- 29 Nisan 2011
- 2.769
- 12.780
- 408
Merhaba ben de bu konuyu yeni gördüm ve olumlama yapmaya başladım birkaç gün oldu .Kağıda yazdım olmasını istediğim güzel şeyleri.Şu andaki yaptığım olumlamamda acaba diyorum söylerken sonra kendime kızıyorum inanmalısın diye ama bir şüphe oluyor yinede içimde.Ama tamamlayacağım devam edeceğim. İlgili esmaları da okuyarak dua ediyorum hergün. Rabbim kabul etsin.
Eklemeye devam edeyim bu topik ile Rabbin güzelliklerine insallah daha farkli gozle bakacaksiniz.İlahi düzenin harikaliklarina bizzat tanik olacaksiniz. Her şeyin muhtesem bir dizaynda oldusuna şahit olacaksiniz. En guzel taraflarindan biri kendinizin ya da başkalarinin yaşadığı acı bir olaya artik eskisi gibi üzülüp karalar bağlamayacaksiniz.Mutlaka bunda da alinmasi gereken bir ders oldugunu,aslinda zaten icinizde hep var olan negatif bir enerjinin artik gun yuzune cikarak sizden ayrilmak istedigini gosterir.Eger dersinizi alir sevgiyle kabul edip gonderirseniz hayatinizin hicbir aninda size bulasmayacagini gorursunuz.Bu sadece size degil gelecek gecmis genlerle aktardiginiz tum nesillere ulasacak,coook derin bir konu ama yasadiklarimizin dna ile coook ilgisi var.Hastaliklar gibi,tum genetik ozellikler gibi...İnsanlarla da eskisi gibi olmayacaksiniz mesela.Cok gicik aldiginiz bir insan var mesela.Zamanla ogreneceksiniz ki o gicik aldiginiz sey sizinle alakasi olmasaydi zaten sizin karsiniza cikmazdi.Once o gicikligi gecirmeniz lazim ki enerji dagilip o insan ya da o gicik durum tamamen ortadan kalksin.Başkalarindan haksizlik gormemizin en onemli nedeni: bir yerde mutlaka kendmize haksizlik etmemizdir mesela; oyle olmasa o insandan bize zerre his gecmez o olay yasanmazdi.İste bunlar gibi farkindalik kazanabilirsiniz.