Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Ben de dün yasadigim ilginc seyi anlatayim .Kizimi okula kayit ettirecem okulöncesi henüz.su zaman oldu hala karar veremedim.İlk gittigimiz okulda,tek kisilik yer varmis.O yer de daha yeni amerikaya giden ailenin cocuguymus.Biz amerikadan geldik ve o cocuk daha yeni amerikaya gitmis.Epey bir şaşırdım : ))) Ama o okul su an sicak gelmiyor,gondereyim diye de isaret mi onu da anlamadim.Başka bir okula karar verdim,hayırlı uğurlu olur inşallah : ))
Allah kalbine doğruyu düşürmüştür canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Merhaba kızlar
Yeni olumlamalara başladım
Karamsarlık ve takıntı var ben de
Bu da stres olarak midemde safra reflüsü olarak çıktı
Zor bir süreçteyim
Ama atlatacağım inşallah
Olumlama yapıyorum
Tibetin beş hareketini yapıyorum

Sizler de bana yardımcı olur musunuz

Atlıcam değil öncelikle atlatım ve öyle de oldu diyinnn:)))

merhaba HayallerimGercekOldu HayallerimGercekOldu evet olumlama bitti şükürler olsun ,herşey zamanında ve olması gerektiği gibi oldu bile şükürler olsun:) niyetimizin gerçekleştiğini biliyorum hissediyorum çok şükür :)

bu arada dün 2 güzel şey yaşadım patronumun hiç huyu değildir ama dün kasa teslimini yaparken ,dedim ki avans istiyorum , o da dedi 100 tl al ve avans yazma dedi :) çok şükür :)
bir diğeri ise abimle birgün önce konuşıyodk ben yeşil çay seviyorum dedim canım abim de ertesi gün bana yeşl çay alıp getirmiş sonra dedim o bitkisel çayların içildiği bardaklar var ya aaa dedim ondan da almam gerek ,hatta dün işyerinde diyodum o bardaklar nerede satılıyor diye akşam abim geldi ve elinde o bardaktan almış bana :) çok şükür dedim evren nasıl da işliyor tam da zamanında :) çok mutlu oldum çok iyi hissettim kendimi harika bişey bu :)

Bildirimler gelmiyor yine bana. Dün kuran kursunda okumamız vardı ve kapanışı 399.sayfa ile bitirdik. Ben daha önceden kurs bitince okumayı devam edip hatin edeyim diye tahmine 400.sayfadan evde okumaya başlamıştım. Ve Rabbim gerçekten kursu 399.sayfada bitirmeyi nasip etti, ne bir eksik ne bir fazla. Umarım anlatabilmisimdir, benim için müthiş bişeydi.
o kadar istiyorum ki bu yıl hatim yapmayı nasıl başlasam bilemiyorum bilmediğim tam çıkaramadığım harfler var nasıl ilerletsem bilmiyorum ama 2018 hedeflerimin arasında hatim yapmak var tek başıma bi de ramazanda okuyoruz inşallah nasip olur

Merhaba kızlar
Yeni olumlamalara başladım
Karamsarlık ve takıntı var ben de
Bu da stres olarak midemde safra reflüsü olarak çıktı
Zor bir süreçteyim
Ama atlatacağım inşallah
Olumlama yapıyorum
Tibetin beş hareketini yapıyorum

Sizler de bana yardımcı olur musunuz
Tibet in 5 hareketi nedir?

o kadar istiyorum ki bu yıl hatim yapmayı nasıl başlasam bilemiyorum bilmediğim tam çıkaramadığım harfler var nasıl ilerletsem bilmiyorum ama 2018 hedeflerimin arasında hatim yapmak var tek başıma bi de ramazanda okuyoruz inşallah nasip olur
Çalışıyor musun canım, çalışmıyorsan kurslar oluyor onlara katılabilirsin. Çalışıyorsan da vakit bulduğunda diyanet kuran öğreniyorum videoları var, ordan öğrenmeye çalış, Rabbim yardımcın olsun.

Çalışıyor musun canım, çalışmıyorsan kurslar oluyor onlara katılabilirsin. Çalışıyorsan da vakit bulduğunda diyanet kuran öğreniyorum videoları var, ordan öğrenmeye çalış, Rabbim yardımcın olsun.
Calisiyorum canim video mantikli deniycem ilerletcem insallah

Screenshot_20180216-115044.webp
Bunu sozu cok seviyorum:)

Herkese hayirli cumalar.

Hanimlaaaaar nerdesiniz? Herkese iyi hafta sonlari. Gecen gun gunes tutulmasi olmus. Ben aksam 9 da yatip sabah 9 da kalktim:))))
Artik tutulmadan mi uykusuzluktan mi bilemedim.

Hava burda cok guzel sizin oralarda nasil?

Bit de instagtamda mucize yasam 21 gunluk olumlama ptogrami paylasmis. Ilgilenen olursa.

Bos birakmayalim burayi arkadaslar:)))

Hanimlaaaaar nerdesiniz? Herkese iyi hafta sonlari. Gecen gun gunes tutulmasi olmus. Ben aksam 9 da yatip sabah 9 da kalktim:))))

Bit de instagtamda mucize yasam 21 gunluk olumlama ptogrami paylasmis. Ilgilenen olursa.

O sayfayı ben de yeni takip etmeye başladım. Hatta 21 günlük uygulamaları yapmaya da niyetlendim ama gerçekten şu aralar enerjim çok düşük. O yüzden yapmaktan vazgeçtim çünkü biliyorum yarım bırakacağım. Şimdilik kendimi,kendi haline bıraktım:) Geçici bir süreç olduğunu umuyorum...

Kızlar mutlu hafta sonları, sizlerden uzak olsun eşim nezle olmuş, biraz da bana bulaştı idare ediyorum bir şekilde, bu ara hava hep kapalı ... Güneş tutulmasında az dua edebildim o kadar o da dua topiği sayesinde ...
Birde arkadaşlar benim instagramım yok o mucize dediğiniz hesabı göremiyorum beğendiğiniz olumlamaları ya da duaları burdan paylaşırsanız sevinirim :)

Kızlar mutlu hafta sonları, sizlerden uzak olsun eşim nezle olmuş, biraz da bana bulaştı idare ediyorum bir şekilde, bu ara hava hep kapalı ... Güneş tutulmasında az dua edebildim o kadar o da dua topiği sayesinde ...
Birde arkadaşlar benim instagramım yok o mucize dediğiniz hesabı göremiyorum beğendiğiniz olumlamaları ya da duaları burdan paylaşırsanız sevinirim :)
Merhaba

Ehe:) ben buradayımmmm mutlu keyifli haftasonlarrrr aynen olumlamalara devam edelimm hep birlikte enerji bulalımmmm

Güneş tutulmasının iyi yanları var bu sefeeer iyi düşünelim onlar gelsin bizi bulsun ve öyle de olduuuu :)

Geçen gün psikolog Aşkım Kapışmak dinledim de. Olumlama falan hikaye dedi. Öyle bir şey mümkün değil dedi. Bunca zaman olumlama yapmış ve faydasını görmüş biri var mi ki ? Ben çok uğraşıyorum ama içimdeki karanlık hala ışık almadı

Back
X