Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Günaydınlarrrr...Mucizelerin,güzelliklerin,bolluk ve bereketin an'larınızdan eksik olmadığı muhteşem zamanlar diliyorum öncelikle :)

Biraz önce küçük bir meditasyon yaparken bir şey farkettim; hemmen sizinle paylaşmak istedim. Umutlarımızı,dileklerimizi ya da herhangi bir beklentimiz için hep ileriyi düşünüyoruz. Hep önümüzde bir kapı var da o açılacak gibi. Vee işte o meditasyonumda bir hissim geldi ki o kapı hali hazırda olan ilerideki bir kapı değil içeride an' da açılan bir kapı oluyor :) O yüzden dileğimiz ya da duamız gerçek olurken süreçten sonra farkediyoruz aaa dileğim kabul olmuş diyoruz : )))) Ya da o dileği yaşarken sıradan bir olayı yaşar gibi oluyoruz.Öyle de oldu diye kabul etmelerimiz bu yüzden sanırım,ve olduğunu kabul etmelerimiz:KK200: Zaman bize ileriye giden bir kavram olarak yutturulmuş bence : ))))

Herkese muhtesem gunler diliyorum. Mucizeleri fark edebilecegimiz bir gun olsun insallah:))

Size bir sorum olacak. Murphy Kanunlari ile ilgili ne dusunuyorsunuz?

Kucak dolusu sevgiler...

Murphy kanunları çekim yasasının negatif insanlar için olan bir partıdır bence :)))) Muphy yine beni bulur derdi bir arkadaşım, hakikaten gelip kendini bulurdu.Gerçekten hayatına çok güzel fırsatlar girerdi, hepsini de değerlendirirdi.Kendinden öncekiler tadını çıkarırken sıra ona geldiğinde elinde patlardı resmen.Ama hiç anda kalmaz sürekli gelecekte mutlu olacağına nanırdı,ee tabi o gelecekte hiç gelmezdi anın değerini bilmediği için

Günaydın kızlar
Ben de şöyle kötü bir durum var,sevdiklerimin başına bişey gelmesinden korkuyorum bundan nasıl kurtulabilirim.Çok fazla değildi bu korkum herkes kadardı ama 1 haftadır arttı nedense.İzlediğim ya da okuduğum bu tür haberlerden de etkileniyorum sanırım.Nasıl kafamdan atacağım bu düşünceleri .Az önce ya zahir ya batın esmalarını buldum .Başka tavsiyeniz var mı.

Kizlar bu aksam resmen gulme krizine girdim. Resmen agladim gulmekten:)))) kardesimin yaptigi bir hareket uzerine dedemin verdigi tepki beni krize sokan. Guldum guldum guldum. Onceden olsa ay aglayacagim derdim. Simdi oyle denedim. Cok sukur dedim. Bu gulmeler icin sinir bosalmasi deniyor. Neden acaba?

Bu arada ilrrleyen saatlerde yine o gulme krizi gelfi. Bu sefer gozumden yas gelmedi. Gulebildigim icin sukurler olsun.

Screenshot_20180222-162525.webp

gulhilal gulhilal buttrfly buttrfly bu yazarı okuyan “bütün arkadaşlarım “ birşey sormak istiyorum : Güneş Tan ‘ nın “ Sen Kendin için Umut Olacaksın “ diye bir kitabını gördüm sayfasında, bu yeni bir kitap mı yoksa art tekniğini anlattığı ilk kitabının güncellenmiş hali mi ? Sizce almalı mıyım Videoları yeterli diyorsanız almayacağım, olumsuz yorumlarda var kitapla ilgili kafam karıştı :KK51:

gulhilal gulhilal buttrfly buttrfly bu yazarı okuyan “bütün arkadaşlarım “ birşey sormak istiyorum : Güneş Tan ‘ nın “ Sen Kendin için Umut Olacaksın “ diye bir kitabını gördüm sayfasında, bu yeni bir kitap mı yoksa art tekniğini anlattığı ilk kitabının güncellenmiş hali mi ? Sizce almalı mıyım Videoları yeterli diyorsanız almayacağım, olumsuz yorumlarda var kitapla ilgili kafam karıştı :KK51:
Artt tekniğini 'Kaderini Değiştir' kitabında anlatıyor. Benim bildiğim tek kitabı da bu.Bahsettiğin kitabı hiç duymadım.Kaderini Değiştir'i mutlaka tavsiye ederim. Pratik amaçlı da videolarını izleyebilirsin.

Artt tekniğini 'Kaderini Değiştir' kitabında anlatıyor. Benim bildiğim tek kitabı da bu.Bahsettiğin kitabı hiç duymadım.Kaderini Değiştir'i mutlaka tavsiye ederim. Pratik amaçlı da videolarını izleyebilirsin.
Sayfasında yeni kitap yazıyordu. Tamam teşekkür ederim bir kitapçıda kitabı incelemem lazım :) alırım büyük ihtimalle

Ben de aranıza katılmaya karar verdim kızlar
Bu aralar hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
Kendimi bırakmadım şükür ama zorlanıyorum
İçim karardı ve Zihni’m de dolu
İşyerinde dün Arkadaşım bişeyler dedi hâlâ kafamda ama o kadar akıllıca diyor ki tartışsam bana derler abartıyosun die
Yani iyiliğimi istercesine laf sokuyor
Aah ahhh bu gün de bitse hayırlısıyla

Ya olay ne bilio musunuz ben hamilelik içim doktora gitimiştim sadece sabah sormuşlardı doktorun adını tamam mı söyledim bitti
Kendi doktorum yoktu ilgilenmedi dedim kapattım konuyu
Sora akşama yakın aradan saatler geçmiş biri deri enerjin baya iyi ne yedin öğlen
O arkadaş da çıkmış bana dio ki ona satılmış iyi gelmiştir yani doktorun adı lafa bak
Ben de hee doktoru mu diosun benim doktorum yoktu dedim ya dedim geçtim
Başladı özele git yok benim arkadaşım gitti Tekirdağ’da isersen numarasını veriyim dalga geçio bence
Ben de dedim ki sorun bulamadılar ki gidiyim şuan gerek yok
O da o zaman neymiş var bişey falan dio çok sinirliyim hâlâ

İşyerinde arkadaşıma dedim ooo herşeyi taksak dedi sem de konuyu açmazsın bir daha dedi
Açmıcam ama bi akıl verseniz ne yapıyım sizce devamlı kafamda bir daha sorarsa desem mi bi tek sen soruyosun neden anlamadım die
Ama kavga çıkar en iyisi kibarca sormasından rahatsız olduğumu anlamak içim sessiz kalmak

Back
X