Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa super...Bugün sevdiğim yakınım banaa yaaa eskiden enerjin çoo düşüktü bunu hissetiriyordun vaar sende bsy enerjin çook pozitff dediii
Eee çekim yasası![]()
Yaaa super...
Boyle boyle farkina varacagiz karsimiza cikan guzelliklerinEvet bugün yine yaşadığım bisi anlaticam.
Bayadir kahve fincanı arıyorum.
Sitelerde sepete atiyorum sepetde bekliyor tam alicam cayiyorum.
Ya tam icime sinmiyor ya fiyatı pahali geliyor derken surekli model bakiyorum.
Bugün bir sosyete pazarı gezerken fincan hic aklımda yoktu unutmuştum bile bir kalabalık gordum.
Şöyle bi göz ucuyla yerde duran bir fincan gordum.
1dk 1dk acilin diyip sivistim..
Yani gordugum an iste bu ya ! dedim.
Almalıyım fiyat falan sormadan takım yaptim kenarda hemen .
Adam 20tl dedi bir de.
Ben keyiften dört köşe .
Belki küçük bir tesadüf gibi okuyunca ama bana göre büyük bir olumlama.
Bekledim, beğenemedim, kararsız kaldim ama o hic aklımda olmayan yerde ve an da önüme çıktı hemde en ucuza.
Evet bugün yine yaşadığım bisi anlaticam.
Bayadir kahve fincanı arıyorum.
Sitelerde sepete atiyorum sepetde bekliyor tam alicam cayiyorum.
Ya tam icime sinmiyor ya fiyatı pahali geliyor derken surekli model bakiyorum.
Bugün bir sosyete pazarı gezerken fincan hic aklımda yoktu unutmuştum bile bir kalabalık gordum.
Şöyle bi göz ucuyla yerde duran bir fincan gordum.
1dk 1dk acilin diyip sivistim..
Yani gordugum an iste bu ya ! dedim.
Almalıyım fiyat falan sormadan takım yaptim kenarda hemen .
Adam 20tl dedi bir de.
Ben keyiften dört köşe .
Belki küçük bir tesadüf gibi okuyunca ama bana göre büyük bir olumlama.
Bekledim, beğenemedim, kararsız kaldim ama o hic aklımda olmayan yerde ve an da önüme çıktı hemde en ucuza.
Canım sen tam bunu yazdığında bir roman bitirmiştim son syflarındaydım cevap yazamadım o an , güzel denk geldiGunaydiiiiiiiin:))
Size ufak bir oneri. Bugun basimiza kac mucize geldi aksama yazalim:) isteyen olanlari, isteyen sayisini yazar...
Super. Benin elimde 1 aydir Ahmet Rasim in kitabı var. BitiremedimCanım sen tam bunu yazdığında bir roman bitirmiştim son syflarındaydım cevap yazamadım o an , güzel denk geldikitabın aldı “Mucizeler Yağarken “ yazarı Krıstın Hannah , çok güzel su gibi akıp biten kitaplardan.
Burcu nuzu merak ettim pozitif bakış açısında Burçların etkisi olduğunu düşünüyorum ben balığım çok kolay olumsuz düşüncelere kapiliyorumBugün sevdiğim yakınım banaa yaaa eskiden enerjin çoo düşüktü bunu hissetiriyordun vaar sende bsy enerjin çook pozitff dediii
Eee çekim yasası![]()
Bu aralar uyumadan bu videoları dinliyorum iyi geliyor
Yalnız sakin bir yerde daha etkili olur diyor videonun başında , hatta gözlerinizi kapatın gözler açıkken beyne veri akışı devam edermiş odaklanmak adına anladığım , bunları sessiz sakin bir yerde dinle beni mayıştırıyor çünküBu videolari yolda yururken ya da is yaparken de dinlesek etkisi olur mu?
Burcu nuzu merak ettim pozitif bakış açısında Burçların etkisi olduğunu düşünüyorum ben balığım çok kolay olumsuz düşüncelere kapiliyorum