel soru asıl soru kendimizi ne kadar onurlandiriyoruz kendine saygı duyan tüm evrene duyar...Sahra- onurlandırmayı nasıl yapıyorsun.
Ne güzel canım iyi tatiller :) bazen mekan değişikliği iyi gelir hatta elimizdekilerin kıymetini bile hatırlatabilirYakin arkadasim bugun tekrar dile getirdi. Cok cabuk sinirleniyorsun dedi
Sanirim biraz tahammulum kalmamis. Halbuki her sey cok guzel gidiyor. Tatile ihtiyacim var, biraz uzaklasmaya, dinlenmeye... bayram tatilinde ailrmin yanina gidecegim. Iyi gelir insallah![]()
Karabasanı ben yillar once psikoloğa sormuştum yorgunluk stresli bir donem bile etkileyebilirmiş beyne cok yuklenmekten belki ...Bu gece biraz fazla mesaj yazdim ama
Meditasyonu arka arkaya 2 defa dinledikten sonra uyuyakaldim. Sonra karabasan geldi. Cokca sure okudum gectikaranasan gelmesinin sebebi nedir acaba?
Duygu ya da dusunce yonunde bir eksiklik olsbilir mi?
Evet çözüme ulaştirmaya karar verdigim bir konu var. Ondan olabilir.Karabasanı ben yillar once psikoloğa sormuştum yorgunluk stresli bir donem bile etkileyebilirmiş beyne cok yuklenmekten belki ...
uyudugumuzda rem uykusu diye derin uyku ile uyaniklik arası bir bölümde zararsız bir felç gibi düşün zihin uyanık rüyadasin ama kaslar ve vücut tepki vermiyor kalkmak istiyorsun ama kalkamıyorsun nörolojik bir durummuş :) korkmana gerek yok psikolojin zihnin rahatladıkça yaşamazsın dedi sonra hiç yaşamadım 5-6 yıl oldu sanırım nedenini de öğrenince olmadi bence bir daha ..
Geçen bir belgeselde tabi benden daha kapsamli bir şekilde karabasanı açıklıyordu şu ünlü yabanci belgesel kanallarından biri
Sende bir yokla canim kendini bu ara zorlandığın çözmeye çalıştığın bir durum var mı vücut cok yorgunsa da olabilir sende danış psikoloğa gidiyordun değil mi ?
Varsa tıp okuyan, doktor ya da psikolog daha kapsamli açıklasın bize :))
Canım çok teşekkür ederim.. Allah beterinden esirgesin.Çok geçmiş olsun cnm kaza için vardır bir hayri anlatmak istedi bir mesajı..
Kimse aynı kalamaz ki canim kendini suclu hissetme ya da zorlama kendimi eleştirerek ve örnek vererek yazacağım.
Benim amacım kendime aileme sevdiklerime yaşadığım alana dünyaya tüm canlılara değer vermek ve onurlandırmak.. Elimden geldiğince dengede yaşamaya çalışıyorum hayatı öğreniyorum yani kendimi sürekli geliştirmeye çalışıyorum. Belki dün bu halimden daha negatif bir insandım kendimi ya da bir başkasını incittim üzdüm iyileştirmeye onararak yoluma devam ediyorum.
Derler ya yastığa vicdanimi kalbimi rahatça koymak en güzel ödül
Kusursuz ya da mükemmel olmak gibi kaygılarım yok yüzde yüz iyi bir insan değilim belki ama kötü düşünmemek kötü biri olmamak için çabalıyorum hep aynı çizgide kalmak benim için önemli o eşiklerde dolaşmak hayatımı güzel sağlıklı kılıyor her konu için ilişkiler sağlık aile evlilik çevrem ...
Çok uzun ve karışık yazmışım umarım genel anlamda anlatabilmisimdir konuyu![]()
Ben de yemekten diyecektim yazmışsın :)Evet çözüme ulaştirmaya karar verdigim bir konu var. Ondan olabilir.
Bunun yaninda gece yemis oldugum yemekten de olabilir![]()
Tamamdır o zaman afiyet olsunEvet çözüme ulaştirmaya karar verdigim bir konu var. Ondan olabilir.
Bunun yaninda gece yemis oldugum yemekten de olabilir![]()
Rica ederim canımCanım çok teşekkür ederim.. Allah beterinden esirgesin.
Aslında demek istediğimi anlamışsın çok teşekkür ederim desteğin için. Herkese rağmen ben de o iyi niyetimi sürdürmeye devam ediyorum..
HoşgeldinizHayallerimGercekOldu Tesekkür ederim yorumun icin. Az önce baktim ama bilemedim simdi, hangi paylasimlar? :) Ben burda okudugum olumlamalari söylüyorum
"Mutlu huzur sevgi ve ask dolu bi evlilik yapmayi seciyorum."
"Evlenecegim erkek hizla hayatima geldigini biliyorum"
"Ben hazirim. Aska simdi izin veriyorum. Kendime istedigim bi eşi kendime cekiyorum"
Bu konuyla ilgili okudugum esmalar: YA CAMi YA VEDUD
YA VEDUD
YA ALIYY
YA LATIF
NIyetimi de, Allahima dua ederek söylüyorum: Allahim, bana hayirli evlilik nasip et ...
:) Onun disinda, daha olumlamalarimi seslendererek kaydettim, kendimi dinliyorum, uykuya dalmadan önce. Ve hayal gücümle de duygularimi yogunlastirarak olmus gibi gözümün önünde canlandirmaya calisiyorum.
Bana tavsiye edeceginiz, olumlamalarim ve esmalar konusunda eklemek istediginiz bir sey var mi kizlar. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Hoşgeldinizeee siz bütün soruları kendiniz cevaplamışsınız zaten
maşallah topigi bayaa okudunuz sanirim..
Dileğiniz sizin ve bütünün en yüksek hayrına olsun inşallah![]()
Nacizane bir tavsiye once kendi mutlulugunuza odaklanin. Kim ne derse desin. Onlar hep konusur. Evlenmeniz bile susmalari icin yeterli olmayacak. Kendinize donup sorun ben nasilim? Iyi miyim?Cok tesekkür ediyorum. :) Suan 214üncü sayfasindayim. Okumak baya zaman aliyor ama severek okuyorum, okudukca da motive oluyorum. :) Amin! Allah razi olsun. Hepimiz icin Rabbim en güzelini hayirlisini nasip etsin. AMIN! :) :)
Harikasin. Hedefine emin adimlarla ilerliyorsunHenüz yeni basladim ama yine de güncellemek istiyorum. Arada okudugumu yazdim bu topigi. Bi arkadas gelecekteki aski icin günlük tuttugunu yazdi, ona seslenerek hayal ettiklerini yaziyormus ki cok severek ve tatli bi heyecanla yazma karari almis benim cok hosuma gitti bugün bende basladim. Zaten günlük tutan biriyim, müstakbel sevgilime yazmakta bi ayri hos bence. Bildirmek istedim. Tipki karsimdaymis gibi yazdim, ona seslendim. Denemekte fayda var bence. :) Size de bahsetmek istedim. :)
Cokk tesekkür ediyorumHarikasin. Hedefine emin adimlarla ilerliyorsun![]()