Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Bildirimler gelmiyor yine bana. Dün kuran kursunda okumamız vardı ve kapanışı 399.sayfa ile bitirdik. Ben daha önceden kurs bitince okumayı devam edip hatin edeyim diye tahmine 400.sayfadan evde okumaya başlamıştım. Ve Rabbim gerçekten kursu 399.sayfada bitirmeyi nasip etti, ne bir eksik ne bir fazla. Umarım anlatabilmisimdir, benim için müthiş bişeydi.

Ben de dün yasadigim ilginc seyi anlatayim .Kizimi okula kayit ettirecem okulöncesi henüz.su zaman oldu hala karar veremedim.İlk gittigimiz okulda,tek kisilik yer varmis.O yer de daha yeni amerikaya giden ailenin cocuguymus.Biz amerikadan geldik ve o cocuk daha yeni amerikaya gitmis.Epey bir şaşırdım : ))) Ama o okul su an sicak gelmiyor,gondereyim diye de isaret mi onu da anlamadim.Başka bir okula karar verdim,hayırlı uğurlu olur inşallah : ))

Bildirimler gelmiyor yine bana. Dün kuran kursunda okumamız vardı ve kapanışı 399.sayfa ile bitirdik. Ben daha önceden kurs bitince okumayı devam edip hatin edeyim diye tahmine 400.sayfadan evde okumaya başlamıştım. Ve Rabbim gerçekten kursu 399.sayfada bitirmeyi nasip etti, ne bir eksik ne bir fazla. Umarım anlatabilmisimdir, benim için müthiş bişeydi.

Ne eksik ne de fazla...Çok şükür bin şükür:KK200:

MaşaAllah

olduyildiz123 olduyildiz123 Canim ben zaten 1- 2 yildir buralardayim. Bdv topiginden buraya cok kisa bir surede transfer oldum. Cok sukur bin sukur. Her zaman dile getiriyorum: Allahim beni yanina aldigin icin , yolumu yonune cevirdigin icin binlerce sukurlet olsun.
Tam ben onu yazacaktim hayatdevamedecek hayatdevamedecek uzun zamandir burda diye:)

Ben de bdv den buraya transfer olanlardanim:) cok sukur bin sukur gercekten. Bir arayis icindeyken buldum burayi. Sonra sayfalari bastam okudum. Cogu romandan daha surukleyiciydi:)

Cok sey ogrendim. Daga yolun basindayim ama hayata bakiş acim degisti. En basiti kendimi gaza getirmeyi biraktim. Kendi kendime millete bileniyordum:)))) simdi eger oyle bir sey aklima gelirse dur tulelut diyorum. Bu arada aktif uye olmusum:) dun fark ettim:) Bir de nickimi degistirmek istiyorum. Boyle canli canli okuyunca insana enerji veren bir sey olsun istiyorum. Onerilere acigim:)))

Sevgililer gununuzu kutlarim:)))

Son düzenleme:
Yalnız sakin bir yerde daha etkili olur diyor videonun başında , hatta gözlerinizi kapatın gözler açıkken beyne veri akışı devam edermiş odaklanmak adına anladığım , bunları sessiz sakin bir yerde dinle beni mayıştırıyor çünkü :uykucu: , doğa sesi ya da hafif müzikleri gün içinde işlerin arasında tercih edebilirsin :KK19:
Cok tesekkur ederim. Yazin dinliyordum da bu aralar the big bang theory i izleyip uyuyorum:)))

Ama o doga sesi benim de aklimda. Hatta pek sevmem ama tutsu de alacagim burda arkadaslar yapiyormus. Ay bir de yoga kursuna basliyoruz kuzenimle. Bir ihtimal pilates de olabilir. Son olarak vejeteryan oldum. Hayatimdaki tum degisiklikleri anlattim:)))))

Cok tesekkur ederim. Yazin dinliyordum da bu aralar the big bang theory i izleyip uyuyorum:)))

Ama o doga sesi benim de aklimda. Hatta pek sevmem ama tutsu de alacagim burda arkadaslar yapiyormus. Ay bir de yoga kursuna basliyoruz kuzenimle. Bir ihtimal pilates de olabilir. Son olarak vejeteryan oldum. Hayatimdaki tum degisiklikleri anlattim:)))))
Ne güzel adımlar süper çok sevindim senin adına :KK50:

Tütsü de güzel ama ben hafif kokulu mumları çok severim , vanilya çok hoşuma gider, yakmasam bile odanın havası değişiyor ,güzel kokularda insanın enerjini yükseltiyor bence.

Bu arada Sevgililer gününüz kutlu olsun ,insanın en önemli ve ilk sevgilisi kendidir, kendimi seviyorum sizleride seviyorum kızlar :KK200:
CBE83F57-4E98-48B6-B5FA-EC40A034D639.webp

Aşkın nefesi, nefesin aşkıdır özümüzde akan. Evrendeki tüm varlıklar ilahi aşkla nefes alır. Öyle olmadığı sanrısına yakalanabilen tek varlık insandır. Böyle olması da yine Aşk'tandır. Yalnızlığı 'Bir'liğe dönüştürmemiz için döner dünya. Kendimizi tanımamız içindir ne varsa. Ne zamanki insan karşılaştırmayı, kendinden ayrı düşmeyi bırakır, o zaman bilincini Aşk'a teslim eder. Aşkı yaşamayan kendini tanıyamaz, insana kendini göreceği bir yansıma, bir ayna gerekir çünkü. Gerçek aşkta, hakiki ilişkide bölünme yoktur. Ne zamanki algıdaki tüm bölünmeler, Bir'liğe varma yolculuğuna çıkar, işte o zaman aşkın huzuru kalbe dolmaya başlar. Bugün senin için dileğim; kendinle arandaki mesafeyi kapatman, kendinle bütünleşmen için zihnini aradan çıkarman ve nefes almandır. O senin canın, senin aşkındır. Seni yaşatan, içinde varlığını barındıran kaynağındır. O sana hep aşkla gelir, dilerim sen de onu aşkla alırsın.
2764.png

Aslı Sağtekin
Nefes Terapisti

evet 25 ocak ta başlayan ve 14 şubat ta sona erecek :) (bitiş tarihi de ilginç bir rastlantı oldu bu arada :)
nasıl gidiyor ,umarım hayatında harika mucizeler ile karşılaşıyosundur :)
ben de aynı heyecanla devam ediyorum ve hayatımda olan herşey için bolbol şükrediyorum ve enerjim kat be kat artıyor :)
H handanirem bugun 14 subat ve bizim olumlamamiz bitiyor:)

Dilegimin en mukemmel zamanda gerceklesecegini biliyorum:) cok sukur bugunumuze

Back
X